woj25 01.04.04, 11:20 co myslicie o klockach hamulcowych firmy Steinhof- dobre to to jest? Bo ja pierwsze slysze, a cena jest niska,mechanik do ktorego jezdze zachwalal je, ale jak wiemy rzadko jest dobre , to co jest tanie, pozdrawiam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: GOSC Re: klocki hamulcowe IP: *.um.katowice.pl 01.04.04, 14:49 jasne, masz racje, ale moze te Steinhofy tez sa dobre- wlasnie tego sie chcialem dowiedziec... Link Zgłoś
Gość: Wio! Re: klocki hamulcowe IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 01.04.04, 22:42 CZłowieku, czy widziałeś na tym świecie coś dobrego za prawie darmoszkę??? Bo ja jak żyję to jeszcze nie. No może oprócz Toto Lotka :-))))) Link Zgłoś
lobuzek1 Re: klocki hamulcowe 01.04.04, 22:46 To jest firma z Tarnowa, a tak się składa że też jestem z Tarnowa. Nie kupuj tych klocków. Od hamulców zależy twoje bezpieczeństwo. POdobno to kiepski wyrób, ale i tak nie zamioerzam go sprawdzać. Lepiej kup coś markowego. Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: klocki hamulcowe IP: 217.97.169.* 02.04.04, 00:51 i oto mi chodzilo- dzieki! Link Zgłoś