novationen 02.05.11, 11:10 ciekawe, czy rozpocznie seryjną produkcję w stodole wuja zdzicha :) UNO numero AUDI - krzyknąłby z zachwytem Włoch :-) Link Zgłoś Obserwuj wątek
cloclo80 Re: AUDI (?) dla ubogich 02.05.11, 13:21 W Hiszpanii widziałem Peugeota 207 przerobionego na AR 147. Link Zgłoś
qqbek Re: AUDI (?) dla ubogich 02.05.11, 14:32 novationen napisał: > ciekawe, czy rozpocznie seryjną produkcję w stodole wuja zdzicha :) Lepiej nie. Cytaty za artykułem: >Dach samochodu został obniżony o 12 cm. Bez najmniejszego wpływu na sztywność konstrukcji 25-letniego UNO? >Samochód został profesjonalnie poszerzony ??? Jak można "profesjonalnie" poszerzyć samochód??? >otrzymał regulowane, pneumatyczne zawieszenie, reflektory ksenonowe Ksenony widzę, na zdjęciach brak za to jakiegokolwiek śladu spryskiwaczy do nich... Czy dla ubogich? Gdyby zlecić jakiemuś warsztatowi taką przeróbkę, to kosztowałoby to więcej niż sprowadzenie rozbitka z Reichu i jego wyklepanie... zabawa z młotkiem, kowadłem i migomatem to chyba jednak daleko bardziej niebezpieczne zajęcie (pod względem bezpieczeństwa takiej konstrukcji), niźli nawet naprawa nieźle walniętego rozbitka? Link Zgłoś