cmouse 13.04.04, 16:10 Czy komuś wiadomo cokolwiek o podwyżce cen gazu? Jak cena będzie stała po wejściu do UE? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: dziuwa Re: Cena gazu IP: *.iscnet.pl 13.04.04, 16:42 Taka jak zawsze- zróżnicowana. W Szczecinie dzisiaj od 1,36 do 1,59pln. Wg ministerstwa podrożeje o 9gr to chyba wystarczy dodać do tych cen,ale pewnie każdy sprzedawca będzie przeliczał po swojemu. Link Zgłoś
cmouse Re: Cena gazu 19.04.04, 15:52 No tak. Słyszałem że ma zdrożeć ze względu na podwyżkę akcyzy o 12 gr, tylko mój kumpel gdzieś słyszał że podwyżka będzie aż do 3zł. Coś mi się to nie widzi, ale chciałem przerobić moją fiestę na gaz i teraz mam dylemat. A propo, nie zna ktoś dobrego warsztatu na śląsku, ponieważ jestem tu nowy. I ile by mnie to kosztowało. Mam fiestę 1,25 zetec. Link Zgłoś
v-nietu Ceny gazu zostaną zrównane z cenami benzyny 20.04.04, 14:17 bo wszyscy użytkownicy dróg powinni być traktowani równo. Tymczasem u nas wali się podatkami w benzynę a gazownicy śmieją sie nam w twarz. Ale do czasu... Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: Ceny gazu zostaną zrównane z cenami benzyny IP: *.dhl.com / *.dhl.com 20.04.04, 14:34 w belgii tankowalem sie (gaz) dni temu za 25 centow a generelnie gaz jest po 50 centow i tak jest taniej niz nasza benzyna Link Zgłoś