06.06.11, 13:20
moto.pl/MotoPL/1,88389,9731668,BMW_serii_1_oficjalnie.html
w zasadzie niewielka ewolucja w stosunku do poprzednika e87...proporcje znakomkte, przod nieco kontrowersyjny (podobnie jak w giuliettcie) ale do przyjecia (z czasem na pewno), swietne wnetrze, tyl...coz...potwierdza sie tylko teza, iz dobrego siem nie poprawia hehe

Obserwuj wątek
    • kubek145 Re: f20 06.06.11, 13:45
      przynajmiej usuneli 'lodeczke' spod drzwi, ta pierwsza seria wygladala jakby sie miala zlamac w pol..
      a pozatym to nadal brzydkie auto, powinni wlasnie zrobic rewolucje i zapodac cos nowego a nie ewolucja brzydoty..
    • qqbek bleeee... czyli kolejna "jedynka" 06.06.11, 15:22
      Stylistycznie duuuuużo fajniejsza (wręcz mi się podoba, z drobnymi zastrzeżeniami odnośnie przodu).
      Ale jak można było rzędowe szóstki wywalić spod maski???
      I co w zamian? Turbodoładowane czwórki???
      I to ma być BMW?
      • dr.buzz Re: bleeee... czyli kolejna "jedynka" 07.06.11, 07:58
        a co tu winne bmw?

• michaelm3 Re: f20 06.06.11, 17:02
      Albo samochod podoba sie od razu albo jak to od dobrych kilku lat w przypadku BMW do tego wygladu trzeba sie przyzwyczajac.
      Na pierwszy rzut oka ta 'jedynka' jest tragiczna, za duze reflektory przednie w idiotycznym ksztalcie, tyl z kwadratowymi lampami od Polo optycznie nieproporcjonalnie szeroki w stosunku do calej bryly.
      Z dobrych rzeczy wg. mnie jest profil boczny z dluga maska i przyjemne wnetrze (ciekawe jak to sie bedzie prezentowac w ubozszych wersjach bo to co mamy na zdjeciach wyglada fajnie ale to najwyzsza konfiguracja)
      • ulubiony19 Na razie to nic a nic mi się nie podobie 06.06.11, 19:49
        Z frontu wygląda jak dziewoja z makijażem po deszczu, a całość mi przypomina takiego buta trepa. Brzydal, że aż w oczy kłuje.
        I ciekawe, gdzie się podziała ta dynamiczna stylizacja, na którą biuro projektowe BMW kładzie podobno szczególny nacisk..
        Wnętrzu wolałem się nie przyglądać bardzo, ale raczej ok.
        Na teraz zdecydowanie bardziej wolę aktualnie sprzedawaną "1". Szkoda w sumie...

Ale mam nadzieję, że na żywo zmienię zdanie i że gama silnikowa będzie dorównywać dotychczas oferowanej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka