Gość: Adam IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 15:52 Czy ktoś widział w sieci nowe daewoo, chyba sie calos ma nazywać czy jakoś tak. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Artur Re: Następca lanosa IP: *.Astral.Lodz.PL 20.02.02, 20:32 Kalos nie jest w prostej linii następca lanosa,to jest inny segment.Z tego co wiem to na razie nigdzie jeszcze nie jest oferowany do sprzedaży.Poza granicami naszego kraju natomiast sprzedawany jest nowy lanos i matiz.Nowego matiza widziałem we Włoszech,jest bardzo ładny,i włosi chętniej go kupują niż CC.Jest również następca leganzy-magnus,oferowany w Korei,gdzie jeszcze tego nie wiem.Wprowadzenie kalosa do sprzedaży przewidywane jest jest na wczesna jesueń b.r.Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: evitax Re: Następca lanosa IP: *.icpnet.pl 21.02.02, 01:32 Nowy Lanos? Chodzi o nowe tylne lampy? Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Następca lanosa IP: *.atlanta-06-07rs.ga.dial-access.att.net 21.02.02, 02:46 Czy chodzi o ten samochod? www.infomotori.com/foto/art_211.1_daewookalos1.jpg www.infomotori.com/foto/art_211.4_kalos11.jpg Calkiem ciekawa i przyjemna w wygladzie sylwetka. Troche Fiata Punto II przypomina. Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Następca lanosa IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:19 Dzięki Marek, IMHO ciekawe nadwozie, widzisz evitax, przednie lampy też zmienili... Link Zgłoś
Gość: Adam Kalos IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:32 Jak poznałem prawidlopwą pisownie to sam coś znalazłem, może ktoś będzie zainteresowany: www.dw.lublin.pl/archiwum/moto/2001/moto0625.html#01 www.daewoo.com.pl/samochody/koncept/kalos.htm Link Zgłoś
chaladia Re: Kalos 24.02.02, 01:02 Ciekawe, zaczyna mi się nawet podobać (z wyglądu). Pojemność bagażnika jakaś taka w styli Fiata CC, a przecież to samochód o pół metra dłuższy, ale małe bagażniki to koreańska "specjalność", czyż nie? Za to koła duże (na oko) - co może się przydać na polskich drogach. Ciekawe, czy to-to będzie tak samo tanie jak Lanos...? Link Zgłoś