Dodaj do ulubionych

[video] krotki filmik mojego sprzeta

19.01.11, 16:31
545 sprzedany; ten ma co prawda mniej mocy (300 KM), v8, 5.9s/100kmh (o 0.2 szybciej niz 545), 7 rok, stan idealny, cena mniejsza niz skoda octavia podstawowa nowka :-), full opcja :-)

na razie jeszcze spokojnie na filmie jest lekkie przyspieszenie

sprowadzony z kraju macdonaldow z aukcji - jak to mowi Robert "God Bless Them"

www.youtube.com/watch?v=sh8B96ehiC8

Obserwuj wątek
    • kierownik-klubokawiarni Re: [video] krotki filmik mojego sprzeta 19.01.11, 17:01
      co to za wehikul ?
      na biemdablju to nie wyglada
      • chimera03 Re: [video] krotki filmik mojego sprzeta 19.01.11, 17:04
        stawiam na lexa zgadlem ?
        • szymizalogowany dat is korekt 19.01.11, 17:05
          • tiges_wiz Re: dat is korekt 19.01.11, 17:14
            dolej plynu do chlodnicy i zapnij pasy ;)
            • novationen Re: tiges - inkorekt :p 19.01.11, 17:25
              tiges_wiz napisał:

> dolej plynu do chlodnicy i zapnij pasy ;)

nie do chłodnicy, tylko do spryskiwacza :)

idzieeee ;)
              • szymizalogowany plyn dolany na full 19.01.11, 17:31
                problem jest ze ten plywak w zbiorniku sie o cos zaczepil i nie wypiera go plyn do gory ale to zrobie u kumpla w ciagu paru dni

sprzet ma full opcje lacznie z systemem marklevinson, 14 glosnikow 330 W, filmy DVD, zmieniarke, skretne reflektory, system VDIM czyli utwardzanie zawieszenia w trybie sport, grzane i chlodzone siedzenia i wszystko co mozna sobie zamarzyc oprocz klozetu hyhy - i wszystko dziala jak nowe hyhy
    • conveyor Re: [video] krotki filmik mojego sprzeta 19.01.11, 18:28
      Sprzet jak sprzet, ale sikor mogles lepszy zalozyc do filmu.
      • duze_a_male_d_duze_m Re: [video] krotki filmik mojego sprzeta 19.01.11, 19:20
        Jaki sprzęt taki sikor, mi się nie podoba. Następny kup jakiś bardziej podniecający wyrobioną publikę :)
        • szymizalogowany ja jestem rolnik prosty 19.01.11, 22:09
          nie stac mnie sikora filippatek czy rolexa - musze jeszcze wiecej trzody zaczac chodowac

wole moj tissot i od swieta taghojerakuarejser - oba stalowe bo nie lubie nowobogackiego stylu zlotych sikorow

a sprzet jest kozak

spasowanie w GS jest lepsze niz w BMW, uklad jezdny troche gorszy ale jak sie wlaczy zawieche na sport to juz jest bardzo dobrze szczegolnie na moich kolach 245/40/ZR18

no i silnik to poezja - V8 od lexa to cud jest - moze nawet 1.9TDI nie da rady od "mastersa" hehe chyba ze tez robi 0-100 w 5.9s
          • novationen Re: pytanie do rolnika :) 20.01.11, 13:29
            szymizalogowany napisał:
            >
            > no i silnik to poezja - V8 od lexa to cud jest - moze nawet 1.9TDI nie da rady
            > od "mastersa" hehe chyba ze tez robi 0-100 w 5.9s

he he he no chyba że masters z wehrmachtu :) jeszcze w hełmie :P - szymi uważaj z takimi stwierdzeniami bo tu już jeden był co nas straszył szkodą octavią rs, wiesz 180 kóóóni mogło by Cię fryknąć :D potem wyszło że mu laska robi koło dupy i zniknął :P

dobra, dżentelmeni o $$$$ nie rozmawiają, ale ile to popala? tak w normalnej jeździe i w takiej co to tygrysy lubią najbardziej?
            • szymizalogowany Re: pytanie do rolnika :) 20.01.11, 17:12
              > dobra, dżentelmeni o $$$$ nie rozmawiają, ale ile to popala? tak w normalnej je
              > ździe i w takiej co to tygrysy lubią najbardziej?

po miescie 21 MPG wg. komputera - ale w pierwszym dniu jak byla noga w podlodze do 9.5 MPG ;-)

• lukka74 Re: [video] krotki filmik mojego sprzeta 20.01.11, 12:34
      lipa, ledwie do 80-ciu ciągnie ;-)
    • frax1 Re: [video] krotki filmik mojego sprzeta 20.01.11, 23:55
      Bimmer nie podpasował czy nie mogłeś dojść z nim do porządku ?
      Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka