magda1-111110 04.02.11, 08:46 Jakie jest Wasze auto marzeń? Ja zawsze myślałam o Jaguarze ale ten nowy Jaguar XJ mi się nie podoba. Teraz zachorowałam na Bentleya. Widzieliście kiedyś coś piękniejszego? Link Zgłoś Obserwuj wątek
novationen Re: auto marzeń 04.02.11, 08:54 lamborghini diablo!!!, żółte, ale bez lotki na pokrywie silnika. Ewentualnie murcielago, a jak nie, to chociaż gallardo superleggera :) z takich bardziej przyziemnych, to lancer evo X, choć bardziiej podoba mi się IX, w jakimś wy*ebanym kolorze z zapasem paliwa na jakieś 2-3 lata. Link Zgłoś
zimnokrwisty Re: auto marzeń 04.02.11, 09:00 I zaraz pojawi sie tu wpis niejakiego "mechanika", ze owszem, te auta są super ale pod warunkiem, ze mają isntalacje gazowa lavazza, pizza czy coś podobnego. Link Zgłoś
novationen Re: auto marzeń 04.02.11, 09:19 dlatego o lambo piszę w kategorii "auto-marzenie", a o lancerze jako auto w komplecie, z cysterną 98-ki :P Link Zgłoś
swan_ganz Re: auto marzeń 04.02.11, 11:37 o lancerze jako auto w komplecie, z cysterną 98-ki :P na twoim miejscu prosiłbym o VP rancing od shella bo to 100 oktanowe paliwo i naprawdę czuć dużą różnicę w porówaniu z 98... Link Zgłoś
qqbek Coś piękniejszego... 04.02.11, 09:15 magda1-111110 napisała: > Jakie jest Wasze auto marzeń? Ja zawsze myślałam o Jaguarze ale ten nowy h> ttp://www.lifeandmore.pl/pl/176,34,50,0,1,luksusowa_limuzyna_czy_sprezysty_koci> ak_jaguar_xj.html mi się nie podoba. Teraz zachorowałam na [url > =http://www.lifeandmore.pl/pl/176,34,15,0,1,jego_lordowska_mosc.html]Bentleya[/ > url]. Widzieliście kiedyś coś piękniejszego? Bentley niestety zawsze kojarzył mi się z XIX-wiecznym kredensem mojej babci. Piękny, gustownie wykończony, ale zdecydowanie stanowiący przerost formy nad treścią. Ja od lata ub. roku choruję na Porsche 997 Turbo. Miałem okazję się nim przejechać i gdybym tylko zarabiał ze dwa (a może nawet trzy) razy tyle, ile zarabiam, to z całą pewnością bym sobie sprawił. Link Zgłoś
novationen Re: Coś piękniejszego... 04.02.11, 09:22 no fajna zabawka :) u mnie pod pracą na parkingu stoi porsche, ale 911 :) ciemna zieleń, bardzo ładnie utrzymana :) Link Zgłoś
fredoo Re: auto marzeń 04.02.11, 11:10 A ja pojeżdziłbym "Czajka" może niektórzy wiedza co mam na mysli. Link Zgłoś
jureek Re: auto marzeń 04.02.11, 11:22 fredoo napisał: > A ja pojeżdziłbym "Czajka" może niektórzy wiedza co mam na mysli. Wiem, co masz na myśli. Właśnie Czajka była jednym z głównych bohaterów filmu węgierskiego o parze emerytów napadających na banki. Film skądinąd świetny, obejrzałbym jeszcze raz, ale w wypożyczalniach tylko jakieś durne amerykańskie strzelanki: www.filmweb.pl/film/Koniec,+czyli+przebra%C5%82a+si%C4%99+miarka-2007-366979 Link Zgłoś
szymizalogowany Nowy MB CL65AMG ten 630KM... 04.02.11, 13:09 ...zrobiony przez evotech/renntech na ponad 700 KM o taky: www.zercustoms.com/news/images/Mercedes/RENNtech-Mercedes-CL65-AMG-3.jpg Link Zgłoś
puszysta_gimnazjalistka Re: auto marzeń 04.02.11, 13:26 Myślę, że stare dobre F50 z wolnossącą V12 by mnie usatysfakcjonowało. No i ma 60 zaworów, to taka ładna liczba :) Link Zgłoś
swan_ganz Re: auto marzeń 04.02.11, 13:31 "> Myślę, że stare dobre F50 z wolnossącą V12 by mnie usatysfakcjonowało." to jakaś cięzarówka od volvo? Marzysz o tir-rze? - Swan ** Just say no to drug reps ** nofreelunch.org/ Link Zgłoś
puszysta_gimnazjalistka Re: auto marzeń 04.02.11, 14:10 Nie wiedziałem, że to może się z tirem kojarzyć, chodzi o Ferrari :) Link Zgłoś
echis_carinatus Re: auto marzeń 04.02.11, 13:45 Ja jestem typowy Polak - Skoda Fabia 1.2 HTP. A jakby już tak puścić wodze fantazji to Octavia 1.4. Ale to już chyba przejaw zbytniej ekstrawagancji. Link Zgłoś
novationen Re: auto marzeń 04.02.11, 14:36 i po co ten tekst? chcesz kolejną poglądową wojnę na temat skody wywołać? o tych autach było już wiele. Link Zgłoś
trypel Re: auto marzeń 04.02.11, 15:24 moje to coś takiego: http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://dvice.com/pics/action-mobil-1.jpg&imgrefurl=http://dvice.com/archives/2008/10/the-ultimate-ca.php&h=348&w=550&sz=48&tbnid=pSmWUjOzW7FaeM:&tbnh=84&tbnw=133&prev=/images%3Fq%3Daction%2Bmobil&zoom=1&q=action+mobil&usg=__CFfDJfUpO0-7F2jTQLHvL4QaXDE=&sa=X&ei=nQtMTcT2IoOBhQfptcD7Dg&ved=0CDsQ9QEwAg + motocykl enduro na wieszaku z tyłu + duża emerytura tak powyżej 10 t € żadnego innego wtedy nie zechcę Link Zgłoś
ulubiony19 Re: auto marzeń 13.02.11, 19:48 Konkretni jesteście, skoro ot tak potraficie ten jeden wóz wyszczególnić:) Ja mam iście dziecinne marzenie - chcę mieć każdy samochód, jaki można pomacać, najlepiej dany model w wielu egzemplarzach, ze wszystkimi możliwymi silnikami, wersjami wyposażenia, kolorami i takie tam. I złe i dobre, brzydkie i ładne. Wsio! Ale szczególnie marzy mi się Mercedes 300 SL. A to głównie dlatego, że legendy często tyczą się niewiarygodnych wręcz umiejętności ludzi, którzy potrafili tym, hmm... klejnotem jechać na 100% JEGO możliwości. Strasznie mnie takie coś rajcuje i nie jest to efekt szukania guza. Naprawdę wierzę, że kiedyś będę miał okazję tym pojeździć:) Poza tym tak na szybko to jeszcze: Lancia Stratos (tym jeździłem i nie dane mi było nacieszyć się tym autem, a odkrywać go można do upadłego:() Ferrari F40 Bugatti Veyron Super Sport Lancia Thema 8.32 Alfa Romeo P3:) Bugatti Type 57 SC Atlantic Renault Alpine Renault Clio Williams ... Link Zgłoś