Dodaj do ulubionych

Hennessey Venom GT

IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.11, 10:25
A jest jakis filmik gdzie sie rozpedza do tej predkosci? Bo w prozni czy ma dyno to ja polonezem sie do 1000km/h rozpedze.
Obserwuj wątek
    • traianusmaster Re: Hennessey Venom GT 23.09.11, 11:17
      Wygląda to trochę jak z SSC Aero - niby też przez jakiś czas był najszybszym samochodem, niby ktos zarejestrował ten rekord, ale nikt nic nie widział, nikt nic nie słyszał, nawet filmików na YT z bicia rekordu nie ma. Zresztą nie wiezę żeby jakiś amerykański wynalazek z silnikiem przeszczepionym z korwety i rozciągnietym body wzietym od Lotusa mógł konkurować z Europejska supertechniką, czyli z Veyronem.
    • seerengie Re: Hennessey Venom GT 23.09.11, 11:54
      przy takich wysokich progach to niezle sie kierowca musi nagimnastykować wsiadając...
    • Gość: madmax Re: Hennessey Venom GT IP: *.static.icpnet.pl 23.09.11, 12:10
      Genialne auto :)
    • Gość: DJ Re: Hennessey Venom GT IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.11, 12:35
      jak się to gazuje i ile lpg bierze po mieście?
    • Gość: kuba Re: Hennessey Venom GT IP: *.play-internet.pl 23.09.11, 15:09
      Nikt nie slyszal?? <lol2> Kiedys pisali o nim w Topgear, v12 tez nie poskapilo zachwytu, He gosciu ja czekam na test predkosci maks juz z rok...
    • razorjack Re: Hennessey Venom GT 23.09.11, 16:55
      przedłużony Lotus Exige ??
    • Gość: xxx Re: Hennessey Venom GT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 17:14
      Niech przetestuja go w Polsce! Pojedzie to cuda 2 km, dziura na dziurze, zawiszenie sie rozleci. Trzeba zaparkowac? Okazja w sam raz, aby urwac spojler na wysokim krawezniku. Zatankowac? Hmmm, np. miedzy Lodzią a Rawa swietne paliwo o zapachu acetonu, akurat silnik szlag trafi... I na koniec go ukradną...
    • Gość: kkq Re: Hennessey Venom GT IP: *.xdsl.centertel.pl 23.09.11, 17:29
      Nie dość, że ten samochód jest po prostu tandetny i brzydki to nikt nie widział jak jedzie te 443km/h. Łykacie wszystkie bzdury i przekazujecie dalej bez jakiegokolwiek sprawdzenia, było już wielu pogromców Veyrona, ale dziwnym trafem byli szybsi jedynie w teorii.
    • Gość: damiz74 Re: Hennessey Venom GT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 17:53
      ciekawe ile oponki wytrzymają przy 440km/h ? chyba parę minut ;)
    • Gość: aziz Re: Hennessey Venom GT IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.11, 18:25
      zrzynka nadwozia z Lotusa, podrasowany silnik z Corvetty, ogólna tandeta. Veyron jest przynajmniej ORYGINALNY...
    • Gość: babazakierownicą Re: Hennessey Venom GT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 18:54
      Jacyś chętni?
      Owszem, panie redaktorze,
      kupię mężowi na urodziny.
    • trudnyrynek Re: Hennessey Venom GT 23.09.11, 20:07
      sami znawcy , koneserzy , swiatowcy wypowiadaja sie w komentarzach a takie male drobniutkie pytanko - gdzie takim ,,samolotem" mozna pojezdzic zeby wykorzystac choc
      1/4 jego mocy ? bo posiadac cos takiego po to by sasiadowi opadla szczeka to lekka przesada, to auto to sztuka dla sztuki i pytanie do tych ,, koneserow" co wam z tego ze zobaczycie na zdjeciu czy filmie takie auto ? przeciez podobnie jak ja JESTESCIE FINANSOWYMI GOLODUPCAMI by nabyc to cacko.........
    • Gość: phantom Re: Hennessey Venom GT IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.09.11, 20:22
      Macie malo kumatych fahhhofcuf od motoryzacji, co nihooya nie wytkana nosa poza zascianek i wlasny grajdolek. Od kilku lat jest cos znacznie mocniejszego i szybszego w sprzedazy i w dodatku mozna ze soba zabrac dwie laski a nie jedna.

en.wikipedia.org/wiki/HTT_Pl%C3%A9thore
    • cezar85 Re: Hennessey Venom GT 23.09.11, 20:52
      ja jestem chętny.ktoś ma pożyczyć $949999?
    • Gość: gość Re: Hennessey Venom GT IP: 80.54.22.* 23.09.11, 22:15
      mamy lotusa elise, czy exidge jak zwał tak zwał, (nigdy ichnie odróżniałem) noi silnik od cq czyli corvetty mamy ponad 1200 koni, jak dla mnie szalony wyscig za predkością ma sens, autko ma jak najbardziej szanse pokonać veyrona, z resza wiekszośc artykujów tutaj jest beszczelnie kopiowane, takze to musi być prawda, pewnie producent podał te dane, skora rzuca sie na veyrona czyli vW musi mieć jaja, to tak jakby powiedzieć tysonowi ze potrafisz sie lepiej bić od niego, rozumiecie, trzeba mieć jakies podłoze zebysie choć sadzić, zadzierać nosek ze można pokonać możnowładce,

aha ponów z golfami, polskichburaków i innych zapraszam w najbliższa niedziele do bzdziochów na prezentacje owych instalacji lpg do waszych aut,

skoro nie lubicie temtu szybkich aut, to po co obrażacie:d
      i po co komentarze ile pali w lpg, albo niech to cacko pojeździ po polskich drogach.

wiecie o ci chodzi, to swoista walka pomiedzy veyronem i reszta swiata,

wsytarczy ze top gera o tym aucie napomkną, producent juz bedize zadowolony, a zarazza nim bedzie masa napeeczniałych protfeli i ich wlascicieli, o to w tym wszystkim chodzi,

wiec panow z golfami nie powinno obraźiź to conapisze,

zawijac sie do swoich nieco zgniłych weiś wagenów, bo tutaj historia sie pisze
    • Gość: intime Re: Hennessey Venom GT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 22:17
      Niech go oddadzą do TOP GEAR. To może uwierzę.
      W drugą stronę: Bugatti dołoży kolejne 100 koników i tak bez końca. Jak już nie będzie miało co dodac do silnika to wywali skóry, aluminium, wyciszenie z samochodu i znowy podciągnie kilka kilomtrów.
      Bugattio jest jak Siergiej Bubka. Co chwilę rekord i tak bez końca, Można wszystko powiedzieć, ale Veyron tg inżynierskie cud. Wszystkie plastk-fantastik z przeszczepionym silnikiem i nitro to przypudrowane kartingi to wiejski tuning.
    • Gość: Szkot Re: Hennessey Venom GT IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 24.09.11, 00:55
      @ phantom

ten twoj htt plethore jak twoj jezyk ... marne; ostatni 'news' na ich stronie z sierpnia 2010; na ogol w takich sytuacjach to niewiele poza strona www po firmie pozostalo; na wikipedii pisza, ze jakies zamowienia zebrali... to akurat zawsze twierdza tacy mali producenci;

Ogolnie to te zabawy w 'superauta' bez sensu.
    • fragles102 Re: Hennessey Venom GT 24.09.11, 07:28
      A NISSAN GTR w zakrętach robi to gó... jak chce hehe
    • occam Re: Hennessey Venom GT 24.09.11, 09:31
      @fragles102

Dokładnie :D I jeszcze porównanie cen tych superpotworów vs. cena GT-R'a. Nawet w tej nowej fabrycznie podrasowanej wersji jest pewnie połowę a nawet kilkakrotnie niższa :D

• Gość: @@ Re: Hennessey Venom GT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 10:01
      hahahaha.......

sami wielcy znawcy........

typowy artykulik dla lemingów i wieśniaków w wieśwagenach, skodzinach, fiacikach, kia i całej reszcie g.....na zwanego samochodami.......
    • Gość: Necro Re: Hennessey Venom GT IP: *.ksi-system.net 24.09.11, 11:43
      Tylko to jest samochód sportowy, a nie GT.
    • Gość: phantom Re: Hennessey Venom GT IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.09.11, 16:11
      @szkot. To nie moj plethore, wiec tfuj jezyk mnie lata. To, co tak marny czlek jak ty mysli o nim tez mi lata. I na dodatek to, ze zapatrzony w koniec swojego malego malego nie widzisz swiata poza nim tez mi lata. Nastepny!
    • hrabia_komoruski Re: Hennessey Venom GT 24.09.11, 18:22
      doskonale na ...polskie drogi :)
    • Gość: Mariusz Re: Hennessey Venom GT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.11, 22:07
      Veyron do 200 rozpedza się w 7,3s a wie c szybciej niż ta tandetna kupa plstyku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka