Dodaj do ulubionych

Bad looki - buractwo na maxa!

IP: *.chello.pl 14.03.04, 23:26
Tylko wyjątkowy burak może sobie zafundować na reflektorach "bad looki". No
smiech na sali. Zasłania połowę reflektora i mysli, że jest zajebisty a jego
fura to maestria. Najbardziej śmiesza mnie ci co sobie taśma izolacyjną albo
folią samoprzylepną "robią" takie coś. Chyba Klossa za duzo sie naoglądali bo
tam niemieckie samochody i pojazdy opanceżone miły takie "bad looki" choć po
mojemu wyglądało to jak "japan looki".Zaciemnienie przeciwlotnicze nie
obowiązuje od wojny...
Obserwuj wątek
    • Gość: mikis Re: Bad looki - buractwo na maxa! IP: *.acn.pl 14.03.04, 23:44
      większość tego typu "upiększeń" samochodu to buractwo
    • Gość: zx Re: Bad looki - buractwo na maxa! IP: *.crowley.pl 15.03.04, 08:03
      Widziałem raz "bad look" w samochodzie wyjątkowo nadającym się do tuningu:
      mercedesie W123 200D. Bad look'i były wykonane ze sreberka naklejonego na
      lampy. Miał też tylni spoiler a'al alfa 156... Żałosne.
    • Gość: Scarlet Spider Re: Bad looki - buractwo na maxa! IP: *.client.comcast.net 15.03.04, 08:08
      Zalosni to wy jestescie
      Jak ci sie nie podoba to nie patrz.
      na calym swiecie to jest rozpowszechnione tylko w tej starej Polsce
      ciagle "buractwo" "wies" (akurat jak na zachodzie powiesz ze jestes ze wsi to
      ci raczej zazdroszcza ciszy)
      Jezdzijcie swoimi maluchami na korbke czy czymtamtotosieodpala.
      • h.i.p Re: Bad looki - buractwo na maxa! 15.03.04, 08:27
        Gość portalu: Scarlet Spider napisał(a):

akurat jak na zachodzie powiesz ze jestes ze wsi to
        > ci raczej zazdroszcza ciszy

hip: A w Polsce na wsi ciszy nie zaznasz, bo te same prymitywne ćwoki uważające
        za szczyt ekstrawagancji i postępu badluki, wory na śmieci na szybach i inne
        tjunikowane gówna, instalują sobie pierdzące rynny na wydechach.
        Gorzej niż małpi rozum...
        • remo29 Re: Bad looki - buractwo na maxa! 15.03.04, 09:39
          [...]
          > hip: A w Polsce na wsi ciszy nie zaznasz, bo te same prymitywne ćwoki uważające
          >
          > za szczyt ekstrawagancji i postępu badluki, wory na śmieci na szybach i inne
          > tjunikowane gówna, instalują sobie pierdzące rynny na wydechach.
          > Gorzej niż małpi rozum...

Hehe, takie kolejne "polskie Oscary" - wieś tańczy i śpiewa, słoma z gumofilców wystaje, ochlaj jak w remizie, ale jest światowo że hej!
          • Gość: pablo Re: Bad looki - buractwo na maxa! IP: 213.241.75.* 15.03.04, 10:02
            Słuchajcie jesli jest to ładnie zrobione podkreslam ładnie to jest OKI.
            Tylko tzreba to robić z głową i samochód też powinien pasowac pod taki zabieg.
            Zresztą dobrze ztjuningowac auto i nie przesadzic to jest sztuka.
            • hip-hopp Re: Bad looki - buractwo na maxa! 15.03.04, 10:16
              Dla mne zawsze to wygląda idiotycznie... podobnie jak oklejanie taśmexem
              przedniej szyby z pozostawieniem tylko wizjera dla czołgisty (mechanika-
              kierowcy Grzesia ;-)))
              • lexus400 Re: Bad looki - buractwo na maxa! 15.03.04, 12:27
                Miałem ostatnio przyjemność czyt.nieprzyjemność manewrować klienta autem z
                oklejonymi szybami po placu między samochodami wieczorem - kur...a nic nie
                widać po bokach a otwarcie szyb nie było możliwe ze względu na zablokowane
                szyby, z nerwów aż mi się płakać chciało:)) co się zaś tyczy badlocków też
                uważam, że jest to idiotyczne.
                Pzdr.
                • Gość: Scarlet Spider Re: Bad looki - buractwo na maxa! IP: *.client.comcast.net 15.03.04, 20:39
                  Ja zakladam w lato Mirrortint )srebrny lustrzany) na moja toyotke. Wiem ze
                  bedzie ciezko w nocy ale i tak to zrobie :P
      • Gość: kurczak Ludziska, słuchajta, tera nam pollack z Hameryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 15:40
        powie, co je gustowne, a co nie. W tym sezonie modne som buty wypchane azbestem
        i badluki. On siedzi w Hameryka, to on wie!
        • Gość: Scarlet Spider Re: Ludziska, słuchajta, tera nam pollack z Hamer IP: *.client.comcast.net 15.03.04, 19:43
          ulzylo ci ???????
      • bouvier1 wezcie sie kur.... odczepcie 24.03.04, 18:02
        k.....a ludzie odczepcie sie od tego tuningu... czy wy naprawde nie macie
        innych problemow... albo bad look nie pasuje, to sie ktos przypier... do folii
        przyciemniajacej do szyb... rozumiem ze komus nie podoba sie buczący na
        kilometr wydech, ale od reszty to sie odczepcie
    • undercover_brother Re: Bad looki - buractwo na maxa! 15.03.04, 16:59
      Wedlug mnie takie zabiegi w ogole nie powinne sie nazywac tuningiem. Idac za slownikiem jezyka angielskiego i zdrowym rozsadkiem, sa to wszelkie czynnosci majace poprawic osiagi samochodu. Podciagniemy tu takze wszelkie zmiany, ktore zapewniaja bezpieczenstwo, gdy sa juz osiagi lepsze. Niechze ktos mi mi powie: jaki wplyw na osiagi (samochodu) ma badluk?
      • Gość: cc Re: Bad looki - buractwo na maxa! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.04, 18:48
        Najlepsze są Favoritki z trójkątami z papieru samoprzylepnego w kolorze trochę
        zbliżonym do koloru lakieru ;-)
        Podobnie Maluchy i Kadetty.

A napis KENWOOD na tylnej szybie malucha podobno daje 5% większą moc.
      • niknejm Re: Bad looki - buractwo na maxa! 15.03.04, 19:29
        undercover_brother napisał:

> Wedlug mnie takie zabiegi w ogole nie powinne sie nazywac tuningiem. Idac za
        > sl
        > ownikiem jezyka angielskiego i zdrowym rozsadkiem, sa to wszelkie czynnosci
        > maj
        > ace poprawic osiagi samochodu. Podciagniemy tu takze wszelkie zmiany, ktore
        > zap
        > ewniaja bezpieczenstwo, gdy sa juz osiagi lepsze. Niechze ktos mi mi powie:
        > jaki wplyw na osiagi (samochodu) ma badluk?

No co Ty, nie wiesz jak silnik fotonowy działa? Emisja strumienia światła
        powoduje rozpędzanie lub hamowanie pojazdu wyposażonego w taki silnik.
        Reflektory auta to też takie minisilniki fotonowe, emitujące światło, i to w
        przód - a więc hamujące. Jeśli zakleisz reflektor taśmą, to działanie hamujące
        silników fotonowych, czyli reflektorów bedzie słabsze -> osiągi auta ulegną
        znacznej poprawie. Spaliście na fizyce, czy co??

Pzdr,
        Niknejm

P.S. ;-))))))) A tak w ogóle uważam to za jedną z najbardziej bezsensownych
        przeróbek 'made by tjóninkofcy'.
        • undercover_brother Re: Bad looki - buractwo na maxa! 16.03.04, 13:18
          No to mam kolejny hicior dla tjuninkowcow - zainstalowac z tylu jakies potezne reflektory, zeby szybciej jezdzic :).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka