Dodaj do ulubionych

Do właścicieli Renault MEGANE II

30.03.04, 20:51
Mam pytanie do użytkowników MEGANE II, czy komuś sama pękła szyba przednia,
bo mi niestety dzisiaj. Przynajmniej dziś to zauważyłem.Rysa od góry ok. 10
cm. Pozdrow.
Obserwuj wątek
    • Gość: marcinc3 Re: Do właścicieli Renault MEGANE II IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.03.04, 20:55
      tak mi w lato
      • caro1234 Re: Do właścicieli Renault MEGANE II 30.03.04, 20:58
        a długo czekałeś na naprawę
        • Gość: marcinc3 Re: Do właścicieli Renault MEGANE II IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.03.04, 21:19
          bylem na wczasach w okolicy starogardu gdanskiego zadzwonilem do swego dilera z
          elblaga i podjechalem bo musialem wyskoczyc do eg na 2 dni obejrzeli chcieli
          zrobic ale ze wracalem do rodziny na wczasy to zadzwonili do starogardu i tam
          zrobili w 2 dni moglem w ten sam dzien odebrac ale odebralem na drugi zeby
          dobrze sie ulozyla
          • caro1234 Re: Do właścicieli Renault MEGANE II 30.03.04, 21:29
            Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Mieszkam w Gdańsku, samochód kupowałem w
            Gdyni ale jakby coś do Starogardu niedaleko. Bałem się że może nie mają jeszcze
            takich szyb, ale może nie będzie tak źle i szybko zrobią. Pozdrawiam
            • Gość: marcinc3 Re: Do właścicieli Renault MEGANE II IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.03.04, 09:10
              lepiej zrob to gdzie kupywales auto bno oni maja jakies limity na naprawy
              reklamacyjne i inni niezbyt chetnie chca to robic ja bylem w tej sytuacji i
              mnie milo potraktowali choc wymieniali pierwszy raz i zle wkleili uszczelke pod
              czujnik deszczu i mi nie dzialal ale pojechalem po wczasach do elblaga i
              usuneli usterke
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka