Gość: fsss Re: Pudełko Nissana w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 21:19 nissan ma coraz brzydsze auta. jOke to była tragedia, teraz jest jeszcze gorzej... pomyśleć, że to ta sama marka, która produkuje patrole, navary i inne tego typu auta... Link Zgłoś
fiatosgratos Re: Pudełko Nissana w Polsce 25.06.10, 21:23 Troche drogo prawie 70 tyś za podstawową wersje? Ciekawe co by było jagby nawara "setką" wjechała w tył xD Link Zgłoś
Gość: Victor Re: Pudełko Nissana w Polsce IP: *.lublin.mm.pl 25.06.10, 21:33 Ja bym go nie kupił, ale samochodzik ma klimat. Dobrze, że czasem powstają auta różniące się wyglądem od innych. @ala - z tym dresem to trafiła(e)ś jak kulą w płot... Link Zgłoś
Gość: b Re: Pudełko Nissana w Polsce IP: 89.233.186.* 25.06.10, 22:43 A mi sie bardzo podoba - orginalny i duzo ladniejszy od micry, note'a a nawet kaszkaja :) Link Zgłoś
Gość: asdasdasd Re: Pudełko Nissana w Polsce IP: *.lublin.mm.pl 26.06.10, 00:28 Nissan obrał strategię projektowania aut niszowych/wyglądających inaczej niż konurencja. Nie ma bezpośredniego konkurenta w klasie golfa - jest quasqai, nie ma klasy premium, ma nie wiadomojak pozycjonowanego joke..najbrzydszy samochód świata tiide i projektowany odbytem note. Ja niestety jezdze micra i widać że koszty oryginalnego designu odbijają się na ogólnej jakości samochodu.. coraz bardziej zfrancuzczał... czyli kaprysi....to już nei jest japońska legenga sprzed 15 lat.. NA pocieszenie zostaje fakt że Toyota w aurisach wygląda gorzej niż Kia ceed a mazda materiałowo nie nadąża za europą.. Link Zgłoś
Gość: wliczyk Re: Pudełko Nissana w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.10, 01:07 "do dresu idealny!" Pomyliło ci sie z bmw i audi. A Cube to swietny samochód, dobrze sie sprzedaje, cos miłego dla oka i bardziej swieżego od np. niemieckiej nudnej motoryzacji. Link Zgłoś
Gość: nerd Re: Pudełko Nissana w Polsce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.06.10, 02:23 deska zaprojektowana przez autystyka. ale klapa wreszcie na ludzką stronę. jeśli w tej cenie jest automat [tak, Gazeto, takie dałaś foto], to biorę! Link Zgłoś
Gość: mont Re: Pudełko Nissana w Polsce IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 26.06.10, 03:39 Jak to jest ze to auto z silnikiem 1.8 litra kosztuje w USA $14 000? Link Zgłoś
Gość: kaczkazporemwzupie Re: Pudełko Nissana w Polsce IP: *.acn.waw.pl 26.06.10, 06:08 Następny gejowóz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Pudełko Nissana w Polsce IP: *.chello.pl 26.06.10, 07:46 zaraz zaraz, jeśli to manual, to na jakiej zasadzie działa w nim tempomat? Link Zgłoś
Gość: mk_c Re: Pudełko Nissana w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 07:58 wszyscy przeginają z cenami, myślą że Polacy to jacyś jelenie i beda kupować po cenach wymyślonych przez marketingowców, i widzimy jak sprzedaż spada, jeszcze troche to pojazd klasy Nissan Micra bedzie kosztował 60 tys w podstawowej wersji Link Zgłoś
Gość: pilot69 Re: Pudełko Nissana w Polsce IP: *.222.248.70.spray.net.pl 26.06.10, 10:43 @abc normalnie, osiągasz zamierzoną prędkość, włączasz tempomat i prawa noga odpoczywa. Przy każdej zmianie biegu automatycznie się wyłącza (ew. kiedy przyhamujesz lub po prostu go wyłączysz) Doskonale sprawdza się w długich trasach, zwłaszcza na autostradach. Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Pudełko Nissana w Polsce IP: *.chello.pl 26.06.10, 12:23 To nie na Polskę auto. W Polsce samochody kupują głównie wieśniaki, a te nigdy nie odważą się kupić czegoś nieoklepanego, żeby sąsiedzi, jeszcze większe wieśniaki mieli się z czego śmiać, a nie zazdrościć. Link Zgłoś
Gość: mito Re: Pudełko Nissana w Polsce IP: *.chello.pl 26.06.10, 13:37 wreszcie jakieś japońskie auto z prawdziwie japońskim designem. jak dla mnie na drugi samochód do jeżdzenia po mieście i wypad z psem nad jezioro idealny. Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Pudełko Nissana w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.10, 15:31 ..lubie oryginały...to jest oryginał.. Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Pudełko Nissana w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.10, 15:33 czas zaczac sie przyzwyczajac do Japonskich Kei-cars Link Zgłoś
Gość: turkish Re: Pudełko Nissana w Polsce IP: *.hsd1.il.comcast.net 27.06.10, 00:01 oryginalne, asymetryczne, auto miejskie pomyslu japonskiego. "cool car", kei car, niewazne. dobrze sie w tym siedzi - bardzo przestrzenne wnetrze, mila deska rozdzielcza, itd.. jezdzi tez niezle (w wersji1.8). poza miastem jednak, w czasie dlugich wycieczek, nie chcialbym sie znalezc w jego posiadaniu wcale - od tego sa zwykle i prawdziwe auta. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pudełko Nissana w Polsce IP: *.54.169.25.tvksmp.pl 28.06.10, 00:05 "do dresu idealny!" Sam/sama jesteś dres troglodyto/troglodytko. Jak coś wygląda inaczej niż vw to już badziew. Ludzie tacy jak ala i jej "pochodne" sprawiają, że Polska na świecie odbierana jest jako dziki kraj! A tak swoją drogą to według jakiego algorytmu są ustalane ceny?!!!!!! Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Pudełko Nissana w Polsce IP: *.l-3com.com 30.06.10, 12:19 To nie jest pudelko a raczej kostka Link Zgłoś
Gość: morne Re: Pudełko Nissana w Polsce IP: 188.33.136.* 09.07.10, 16:48 Coś pięknego, dla mnie idealne choć przedni zderzak mógłby być bardziej kanciasty. Śliczne łączenie tylnej szyby z tą na klapie bagażnika. Dla mnie auto niemalże idealne no ale ja gustuję w samochodach pokroju suzuki wagon r, multipla, kia soul. Auto dla tych, którzy jak ktoś wspomniał mają odwagę. Rewelacja!! Link Zgłoś
Gość: wqw Re: Pudełko Nissana w Polsce IP: *.is.net.pl 27.08.10, 22:11 do gejowoza; takim autkiem może każdy jeździć, nawet ksiondz na dopalaczach, a pora to wbij se w paszcze, może po tym zmo(ą)ndrzejesz, Link Zgłoś