Gość: kawala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 15:54 samochód ujdzie, ale w porównaniu z poprzednikiem... masakra. wygląda jak coś pomiędzy klasami C a E, ale nie na następce świetnego i agresywnego "ojca"... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ssas Re: Nowy CLS z bliska | Galeria IP: *.ghnet.pl 22.08.10, 16:04 nosorożec, bardzo słaby. poprzednik wyglądał fantastycznie. Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Nowy CLS z bliska | Galeria IP: *.rene.com.pl 22.08.10, 16:11 dziwny jakiś. W środku brak polotu i finezji, a w aucie tego typu jak najbardziej pasowałby taki styl Link Zgłoś
Gość: Piccardi666 Re: Nowy CLS z bliska | Galeria IP: *.icpnet.pl 22.08.10, 16:26 Bardzo ociężały, przypomina mastodonta jak S-ka, poprzedni model dużo ładniejszy. Mam wrażenie , że projektanci są bardzo zachowawczy. Wszystkie te modele zaczynają wyglądać tak samo. Wszystkie niemieckie marki zaczynają tworzyć jedną szarą masę. Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowy CLS z bliska | Galeria IP: 81.219.243.* 22.08.10, 18:18 Na renderach grill z jedną linią wygląda dużo lepiej niż ten, który jest na kolejnych zdjęciach w realu. Generalnie ciekawy, przód troszkę rodem z sls'a Link Zgłoś
Gość: Babcia Henia Re: Nowy CLS z bliska | Galeria IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.10, 19:01 Ale g*wno ! A GDZIE JAKIEŚ DREWNO ? SAM PLASTIK I WELURA ? To ma być Mercedes ? To jest SEDES, nie mercedes ! Nie podoba mi się ta linia. Stary CLS to prawdziwy zjadacz asfaltu ! Link Zgłoś
Gość: Wombat Re: Nowy CLS z bliska | Galeria IP: *.aster.pl 22.08.10, 19:40 Nijak się nie ma do poprzednika - najpiękniejszego Mercedesa ostatniej dekady. Ten jest... co najwyżej szpanerski. Zarówno BMW Gran Coupe jak i Audi A7 zjadają go stylistycznie przed śniadanie. I samemu mi trudno w to uwierzyć, ale z tej trójki zdecydowanie najbardziej podoba mi się... BMW. Link Zgłoś
Gość: Simon Re: Nowy CLS z bliska | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 19:49 Przód super natomiast tył jest bardzo dziwny. Nie tego się spodziewałem. Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowy CLS z bliska | Galeria IP: *.pai.net.pl 22.08.10, 20:58 mnie sie podoba mimo iz jezdze tt roadster i skonczylem juz 50tke Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Nowy CLS z bliska | Galeria IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.10, 21:28 no i zrobił mercedes jaguara Link Zgłoś
Gość: MUMIA Re: Nowy CLS z bliska | Galeria IP: 83.1.80.* 22.08.10, 21:48 nie wiecie co dobre , ten jest napewno lepszy od poprzednika , posiadam dwa wcześniejsze i sprawdziły się w tragicznych sytuacjach i nie tylko , w takich samochodach można jak i delektować się jazdą jak i sexem . Link Zgłoś
sir-mac Re: Nowy CLS z bliska | Galeria 22.08.10, 21:53 Uważam, że jest świetny!! Poczekajcie aż zobaczycie go na żywo zmienicie zdanie. Link Zgłoś
hans-jurgen Re: Nowy CLS z bliska | Galeria 22.08.10, 21:58 Alez Wy macie pojecie o samochodach, 98% z Was nigdy w zyciu nie bedzie stac na taki samochod, to przynajmniej powybrzydzac mozna, co nie??? Link Zgłoś
Gość: PSN:Obike86 Re: Nowy CLS z bliska | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 22:05 Widze że "kawala" ma dobre oko. ;) robie zagłówki do niego i jak w morde strzelił jest to połączenie klas C i E. Pozdro Link Zgłoś
hans-jurgen Re: Nowy CLS z bliska | Galeria 22.08.10, 22:14 Czego wybrzydzasz jeden z drugim i tak w zyciu nie bedzie Cie stac na kupno takiego auta. Przypomne tylko, ze srednia wieku samochodow, jezdzacych po polskich drogach wynosi ponad 10 lat i o czym tu gadac??? Link Zgłoś
Gość: dd Re: Nowy CLS z bliska | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 22:15 Obawiam się że nastolatki i gołodupcy nie są grupą docelową. Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Nowy CLS z bliska | Galeria IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.08.10, 22:17 co to za brednie?! macie pojęcie o tym modelu jak świnia o gwiazdach. zobaczycie i usłyszycie (amg) go na ulicy i szczęki wam opadną. Link Zgłoś
Gość: miko Re: Nowy CLS z bliska | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 22:35 poprzednia wersja o niebo ładniejsza....wg. mnie, a jak Wy sądzicie? Link Zgłoś
Gość: tmk Re: Nowy CLS z bliska | Galeria IP: 213.169.125.* 22.08.10, 22:36 dokładnie poczekajcie za zobaczycie auto na zywo! wtedy można krytykować! Link Zgłoś
ch3heg Re: Nowy CLS z bliska | Galeria 22.08.10, 22:37 Sądzę że więcej niż 95% czytających tego newsa w życiu mieć nie będzie takiego auta - jaki jest więc sens publikować tego typu informacje? Link Zgłoś
Gość: Wombat Re: Nowy CLS z bliska | Galeria IP: *.aster.pl 22.08.10, 22:50 @hans-jurgen - a czy to, że kogoś nie stać automatycznie oznacza, że nie może mieć własnego gustu? Dla mnie najpiękniejszym samochodem na Ziemi jest Aston Martin DB9. Dużo droższy od CLS. I wątpię, czy kiedykolwiek będzie mnie na takiego stać. A nowy CLS nie podoba mi się, jak zresztą większość Mercedesów. Wolałbym np. Jaguara XF - podobna grupa cenowa, też mnie nie stać. I co? Znaczy, że nie mogę mieć gustu? Pogódź się z tym, że jednym podoba się kółko, drugim kwadrat, a jeszcze innym - romb. I nie ma to nic wspólnego z zarobkami. No chyba, że tylko one wg Ciebie są wyznacznikiem wartości człowieka... A jeśli tak to pozostaje jedynie współczuć. Link Zgłoś
bezy2008 Re: Nowy CLS z bliska | Galeria 22.08.10, 23:02 @ch3heg - jaki jest sens pisać tak bzdurne komentarze? nowy CLS - paskudny. Ciężki, przerysowany a te nadęte tylne błotniki to chyba ukłon w stronę gangsterów z lal 30. Link Zgłoś
Gość: adolf Re: Nowy CLS z bliska | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 23:03 Skorą są wieśdiody to znaczy, że samochód jest dobry. Więc skończcie pyskować bo się nie znacie. Link Zgłoś
Gość: Adolf H Re: Nowy CLS z bliska | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 23:31 sie zastanawiam czemu ten samochod wyglada jak jakies japonsko-koreanskie szkaradzctwo. Na fotach z czerwonym juz wiem. Link Zgłoś
Gość: zobacz.glt.pl Re: Nowy CLS z bliska | Galeria IP: *.inowroclaw.mm.pl 22.08.10, 23:34 Tam biegła 1 linia przez całe auto, tutaj jest tych linii86461565 .... no i samochód stracił swój charakter. Masakra, ale takie linie teraz promują, szkoda. Trzeba było zmienić tylko przód, bo był brzydki w poprzedniku. Link Zgłoś