m_mazur 29.04.04, 18:33 Chodzi mi o wewnętrzny filtr powietrza a dokładnie kolejność przepływającego powietrza. Czy przez ten filtr przelatuje powietrze do klimatyzacji czy już powietrze schłodzone dostające się do prosto do kabiny? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: dr. Re: Filtr powietrza IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.04.04, 22:23 Napisz przynajmniej o jaki samochód chodzi.Ale z tego co wiem, to filtry są raczej na wlocie powietrza do klimatyzacji. Chodzi też o to, żeby śmieci nie wlatywały do wnętrza układu wentylacji. Link Zgłoś
m_mazur Re: Filtr powietrza 30.04.04, 11:08 Tak też myślałem, ale naszły mnie wątpliwości gdy klima się zapaskudziła grzybami, pleśnią. W serwisie od razu wymienili filtr gdyż ten okropnie śmierdział, po czym zdezynfekowali resztę. Zdziwił mnie fakt śmierdzacego filtra skoro znajduje sie na wlocie klimtatyzacji? Pozdrawiam Link Zgłoś
niknejm Re: Filtr powietrza 30.04.04, 18:21 m_mazur napisał: > Zdziwił mnie fakt śmierdzacego filtra skoro znajduje sie na wlocie > klimtatyzacji? Nalazło jakieś badziewie i zaczęło się rozkładać... Pzdr Niknejm Link Zgłoś
Gość: marcelino Re: Filtr powietrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 20:04 Po jakim czasie użytkowania auta wystąpiła taka konieczność czyszczenia klimy? A swoją drogą alergicy wyposażeni w autka z klimatyzacją powinni pamiętać o przeprowadzaniu takiego czyszczenia w miarę często. m Link Zgłoś