Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon

IP: *.icpnet.pl 15.02.11, 08:13
wie ktoś może co stało się z archiwalnymi motodziennikami?
Obserwuj wątek
    • Gość: M_A_D Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 08:29
      Akurat BMW E46 nie jest fajne! te przednie światła zawsze mnie odrzucały od niej.
    • Gość: omobono Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.02.11, 08:31
      Ypsilon ładny ?jak to mówią...o gustach się nie dyskutuje, ale myślę Panie Jacku ze ten zachwyt nad "urodą" tego auta spowodowany jest troszkę tym ze jest składany u nas ;)
      pasuje tu idealnie pewien demot :))
      demotywatory.pl/2687491/Niewazne-jak-glupie-pomysly

• Gość: nuda Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.tktelekom.pl 15.02.11, 08:44
      Panie Jacku Wtorek z Rankingiem i tak wcześnie!! to było wielkie zaskoczenie :)
    • Gość: ę Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.softexor.com 15.02.11, 08:46
      BMW E46 jest bardzo fajne! a przednie światła wyglądają fantastycznie.
    • Gość: ą Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.softexor.com 15.02.11, 08:49
      @olo
      Panie Olo, jak pisze Pan w internecie, czyli do nas, to proszę _bez_ CAPSLOCKa! To wyraźny brak kultury.
    • Gość: sailor Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 08:52
      Honda hmmm , brak garażu eliminuje posiadanie takiego auta , Multipla - testowałem pierwszą odmianę i wcale tak fajnie nie jeżdziła , a zakup tego potwora może byc usprawiedliwiony tylko posiadaniem 6 cio osobowej rodziny, inne przypadki kupna multiply powinny być monitorowane i obowiązkowo kierowane na badania psychiatryczne i okulistyczne -))
    • Gość: Prześmiewca Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 15.02.11, 08:53
      Lancia Ypsilon jest brzydka jak noc z przodu. Wnętrze niezłe, tył ujdzie, ale patrząc na to auto czuje obrzydzenie i nie wieszczę mu sukces.
      Podobnie jak mega brzydkie jest E46 compact. Auto świetne, ze względu na niską masę super się prowadzi, ale te lampy z przodu to niestety pomyłka konstruktora.
    • Gość: MarekW Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.plock.mm.pl 15.02.11, 08:57
      Witam. Mi się Multipla zawsze podobała ( ale ja lubię "inne" samochody) - wersja przed faceliftingiem z podwójnymi światłami. Wyglądała niesamowicie, no i ten kokpit z "głowa robota" :).
      W Hondzie S2000 tylko siedziałem - ale i tak uśmiech od ucha do ucha pojawił się bezwiednie [niestety salon nie oferował jazdy testowej :( ].
    • Gość: MarekW Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.plock.mm.pl 15.02.11, 08:59
      Wracając do Multipli - w pierwszym rzędzie można było zamiast trzeciego fotela zamówić lodówkę :) i mieliśmy auto 5-osobowe z barem pokładowym
    • arpk Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon 15.02.11, 09:02
      @olo
      daj sobie i nam spokój. nie pasują Ci ręce w kieszeniach to nie oglądaj. mi to wcale nie przeszkadza.
      a zastanawiam się jak by wyglądało jak pan Jacek nie miałby rąk w kieszeniach, a np. robił "piramidkę" :)
    • Gość: sailor Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 09:03
      muszę kupić garaż -)) a BMW fajne auto dla kobity
    • augusthorch Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon 15.02.11, 09:10
      Ypsilon od przodu wygląda trochę na "koreańczyka".
      A do rankingu dorzuciłbym Audi A2.
    • Gość: qblos Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: 80.48.104.* 15.02.11, 09:54
      Niestety wiele bardzo przyzwoitych samochodów nie doczekało się następcy. Chociażby wspomniane A2, ale też saab 900 / 9-3 w wersji 3 drzwiowej.
    • Gość: Turbokozik Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: 195.114.174.* 15.02.11, 09:57
      Ten olo to chyba m Czemu świat nas kara takimi... Ech....
    • Gość: stanczyk Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: 83.16.144.* 15.02.11, 10:09
      To że mała Lancia (i duża też ) do najpiękniejszych nie należą to jedna sprawa , ale ważniejsza jest ta sprawa:
      www.polskatimes.pl/tag/zniszczone-auta-fiat-tychy.html?cookie=1

Jeżeli taki wybryk miał miejsce, to Fiat może zrezygnować z polskich usług,
      z drugiej strony jeżeli ludzie już są tak wkurzeni, że dopuszczają się zemsty na bogu "winnych samochodzikach" to nic tylko ich usprawiedliwić (problem polega na tym , że dziennikarze jeno pieją jak dobra jest "tyska fabryka", a sie okazuje , że druga strona medalu wygląda mniej kolorowo..)
      Jest jeszcze jedna możliwość : Fiat chce się wycofać z Polski i robi czarny PR pracownikom, że mają świetne warunki pracy i bez powodu wydziwiają i rozrabiają...

Przydało by się zrobić jakiś "reportaż penetrujący" ...
    • Gość: Misiaczeq Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: 95.166.10.* 15.02.11, 10:09
      ...."a szpanerów owinąć dookoła latarni"... widzę Jacek, że jesteś w formie :D
    • Gość: m Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: 213.238.79.* 15.02.11, 10:15
      A mi wydaje się, że C2 ma następcę w postaci DS3 ( co prawda trochę inna liga cenowa). Samochód bazujący na C3 trochę bardziej ekstrawagancki czyli te same cechy....
    • Gość: mk Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: 213.238.92.* 15.02.11, 10:15
      @sailor - multipla ma więcej zalet niż zdołałeś zauważyć: niecałe 4 metry długości pozwalają łatwo zaparkować w mieście dodatkowo niesamowicie dobra widoczność we wszystkich kierunkach (niespotykane dziś w żadnym samochodzie) dużo schowków i jak na tą długość 430 l bagażnika robi wrażenie. Silnik JTD jak się potrafi oszczędnie jechać to średnio potrafi spalić 4.5l/100km na trasie a jak trzeba to z wyprzedzeniem też nie ma żadnego problemu.
    • Gość: rrrob Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.pools.arcor-ip.net 15.02.11, 10:33
      No ta multipla to bez dwoch zdan Wasza proba podjudzenia zagorzalej dyskusji na forum... bo chyba nie mowicie powaznie?
    • Gość: J.M. Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.dsl.bell.ca 15.02.11, 11:42
      Trzy siedzenia z przodu, to nie jest nowy wynalazek. Sporo amerykanskich samochodow starszej generacji mialo wlasnie takie rozwiazanie. I jakos nikt z tego powodu nie plakal.
    • Gość: omax Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: 178.73.48.* 15.02.11, 11:46
      BMW Compact jest paskudne zwłaszcza przód. Co do nowej Lancii Y to ciut przekombinowano pewne detale zwłaszcza światła łukiem zachodzące na tylne nadkole. Jestem przeciwnikiem kreślenia takich linii na siłę bo urody to nie dodaje a po drugie może szybko się "zestarzeć".
    • Gość: v Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: 195.150.113.* 15.02.11, 13:25
      100% professional ;-)
    • djkrzywepalce Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon 15.02.11, 13:26
      Co do wyglądu Lancii Y, to też mi się nie podoba. Strasznie przekombinowana. Przód to nie wiadomo co (jakby Chevrolet z przyklejonym wlotem powietrza od Delty), a z tyłu te paskudne zachodzące światła. Pączek na kółkach - widać Opel Corsa D niczego nie nauczył. Straszna kakofonia elementów stylistycznych.
    • Gość: poldeks Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 14:11
      ubiór podobny do wczorajszego - dwa odcinki w poniedziałek?;p
      co do rankingu kiedyś już taki był, ale ze starszymi autkami (chociażby bmw 8)
      c2 nawet nie wiedziałem, że już nie produkują, co do jego najlepszego silnika to był bodajze benzynowy 1.4 i ciut ponad 100km - małe, zwinne autko idealne do miasta, stokroć lepsze od smarta (chociaż w tej wersji cenowo podobne)
      frv? ni to ładne, ni to zachęcające do kupienia, troche użyteczne i tyle
      ahm, wyjade mi sie że chociażby przez koncern mercedesa, takie autka ponownie wejdą do produkcji - chodzi mi tutaj o zasyfienie rynku modelami do siebie podobnymi, tworzenie niemaląze nowych kategorii zupełnie niepotrzebnych (najlepszym przykłądem jest coupe audi a6, czyli a5 i wersja pięciodrzwiowa a5 - po co?)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka