Dodaj do ulubionych

Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą

IP: *.olsztyn.mm.pl 18.10.10, 12:24
www.youtube.com/watch?v=gg-vbL0PXAU&playnext=1&videos=uvIvrL_B3VU&feature=mfu_in_order
Obserwuj wątek
    • Gość: viva la france Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 12:29
      krzyżówka Punto i Mondeo z tyłu ;)
      • i-studio1 Lepszy test Fluence, dużo świetnych zdjęć 13.09.13, 22:20
        francuskie.pl/test-renault-fluence-plynna-doskonalosc
    • fiatosgratos Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą 18.10.10, 12:36
      Taki nijaki ten Fluence, nawet hyundai zrobił by coś bardziej żywego.
    • Gość: Krzysztof z Tarnow Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.derby24.pl 18.10.10, 13:03
      Alfa Romeo Giulietta Distinctive 1.4 170 KM TB MuliAir - moje auto. A ten syf z
      rombem na masce nie jest warty ani jednej złotówki!Czym Wy się zachwycacie?I do tego jeszcze powstaje w tureckiej fabryce w Bursie. Do czego to doszło? :(
    • Gość: Właściciel Chevy : Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.derby24.pl 18.10.10, 13:14
      _Chevrolet Cruze LT 1.8 141 KM_ |Renault - to najgorsza marka samochodów jaka istnieje. Jak Wam nie wstyd takim czymś jeździć; rany boskie; co za głupie przyzwyczajenie... ;|...Istna kupa.
    • fiatosgratos Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą 18.10.10, 13:32
      Renault to chyba najgorsza francuska marka, przy nowych peugeotachi i citroenach sporo odtstaje .
    • Gość: do Chevy Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.e-wro.net.pl 18.10.10, 13:32
      ty ze swoim Daewoo się nie ośmieszaj! To dopiero "marka" :)
    • Gość: g Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.legnica.vectranet.pl 18.10.10, 13:59
      Krzysztof z Tarnowa, Właściciel Chevy:

No wy to macie się za to czym pochwalić, jedno szrot a drugie jeszcze większy badziew
    • Gość: a Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.ntlworld.ie 18.10.10, 14:05
      chevrolet=daewoo, i zbedny komentarz
    • fiatosgratos Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą 18.10.10, 14:14
      Odezwał sie VW passat z 1998 roku, alfa to jest coś ma charakter i urode .
    • Gość: pentaxxx Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.elblag.vectranet.pl 18.10.10, 15:11
      fiatosgratos: co jak co, ale francuskie auta akurat są najmniej nijakie. Za to najbardziej nijakie są VW i Audi... Renault odstaje od Peugeota i Ctroena? Poproszę o konkretne dane? Akurat Renault ma 3 miejsce w sprzedaży kompaktów jakim jest np. Clio a w pierwszej 10 nie ma żadnego citroena i peugeota... Polecam: moto.pl/MotoPL/1,88389,7794744,Krol_zdetronizowany_.html
    • Gość: pentaxxx Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.elblag.vectranet.pl 18.10.10, 15:25
      Sorki, nie zauważyłem peżocika 207 w zestawieniu. Co nie zmienia faktu, że jest za Clio a Citroena nie ma żadnego :)
      Śmieszą mnie zawsze te stereotypy, które ludzie wypisują na temat francuskich marek... Te czasy, kiedy każdy produkował sobie, już dawno się skończyły! Teraz samochody mają 50% części wspólnych, produkowanych przez tego samego producenta, marki samochodowe je tylko składają do kupy... Czasy, kiedy Renault owiało się złą sławą przez Lagunę II już dawno minęły... Śmieszni jesteście, jeśli przepłacacie 10 000 - 20 000 zł za nowego VW, bo jest "niemiecki", a później płacz, bo sypnie się zawieszenie z aluminium, albo elektronika... A dowodem są ostatnie badania bezawaryjności gdzie prowadzi Clio, Clio również jest 3 z kolei najczęściej kupowanym kompaktem w Europie za Fordem Fiestą i VW Golfem... Na chłopski rozum: gdyby te auta były takie złe, jak wszyscy piszą to już dawno marka by upadła... Ja na przekór wszystkim maniakom VW jeżdżę już 4 z kolei Renaultem i nic się z nimi nie dzieje... Mam teraz Lagunkę w V6 3.0 24V i bardzo miło mi się nią jeździ i nie zamieniłbym jej nigdy np. na Passata, którym się jeździ, jakby miał zaspawane zawieszenie - czuć każdy kamyczek na drodze...
    • Gość: Ostrożny ;) Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.derby24.pl 18.10.10, 16:10
      -Fiat Bravo Emotion 1.4 140 KM T-Jet- mój pojazd :)|a - gościu o takim nick-u skończ waść wstydu oszczędź!żałosny jesteś w tym co sobą reprezentujesz!
    • Gość: Estera ;] Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.derby24.pl 18.10.10, 16:34
      Mój Ford Focus Ghia 1.6 115 KM Duratec Ti-VCT Manualna-5 Durashift - miażdży ten francuski wynalazek,marka Renault powinna zostać zlikwidowana, nie posiada prestiżu itp, a do tego produkuje najbardziej obciachowe auta na świecie - kupa żelastwa i tyle!Najlepsze auta to :Ford Focus, Opel Astra IV, Volkswagen Golf VI - królowie segmentu C - Klasa Niższa średnia.
    • Gość: Ania & Honda ;) Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.derby24.pl 18.10.10, 16:58
      Honda Civic Executive 1.8 140 KM - TO RENAULT TO ISTNA PORAŻKA!KTO WYDAJE
      72 900 zł NA TEN SYF I BADZIEW MA COŚ NIE TAK Z GŁOWĄ, I JAK NAJSZYBCIEJ POWINIEN UDAĆ SIĘ DO LEKARZA PSYCHIATRY, I ZACZĄĆ SIĘ LECZYĆ !PRECZ Z MARKĄ RENAULT, RAZ NA ZAWSZE!!! ;|
    • damiz74 Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą 18.10.10, 16:59
      obciachowe auto teraz to nissan juke, ranault ma niektóre fajne autka np. Megane Coupe
    • Gość: Właścicielka Astry Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.derby24.pl 18.10.10, 17:12
      Opel Astra IV Cosmo 1.4 _ 140 KM T - ta francuska kupa nie dorasta mnie do pięt.
    • Gość: m Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: 178.56.64.* 18.10.10, 17:22
      moje Polo jest lepsze
    • Gość: trn Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 17:33
      Generalnie wśród francuskich marek są dobre samochody, nawet tak owiana złą sławą laguna2. Jednak uważam, ze zawieszenie ogólnie wszystkich francuzów jest zbyt miękkie (dlatego komfortowe) jak dla mnie. Lubie czuć każdą nierówność i przysłowiowy każdy kamyczek i nie lubię jak buda przechyla się w zakręcie
    • Gość: Jetta Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.chello.pl 18.10.10, 17:43
      Mam Jettę 1,9 TDI i bardzo sobie chwalę. Fluence wygląda trochę dziwnie, jak ponton. Słaby design ale auto ma sensowną cenę
    • Gość: wr Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.ntlworld.ie 18.10.10, 19:16
      co to za wsciekla baba klnie, obraza wszystkich i co chwile wypisuje inny samochod ktory 'posiada' ?
    • Gość: TOM@ i GoLfIk Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.derby24.pl 18.10.10, 19:59
      Volkswagen Golf VI Highline 1.4 122 KM TSI!Żal Wam d... ściska że wyrzuciliście w "błoto" prawie 73 000 zł? ;| [W kategorii kompaktów, jest jednym z najlepszych. Nie najprzyjemniejszych, ale w kategorii zdroworozsądkowych rozpycha się w kierunku czołówki klasy. Silnik 1.4 TSI miał uchodzić za porządny odpowiednik diesla, i wywiązuje się z tego. Jest tańszy w zakupie, pali niewiele więcej, jest dynamiczny, elastyczny i niezwykle kulturalny. ] ps. a Ty Gość: wr odpie.... się od kobiet które kierowały się prestiżem marki i wybrały modele który biją na głowę testowane w owym teście Renault Fluence 1.5 dCi. :)
    • Gość: wiktor Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 20:03
      Jetta@ Aktualna Jetta to już ma jakiś staż. Większość modeli przeszła już FL, a Jetta nie. Ja raczej patrzyłbym się na nową. Tylko kiedy wejdzie do Europy? Chyba w przyszłym roku. Też sporej wielkości sedan - 1cm dłuższy od Fluence. Niezłe zużycie paliwa.
    • Gość: froid Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.raciborz.vectranet.pl 18.10.10, 20:07
      do pentaxxx-a
      Jezeli jeździsz cały czas Renaultami to skąd możesz wiedzieć jak jeżdzi Passat najpierw sprawdź a potem pisz, ja miałem okazję jazdy Laguną z 2007 i Passatem z 2005 i powiem że osobiście większy komfort jest w tym drugim. A z awaryjnością też jakoś tak nie do końca się wstrzeliłeś, niestety Clio nie jest wcale najmniej awaryjnym autkiem bo nie ma go nawet w pierwszej piątce. Ceny natomiast to nawet nie Jetta bo nawet Passat jest teraz w podobnej cenie co Fluence.
    • Gość: wr Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.ntlworld.ie 18.10.10, 20:19
      pajacyku, przeciez widac, ze wszystkie posty wysyla jedna osoba, wszystko jedno co piszesz... "odpier.." "wypier// z tego forum" itp itd. chama mozna wyczuc z kilometra.
      I nie, nie pochwale sie czym jezdze, bo jeszcze zal Ci tak dupe scisnie, ze dostaniesz zatwardzenia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka