Gość: airmatic Re: Renault atakuje segment premium IP: 91.193.41.* 10.06.10, 16:51 Cóż... tyle komentujemy na forum, a przecież nic o tym aucie jeszcze nie wiadomo. Czy tak dostaje baty, że jest zawodne jak turbiny w 1.9 dCi made by Renault? Takie zdania sprawią, że nawet dobrze dopracowane auto straci mnóstwo na wartości w momencie złożenia podpisu na umowie. PS. Już trzeci dzień i nie mogę sobie z rana przypomnieć nazwy tej Renówki. Hm, Latitude... No i nie zaszkodziłoby mu, gdyby był trochę ładniejszy. Gorzej, że nowy VW Phaeton jest po FL-u tak olśniewający... że nie da się patrzeć Link Zgłoś
Gość: Giekso Re: Renault atakuje segment premium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.10, 19:45 Odniosłem wrażenie że to SAAB... Link Zgłoś
Gość: m Re: Renault atakuje segment premium IP: *.centertel.pl 10.06.10, 23:19 @pozdwrawiamwieswag Odczep sie od mojego Polo ! To solidne,zadbane autko a trupa nosisz w majtkach! Cóż że luksusowe masz autko jak żeś burok ze wsi? Liczy się człowiek a nie bogaty cham w mercedesie który stanowi przedłużenie jego małego ptaszka... Link Zgłoś
Gość: utur Re: Renault atakuje segment premium IP: *.wroclaw.mm.pl 11.06.10, 11:59 wydaje mi się, ze lepiej dalej stawiać na Citroen C6 www.citroen.pl/citroen-c6/ Link Zgłoś
Gość: gość Re: Renault atakuje segment premium IP: 81.219.204.* 11.06.10, 14:49 Bez szans z nowy VW Phaetonem, nie mówiąc o reszcie konkurencji... Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Renault atakuje segment premium IP: 85.222.55.* 12.06.10, 22:39 jeza, ale tu frustratow. tym sie roznia zachoenie fora motoryzacyjne od polskich. az wstyd mi jezdzic autem koncernu VAG jak czytam opinie wlascicieli tych aut. Kury szczac prowadzac a nie autem jezdzic Link Zgłoś
Gość: Dżejms Re: Renault atakuje segment premium IP: *.chello.pl 14.06.10, 07:21 Czyli, że co że to to na zdjęciach ma być konkurentem dla Audi A8, VW Phaetona, Meredesa S czy BMW 7 ...... ? Link Zgłoś
Gość: Pelikan Re: Renault atakuje segment premium IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 22:10 Renault dopiero co najwyżej może kandydować do tej klasy, tak jak było w przypadku VW i poprzedniego wcielenia Phaetona, nowy obecny już się do niej zalicza. Link Zgłoś
Gość: abakus Re: Renault atakuje segment premium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 22:22 @S. >Prawie jak wygładzona kopia Toyoty Avensis... z Passatem może konkurować, >ale BMW5 ? Wolne żarty. Masz rację, wolne żarty. Nie tak dawno były artykułu, że Fluence ma konkurować z Passatem. Taaa... Tym to dopiero odbiło... Link Zgłoś
Gość: krzysiulek Re: Renault atakuje segment premium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 00:35 a ja mam super autko w superaśnej cence z giełduni w dizelku niemieckie i foteliki są duże na moją wielką pupkę i 7 dzieciaczków mogę pomieścić i do markeciku na spacerek pojechać w niedzielę po mszy bo jestem z warszawki i jest superfajniutko. Link Zgłoś
Gość: Fan motorowerów Re: Renault atakuje segment premium IP: *.chello.pl 15.06.10, 15:51 Do wygrania skuter, bez żadnych smsów i innej ściemy Link Zgłoś
Gość: Zipp Re: Renault atakuje segment premium IP: *.chello.pl 15.06.10, 15:51 Do wygrania skuter, bez żadnych smsów i innej ściemy Link Zgłoś
Gość: leon Re: Renault atakuje segment premium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 20:41 Pelikan@ Za Phaetona to 270 czy więcej tyś. będą jeszcze klienci skłonni dać. Renault musiałoby jeszcze "trochę" udoskonalić auto, żeby było na takim poziomie. Kwestia czy za auto na platformie Laguny i wycenione na powiedzmy 250tyś. by się znaleźli klienci. Phaeton było nie było współdzieli komponenty z Bentleyem. To już inna liga. Link Zgłoś
Gość: eM Re: Renault atakuje segment premium IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.10, 21:39 Ładny, jak kazdy francuz... i własciwie to juz wszystko co mozna powiedziec Link Zgłoś
Gość: grrrr Re: Renault atakuje segment premium IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.10, 22:10 ale wiecie, że to nowe francuskie cacko to Samsung?! Autko rodem z Korei. Myślą, że jak u ruskich i turków się auto przyjmie to nikt nie zauważy, że to koreańczyk.... Heh taki Chevrolet aka dajewo (jak wymawiał mój znajomy) Link Zgłoś
Gość: dhzvn cvn cn Re: Renault atakuje segment premium IP: *.xdsl.centertel.pl 17.06.10, 23:12 @grrrr - Renault juz dawno temu przejeło Samsung Motors od tego zacznijmy wiec jak mozesz sicimniac ze to jest koreanskie autko. To tak jakby powiedziec ze Opel to niemiecki samochód _ LOL z Niemcami to on ma tyle wspolnego obecnie co ja z paris hilton . Samsung motors jest tylko odziałem Renault obecnie. maja prawo wypuszcac ten samochód na róznych rynkach pod rózna marka. podobnie robia z Dacią. dacia w Brazyli to renault u nas te najtansze modele nie sa jednak sygnowane jako renault ale jako Dacia.. Link Zgłoś
Gość: PowszechniGANG Re: Renault atakuje segment premium IP: 83.2.83.* 20.08.10, 11:43 Myślę, że jak biorą przykład z Lexsusa LS'a yo dobrze to jest świetne auto ale stylistyke mogli zrobić na swój sposób a od Leksusa odgapić rozwiązania, ale mimo wszystko auto jest ładne tylko nie wygląda na francuskie gangsterkie Renaulta jak 19 Link Zgłoś