Dodaj do ulubionych

Co zamiast NavRoad?

13.06.10, 21:25
Hej,
Mam Navroad 450BV. Oddałem go do naprawy ponieważ ekran dotykowy nie reagował na polecenia. Na naprawę czekałem ponad m-c, ponieważ serwis czekał na części. Znajomy również posiada NavRoad i jemu już dwukrotnie nawalił ekran. Dlatego chcę pozbyć się swojej nawigacji póki jest świeżo po naprawie. Pytanie co kupić żeby nie było awaryjne? Od znajomej pożyczałem jakiegoś 3,5" Beckera i nawet fajnie pokazuje, tylko tyle że nie jest na Automapie. Nie potrzebuję wypasionej navi, może być 3,5", ma pokazywać drogę i nie psuć się. Macie jakieś sugestie?
Obserwuj wątek
    • 4race Re: Co zamiast NavRoad? 16.06.10, 20:34
      ???
      • orest_rom Re: Co zamiast NavRoad? 29.06.10, 12:28
        Chyba miał Pan wyjątkowego pecha z tymi nawigacjami. Ja jestem akurat bardzo zadowolony z NavRoad i je polecam. Wprawdzie te modele o których Pan pisze są zdaje się starsze i nie miałem okazji używać. Miałem natomiast przyjemność zakupić model NavRoad NR460 który mi się mocno wysłużył i nie miałem do jego działania żadnych zastrzeżeń. Ponieważ żona kupiła sobie samochód, zrobiłem jej prezent i podarowałem 460, a za namową sprzedawcy kupiłem NavRoad Q1. Jest to model wyższej klasy i to od razu widać w szybkości działania. Ogólnie jestem z niego zadowolony nawet bardziej niż z 460 i nie mam złych doświadczeń. Śmiało bym polecał tą markę.
      • cioster Re: Co zamiast NavRoad? 06.07.10, 10:35
        z moim navroadem jestem zwiazany od roku nie zamienilbym go na inne
        urzadzenie.gadzam sie ze Q1 to za ta cene naprawde bardzo dobry wybor. Mam w nim
        automape, ale zastanawiam sie nad zakupem jeszcze jednej nawigacji do firmy i
        mysle o tej navrodmap Polska do niej. Czy ma ktos jakies doswiadczenia, jest
        dokladna i aktualna?
    • black_vitold Re: Co zamiast NavRoad? 01.07.10, 10:29
      Navroad jest OK, mam model 560BF i smiga super, najlepsza nawigacja jaka mialem
    • auto-motofan Re: Co zamiast NavRoad? 02.07.10, 14:17
      zapraszam wszystkich na mój kolejny blog o tematyce motoryzacyjnej.
      początki są trudne, ale mam nadzieję iż dzięki waszej pomocy szybciej dokończe blog-a.

Zapraszam wszystkich !!!

polska-motoryzacja.blogspot.com
    • jacmal Re: Co zamiast NavRoad? 25.07.10, 21:17
      Proponuje zakup odblokowanej Mio Moov 500-koszt to ok 370 pln,zainstalować
      program iGO8+potrzebne mapy i w drogę.Automapa również śmiga na iGO8.Powodzenia.
    • adresnieprawidlowy Re: Co zamiast NavRoad? 02.08.10, 12:37
      hmm... ja mam najlepsze zdanie właśnie o NavRoadach. Co innego godnego uwagi?
      Chyba szukałbym czegoś z Mio Moov. Model M300 z mapą Polski można już wyrwać za
      niecałe 300 złotych. Na hadron.pl kosztuje dokładnie 280 złotych. Albo
      ewentualnie coś z TomTom? Oprócz NavRoad stawiałbym właśnie na te dwie marki.
    • dance747 Re: Co zamiast NavRoad? 02.08.10, 13:47
      Ja polecam Nokie 500 używam już ją pare miesięcy i działą bez zarzutu

radio internetowe
      • boguslaw.frank Re: Co zamiast NavRoad? 03.08.10, 14:08
        Stawialem zawsze na jakosc obslugi. Porponuje poczytac conieco i zobaczyc jak dzialaja jakies firmy. w tej chwilii na portalach mozna zobaczyc jak firmy komunikuja sie z klientami i oc im oferuja. np tomtom na fejsbuku www.facebook.com/tomtompolska . mio i garmin tez jest na fejsie.
      • boguslaw.frank jakosc i obluga klienta przede wszystkim 03.08.10, 14:14
        Stawialem zawsze na jakosc obslugi. Porponuje poczytac conieco i zobaczyc jak dzialaja jakies firmy. w tej chwilii na portalach mozna zobaczyc jak firmy komunikuja sie z klientami i oc im oferuja. np tomtom na fejsbuku www.facebook.com/tomtompolska . mio i garmin tez jest na fejsie.
    • mrukmrukmruk Re: Co zamiast NavRoad? 29.11.10, 13:02
      Możesz sprawdzić jeszcze TomTom, chociaż według mnie Navroad są bardzo dobre, wiadomo, że nic nie jest niezniszczalne. Zobacz na sklep.hadron.pl, mają nawigacje obu firm, w całkiem atrakcyjnych cenach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka