Gość: m(prawdziwy) Re: Promocyjna oferta Volkswagena IP: 31.60.231.* 22.04.11, 13:17 a ja wolę moje używane Polo...szkoda mi utopić 50 tysiaków skoro za 10 tys.zł można mieć autko do jazdy ;-) Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Promocyjna oferta Volkswagena IP: *.bb.online.no 22.04.11, 13:43 Kiedy durnie od marketingu przestaną określać kredyt mianem produktu? Link Zgłoś
Gość: Zd-w Re: Promocyjna oferta Volkswagena IP: *.zone7.bethere.co.uk 22.04.11, 14:10 @Gość A kiedy "durnie" nie znający się na sprawach o który się wypowiadają zamilkną?? Kredyt czy leasing to taki sam produkt jak masło czy bułki. Link Zgłoś
Gość: m Re: Promocyjna oferta Volkswagena IP: 31.60.222.* 22.04.11, 15:25 Zd-w Tak...tylko że ludzie oczekują prawdziwych promocji i obniżek cen nowych aut a nie kredytów...kredyt to de facto podwyżka...trzeba oddać 150% auta ... a skoro nowe auta się kiepsko sprzedają to ludzie chcą obniżek o 15 - 20%...bo inaczej wolą kupić 3-4 letnie zadbane które pojeździ jeszcze długo za 50% ceny nowego... Link Zgłoś
Gość: turbo Re: Promocyjna oferta Volkswagena IP: *.xdsl.centertel.pl 22.04.11, 15:31 heh promocja na 1.2 60, heh powinni już tego zabronić sprzedawać ... Raz ze starości konstrukcji, dwa z dużego spalania, trzy że inne firmy za tą cenę mają ponad 100 konne kompakty pozdrawiam i zyczę nowszych promocji Link Zgłoś
Gość: PoloTeam Re: Promocyjna oferta Volkswagena IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.11, 16:46 VW Polo nigdy nie było tanie, nigdy nie miały być tanie i nigdy tanie nie będzie ale też pokażcie mi drugie auto w tej klasie o takiej jakości wykonania i tylu wersjach silnikowych co Polo. Do tego to najbezpieczniejsze auto w swoim segmencie (testy Euro NCAP) Link Zgłoś
Gość: yupi Re: Promocyjna oferta Volkswagena IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.11, 19:05 Podpowiadam ci auto w tej samej cenie, równie bezpieczne, WIĘKSZE, WYGODNIEJSZE, z mocniejszym silnikiem niż toto optimum. Zaoszczędzisz na usługach ortopedów i rehabilitantów. To KIA CEED. Link Zgłoś
Gość: fakt Re: Promocyjna oferta Volkswagena IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.11, 19:08 Dopiszę yupi, że to auto nie bywa w warsztatach. Nie potrzebuje tego. Link Zgłoś
Gość: GIN Re: Promocyjna oferta Volkswagena IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.04.11, 19:58 a to jest w cenie lol www.auto-swiat.pl/1-test-dlugodystansowy-volkswagena-passata-20-tdi-czyli-nasz-wieczny-pacjent moto.pl/MotoPL/1,88571,9053179,Pol_miliona_Passatow_do_serwisow.html www.auto-swiat.pl/1-volkswagen-passat-b6-gdzie-ta-niemiecka-jakosc moto.pl/MotoPL/1,90109,9345899,Nowa_Jetta_do_serwisow.html www.auto-swiat.pl/1-volkswagen-touran-ponadprzecietnie-awaryjny moto.pl/MotoPL/1,88571,9393839,Volkswagen_Jetta_na_cenzurowanym.html Link Zgłoś
Gość: m Re: Promocyjna oferta Volkswagena IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.11, 20:35 Polo Optimum, czyli beczka na kiszoną w bagażniku, pokrowce anty gazowe na wszystkie siedzenia i bluza adidasa z kolekcji 2009. Link Zgłoś
Gość: nelson Re: Promocyjna oferta Volkswagena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 21:34 GIN@ z równym powodzeniem podaj jakąś inną markę i podam ci podobne linki. Na każdego - kwestia tylko ile czasu poświęci się na szukanie. m@ no właśnie chodzi o takie kredyty, żeby nie płacić 150%. Czy 10% wartości pomoże. Myślę, że lepiej dostać 3% kredyt, zamiast 10% upustu i kredyt powiedzmy 12-15%. Zresztą wejdź na konfigurator i popatrz - na takie Polo jak bierzesz powiedzmy 45tyś. kredytu na 3 lata to odsetek jest na ok. 6,5tyś., a nie jak sugerujesz ponad 20tyś. Link Zgłoś
Gość: GIN Re: Promocyjna oferta Volkswagena IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.04.11, 13:18 nelson# audi Link Zgłoś
Gość: m Re: Promocyjna oferta Volkswagena IP: *.centertel.pl 24.04.11, 11:25 nelson kredyt jest ok... ...ale jeśli ja mam gotówkę to nie dostane żadnego rabatu ??? Dlaczego? Przecież wpłacam 100% ceny od ręki...wychodzą z założenia że promocja należy się tylko tym których nie stać? jak mnie stać na nowe auto to nie potrzebuje rabatów ? Link Zgłoś
Gość: m Re: Promocyjna oferta Volkswagena IP: *.centertel.pl 24.04.11, 15:07 Trzeba być debilem żeby kupować nowe auto na raty.... Do momentu wpłaty ostatniej raty auto nie jest nasze tylko banku !!!!!!!! Bank może nam zabrać samochód i zlicytować za 50% jego wartości jeśli się spóźnimy z zapłatą raty.....a w razie wypadku odszkodowanie dostanie bank ;-) wyborcza.biz/finanse/1,105684,9488548,Samochod_na_kredyt__Odszkodowanie_dostanie_bank_,,ga,,3.html Link Zgłoś
Gość: inż Re: Promocyjna oferta Volkswagena IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.11, 07:44 od kiedy Kia Cee'd ma równie wysoki wynik w testach zderzeniowych Euro NCAP jak VW Polo? Ludzie błagam zanim napiszecie bzdurę to sprawdźcie (kolega yupi - zwłaszcza) Link Zgłoś
Gość: egon Re: Promocyjna oferta Volkswagena IP: *.raciborz.vectranet.pl 26.04.11, 21:46 Nelson bardzo dobrze pisze wystarczy wejść na konfigurator na VW i wszystko można sobie sprawdzić napewno wychodzi o wiele taniej aniżeli w normalnym banku, a jeżeli ktoś ma gotówkę jak to pisze (m) to i tak jeszcze masz tanie ubezpieczenie w ofercie normalnie w innej ubezpieczalni za taki pakiet trzeba wybulić przynajmniej 5% wartości albo i więcej Link Zgłoś
Gość: Yaa Re: Promocyjna oferta Volkswagena IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.11, 07:04 Jeśli ktoś potrzebuje auta miejskiego o świetnym wykończeniu i bardzo dobrym wyposażeniu (takiego małego premium) to wybór VW Polo 1,2 TSI Highline Optimum za 54 tys zł będzie świetnym wyborem. Oczywiście że za te pieniądze można kupić np. Fiata Bravo, ale nie każdy chce mieć Fiata a wielu marzy włąsnie o Polo Link Zgłoś
Gość: PZU Re: Promocyjna oferta Volkswagena IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 07:34 Spróbujcie znaleść na rynku ubezpieczeniowym ofertę ubezpieczenia pakietowego na nowe auto marki VW za 2,9% ;-) to niemożliwe - sprawdziłem, czyli VW się tym razem postarał Link Zgłoś