Dodaj do ulubionych

Nowe diesle w Fordzie Kuga

IP: 94.254.245.* 07.07.10, 21:27
kuga jest zdecydowanie za droga! ostatnio porównywałem z hyundaiem ix35. ford to sam plastik w środku, ix35 zrobił na mnie większe wrażenie, uczeń przerósł nauczyciela (auta stylistycznie podobne)
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: Nowe diesle w Fordzie Kuga IP: *.chello.pl 08.07.10, 06:48
      i co z tego jeśli Kuga stanowi margines sprzedaży aut w tym segmencie? Taki VW Tiguan sprzedaje się jak ciepłe bułeczki a Ford kuleje na cztery koła ;-)
    • Gość: Qrak Re: Nowe diesle w Fordzie Kuga IP: *.static.tkt-net.pl 08.07.10, 07:50
      Nawet nie splunąłbym na tego Tiguana, szkoda sliny..
    • Gość: dealer Re: Nowe diesle w Fordzie Kuga IP: *.miasto.gdynia.pl 08.07.10, 11:04
      Te wersje, o ktorych pisze redaktor sa w kudze dostepne od kwietnia. Wiec bardzo aktualny news....

Co do sprzedazy kugi, to jest to aktualnie trzeci najczesciej kupowany ford (focus, mondeo i kuga). Tak wiec mm ma chyba informacje z poczatku 2008 r. kiedy to na kuge byla lista spoleczna :]
    • Gość: Deero Re: Nowe diesle w Fordzie Kuga IP: *.warszawa.mm.pl 09.07.10, 00:04
      Ja właśnie przechodziłem przez kupno tego typu SUVa, spośród kilkunastu modeli do "finału" przeszła Kuga, Tiguan i Qashqai. Powiem tyle, swoją Kugę 2,0TDI 163KM Powershift odbieram wrzesień/październik :P
    • Gość: fytax Re: Nowe diesle w Fordzie Kuga IP: *.aster.pl 09.07.10, 22:37
      Fajny samochód tylko ciasny z tyłu no i o 15 tysięcy za drogi by być moim zdaniem konkurencyjną ofertą.
      Rewelacyjną cenę ma Qashqai, którego skądinąd niecierpię.
      Szkoda,że w tej klasie SENSOWNEj propozycji nie mają inni popularni producencie: Renault, Opel, PSA,Fiat etc.
      Fajnie by było gdyby dołączyli do tejmklasy zgodnie z rewelacyjna ideą - SUV na bazie kompaktu (Golf-Tiguan, Focus- Kuga).
      Było by miejsce dla Megane-SUV, 3o8-SUV( nie 3008), S40-SUV, Octavii-SUV, Astry-SUV czy Bravo-SUV.
      może kiedyś
    • Gość: Yaa Re: Nowe diesle w Fordzie Kuga IP: *.chello.pl 14.07.10, 08:23
      Tylko że np. Tiguana 2,0 TDI w wersji Trendline można kupić z homologacją ciężarową (na 5 osób) już za 86 tys zł netto ;-)
    • Gość: Lelum Polelum Re: Nowe diesle w Fordzie Kuga IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.10, 14:31
      A jaki silnik jest w tym Tiguanie? Cena naprawdę rewelacyjna, jak na auto tego typu 86 tys, to nie za dużo.
    • Gość: hehe Re: Nowe diesle w Fordzie Kuga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 19:58
      a ja czekam w kolejce za kuga 2.5 turbo benzyna oczywiście-nie traktor

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka