bartek9630 22.05.10, 05:34 Szukam rodzinnego vana za ok.40.000,czy ktoś ma jakieś ciekawe spostrzeżenia odnośnie Corolli Verso,Mazdy 5 a może inny? Dziekuję z góry za opinie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
galtom Re: VAN - wybór 22.05.10, 09:13 Choc bardzo lubie Toyoty to nazywanie Corolli Verso "rodzinnym vanem" to jednak przesada. :-) Jesli to ma być Toyota i rodzinny van to wg. mnie masz wybor nastepujacy: Toyota Previa lub jesli nie bedziesz wozic ludzi w 3rzedzie (bo likwidujesz nim bagaznik) Avensis Verso. Osobiscie mam Previe i jestem zachwycony. Wiecej info, itd... na www.previa.pl Link Zgłoś
wojtek33 Re: VAN - wybór 23.05.10, 21:31 cloclo80 napisał: > Sharan/Galaxy/Alhambra. Zamiast chińszczyzny. Że nie chińszczyzna to się zgadzam, ale nie proponowałbym liderów wszystkich list najczęściej psujących się samochodów. PS 40 tys. to na pół vana nie starczy. Link Zgłoś
galtom Re: VAN - wybór 24.05.10, 09:27 cloclo80 napisał: > Sharan/Galaxy/Alhambra. Zamiast chińszczyzny. 1. Jaka pojemnosc bagaznika maja ww. za trzecim rzedem siedzen? 2. Co chinskiego jest w Toyocie? Tak z ciekawosci... Link Zgłoś