Gość: m IP: 178.56.121.* 20.08.10, 21:32 co te koncerny robią żeby wypromować pojazd... ale najlepiej nie dać zrobić z siebie małpy i nie kupować nowego ...szkoda kasy :P Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Wygram Re: Rozbierz się dla Renault IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 20.08.10, 22:19 Jak ich mogę olać sikiem prostym i zobowiązuję zmieścić się w limicie 12 sekund. Link Zgłoś
Gość: n Re: Rozbierz się dla Renault IP: 79.97.28.* 21.08.10, 11:01 m - gdyby nie te malpy ktore kupuja nowe auta, od kogo odkupilbys uzywany "przez kobiete lub dziadka", "lekko pukniety" zlom? Link Zgłoś
Gość: m Re: Rozbierz się dla Renault IP: 91.188.123.* 21.08.10, 12:51 Nowego jedzenia też nie opłaca się kupować. Ja chodzę po śmietnikach i zjadam resztki i świetnie smakuje, bo ludzie wyrzucają porządne żarcie do koszy. I śmieję się z tych co kupują w sklepach i przepłacają, bo to zwykli frajerzy. Haha :) Link Zgłoś
Gość: władek Re: Rozbierz się dla Renault IP: *.raciborz.vectranet.pl 21.08.10, 18:24 No ciekawa forma reklamy. Ja ostanio patrzyłem na casting zorganizowany przez VW i powiem że zarombiaście to im wyszło najbardziej podobał mi się Władek który pokazuje Park assist . polecam wszystkim na youtubie albo liink www.wszystkomamylepsze.pl/ polecam naprawdę warto Link Zgłoś
Gość: m(prawdziwy) Re: Rozbierz się dla Renault IP: *.centertel.pl 21.08.10, 21:24 Jedzenie to nie auto. Nie chodzę po śmietnikach idioto ...na jedzeniu nie oszczędzam bo nie muszę skoro już zaoszczędziłem na nowym Polo 30 tys.zł ;-) Buuhahahahhaa ;-) @n Nie martw się kolego ;) Używanych zadbanych aut jest mnóstwo i nigdy ich nie braknie ;-) Nawet jeśli Polacy przestaną kupować nowe ze słusznej obawy że po 3 latach nowe traci 50% na wartości ;-) Link Zgłoś
Gość: fytax Re: Rozbierz się dla Renault IP: *.chello.pl 21.08.10, 22:31 Uhhu dobree dobree! Używane jedzenie rulez!!! Link Zgłoś
Gość: ASX Re: Rozbierz się dla Renault IP: *.chello.pl 22.08.10, 07:41 Pomysł trochę zbliżony do rekla VW "wszystko mamy lepsze" gdzie dwóch aktorów udawało poszczególne elementy wyposażenia VW np. klimatronik czy park assist ;-) Link Zgłoś