caro1234 30.03.04, 20:51 Mam pytanie do użytkowników MEGANE II, czy komuś sama pękła szyba przednia, bo mi niestety dzisiaj. Przynajmniej dziś to zauważyłem.Rysa od góry ok. 10 cm. Pozdrow. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: marcinc3 Re: Do właścicieli Renault MEGANE II IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.03.04, 20:55 tak mi w lato Link Zgłoś
Gość: marcinc3 Re: Do właścicieli Renault MEGANE II IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.03.04, 21:19 bylem na wczasach w okolicy starogardu gdanskiego zadzwonilem do swego dilera z elblaga i podjechalem bo musialem wyskoczyc do eg na 2 dni obejrzeli chcieli zrobic ale ze wracalem do rodziny na wczasy to zadzwonili do starogardu i tam zrobili w 2 dni moglem w ten sam dzien odebrac ale odebralem na drugi zeby dobrze sie ulozyla Link Zgłoś
caro1234 Re: Do właścicieli Renault MEGANE II 30.03.04, 21:29 Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Mieszkam w Gdańsku, samochód kupowałem w Gdyni ale jakby coś do Starogardu niedaleko. Bałem się że może nie mają jeszcze takich szyb, ale może nie będzie tak źle i szybko zrobią. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: marcinc3 Re: Do właścicieli Renault MEGANE II IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.03.04, 09:10 lepiej zrob to gdzie kupywales auto bno oni maja jakies limity na naprawy reklamacyjne i inni niezbyt chetnie chca to robic ja bylem w tej sytuacji i mnie milo potraktowali choc wymieniali pierwszy raz i zle wkleili uszczelke pod czujnik deszczu i mi nie dzialal ale pojechalem po wczasach do elblaga i usuneli usterke Link Zgłoś