Dodaj do ulubionych

Pompa wody Hart ?

13.09.11, 21:15
Mam na oku dobry zestaw rozrządu pasek i napinacz ok. Do zestawu dołączona jest pompa wody Hart. Pierwszy raz o tej firmie słyszę. Czy zna ktoś tą firmę i może coś na ten temat napisać?
Obserwuj wątek
    • jarod17 Re: Pompa wody Hart ? 14.09.11, 13:11
      Jak Ci proponują pompe harta to pewnie i reszte zestawu do d...
      Rozrządy to rolki - skf, ruville, luk-ina, paski gates, conti - resztę praktycznie trzeba odrzucić

A co do pompy hart to marka własna hurtowni - najtańsze g... które są w stanie zdobyć i pakują w swoje opakowania. Weź chociaż pompe dolza - dobra cena i jakość, bo skf z ceną przesadza
      • gaskabalbina Re: Pompa wody Hart ? 15.09.11, 08:52
        jarod17 napisał:
        > Jak Ci proponują pompe harta to pewnie i reszte zestawu do d...
        > Rozrządy to rolki - skf, ruville, luk-ina, paski gates, conti - resztę praktycz
        > nie trzeba odrzucić

SKF nie robi rolek czy rozrządów, pakuje INA i dobre paski w swoje pudełka. To samo jest z Ruville.

> A co do pompy hart to marka własna hurtowni - najtańsze g... które są w stanie
        > zdobyć i pakują w swoje opakowania. Weź chociaż pompe dolza - dobra cena i jako
        > ść, bo skf z ceną przesadza

HART - to Chiny w najgorszym wydaniu. Ludzie narzekają na to badziewie, nie kupuj tego.
    • szybiarz Re: Pompa wody Hart ? 17.09.11, 23:12
      jakiś czas temu zadawałem podobne pytanie :-) ale skoro juz zacząłeś, to w ciągu ostatniego roku zmieniłem w aucie kompletny rozrząd, pompę wody, sprzegło, tarcze i klocki z przodu, szczeki z tyłu, olej, filtry, pióra wycieraczek, opony, pojechałem w Polskę i wiecie co sie zje**ło? alternator, 2 razy nocowałem w aucie....taka przestroga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka