Dodaj do ulubionych

NIE AC W ERGO HESTI

IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.03.04, 08:39
JUZ KIEDYS PISALEM WIELKA KICHA NIE RUBCIE TEGO BLEDU ONI POSTEPUJA JAK
GNOJKI
Obserwuj wątek
    • ant777 Re: NIE AC W ERGO HESTI 30.03.04, 10:40
      jakieś konkrety?
      • Gość: marcinc3 Re: NIE AC W ERGO HESTI IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.03.04, 21:09
        ubezpieczylem tam auto w dniu 30 09 2003 ac na 25000 cena rynkowa to 26000
        pozyczylem koledze syn jego 29 10 2003 r uderzyl w goscia w tyl lampa chlodnica
        maska ocenili szacunkowo auto 15000 szkoda 12000 a wiec calkowita przez niezaly
        miesiac auto stracilo 10000 super przez prawie pol roku sciemniali ze nie ma
        notatki z policji i tp napisalem wezwanie do zaplaty to po miesiacu przyszla
        odmowa bylem na policji notatka zostala wyslana niezwlocznie dalem spokoj nie
        ja rozwalilem nie ja zaplacilem aale oto ok miesiaca temu nieznany sprawca
        rozwalil mi zaparkowane auto i oto ato jest warte 16000 po pol roku podrozalo
        dziwne {mam wycene niesaleznego 22000] szkoda na 10000 i znowu sciemnianie
        jakies dokumenty z cla o zabezpieczeniach wszystko kserowali jak ubezpieczali ]
        wzywanie mnie do gdyni jak jest przedstawicielstwo w elblagu znowu na czas tym
        razem nie podaruje juz sprawe dalem do adwokata
    • Gość: Ogi Hestia OK IP: 62.233.164.* 30.03.04, 17:18
      Ja mam zupełnie inne wrażenie.
      • Gość: Robi Re: Hestia OK IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 20:39
        Ja tez mialem swego czasu samochod ubezpieczony w Hesti do momentu az zostal
        skradziony...z wyplata odszkodowania z AC uwineli sie w 6 tyg.:)) Wiec jak dla
        mnie to same ++
    • guest_of_honour Gdzie 2 Polaków tam 3 zdania... 30.03.04, 23:53
      ...i tak już jest,jak się sparzymy to jesteśmy wrogami, a niestety, wszyscy
      ubezpieczyciele działają tak samo. Różni ich jedynie czas i wielkość
      odszkodowania. Póki co Hestia ma opinię dobrze płacącej i pojedyncze negatywne
      opinie (być może i słuszne)tego nie zmienią. Proponuję loterię z Link4, może im
      zaufasz?
      • Gość: marcinc3 Re: Gdzie 2 Polaków tam 3 zdania... IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.03.04, 09:06
        o linku tez slyszalem duzo zlego ale tam w wiekszosci nazekania wynikaja z
        nieznajomosci owu u mnie to cwaniactwo kalkuluja wartosc auta zeby zrobic
        calkowita jakby nia byla to firma tylko jakis jeden cwaniak
        • guest_of_honour Re: Gdzie 2 Polaków tam 3 zdania... 31.03.04, 20:24
          Fakt, z Twojego punktu widzenia (i każdego posiadacza polisy) jest to
          naciąganie, ale pamiętaj, że taką max kwotę płaci się serwisowi autoryzowanemu,
          czyli nie jest on wzięty z sufitu, a jedynie na maxa rozdęty.
          Lepiej być jednak trafionym z OC.
          Co do Linku - ciekawostką jest, że wykupując OC jest zagwarantowana bezpłatna
          pomoc drogowa (przynajmniej tak się relamują), o tym nie słyszałem w
          konkurencji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka