Dodaj do ulubionych

Infiniti G37S | Test wideo

IP: 195.238.227.* 23.08.10, 11:18
Dobrze że jest "system kół skrętnych" hehe :D
Bo tak cały czas prosto jeździć to trochę ryfa :p
Test wideo bardzo udany i fajny. Punkcik dla autora.
Obserwuj wątek
    • Gość: stanczyk Re: Infiniti G37S | Test wideo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.10, 18:20
      na dzien dzisiejszy tylko CTS/ V...
      na edmundsinsideline jest ciekawe porownanie z m3.. !
    • Gość: driwer Re: Infiniti G37S | Test wideo IP: *.dynamic.caiway.nl 23.08.10, 18:52
      moglibyscie prowadzic testy i pokazy w jakis przyzwoitych miejscach a ni e ciagle w takich zapyzialych i oblesnych
    • Gość: gosc Re: Infiniti G37S | Test wideo IP: *.152.132.137.dsl.dynamic.eranet.pl 23.08.10, 22:59
      Udany, ciekawy test.
      Baaardzo lubie Infiniti. Ma swoj chrakter i styl, za ktora ja wlasnie cenie.
      W przyszlosci wiem jaka marka bedzie u mnie stac w garazu:D

Teraz czekam na test M37/ ew. M30d.
    • Gość: gość Re: Infiniti G37S | Test wideo IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.10, 00:22
      Fajne wideo. Więcej takich, o ile to możliwe. :)
    • Gość: matt89 Re: Infiniti G37S | Test wideo IP: *.ip.netia.com.pl 24.08.10, 09:41
      Dobry test dobrego samochodu, który oprócz przycisków ma tylko jedną wadę, jedną i raczej jedyną spalanie i to by było na tyle. Mi to nie przeszkadza, a jeśli komuś to już jego sprawa.
    • Gość: Gość Re: Infiniti G37S | Test wideo IP: *.chello.pl 26.08.10, 19:35
      A możecie zrobić test porównawczy z 11-letnim polo? jestem b. ciekaw wyniku.
    • Gość: just chekin' Re: Infiniti G37S | Test wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 19:53
      Wkrótce na rynek wejdzie nowa linia infiniti - IPL więc bawarscy konkurenci maja się czego obawiać:)
    • sselrats Re: Infiniti G37S | Test wideo 26.08.10, 20:02
      Fajna bryka. Najbardziej podoba mi sie tablica przyrzadow odchylana razem z kierownica.
    • Gość: Ipla Re: Infiniti G37S | Test wideo IP: *.gemini.net.pl 26.08.10, 21:32
      O Kurczę, wygląda naprawdę fajnie, a zapyziałe i obleśne miejsce jest idealne na test takiej maszyny!
      __
      www.sky4fly.net/
    • Gość: bohater proletaria Re: Infiniti G37S | Test wideo IP: 109.243.50.* 26.08.10, 23:29
      Momento, jakiego nowego g37s ?!.
      Ten samochód ma już minimum z rok - w zeszłe wakacje podróżowałem nim po Kanadzie i dawno tego nie zapomne....
    • Gość: michael Re: Infiniti G37S | Test wideo IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 27.08.10, 01:40
      @bohater proletaria
      naucz sie najpierw pisac po polsku a dopiero pozniej zabieraj glos w dyskusji na forum...
      a was powinni wsadzic za przeprowadzanie testow=niszczenie zawieszenia , elementow ukladu przeniesienia napedu i opon na sponiewieranych, szorstkich jak tarka, starych plytach betonowych przy word-zie na powstancow.
    • wlody1 Re: Infiniti G37S | Test wideo 27.08.10, 07:59
      Jak można porównywać tę zabawkę do Audi A5? Z tym trzymaniem się drogi też nie jest najlepiej-trochę za bardzo się kołysze :) Audi jest zapewne twardsze,ale za to nie ma takich przechyłów...:) Design-taki sobie.
    • Gość: qczarq Re: Infiniti G37S | Test wideo IP: *.centertel.pl 29.01.11, 15:46
      Co to za test? Śmiech, trzy minuty filmu, który powinien być zapowiedzią testu. żadnego rywala na torze, prawie w ogóle nic nie pokazane w środku, brak zbliżeń i podziwiania karoserii, tragedia, zresztą nie wiem czy kiedykolwiek na tej stronie był dobry test, a nie reklamówka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka