Dodaj do ulubionych

Specjalne edycje Lexusów

IP: *.static.ptr.magnet.ie 04.10.11, 19:34
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: gh Re: Specjalne edycje Lexusów IP: *.dynamic.mm.pl 04.10.11, 20:37
      toyota miała sporo na zbyciu to do lexów wstawiła :D. Wnętrze mi się podoba, szczególnie kierowniczka. Szkoda tylko, że na niej tak dużo przycisków ;< Obracasz kiere, a tu ci radio na fula sie nastawia, albo fotel do tylu odsuwa, czy jakie tam jeszce bajery sa.
    • Gość: 722 Re: Specjalne edycje Lexusów IP: *.siedlce.vectranet.pl 04.10.11, 21:03
      Mi tam te zegary się podobają, nic do nich nie mam, a co do auta to jest wspaniałe :D Lepsze to niż kolejne nudne Audi
    • Gość: infected Re: Specjalne edycje Lexusów IP: *.180.1.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.10.11, 21:23
      Ehhh niby takie nic, ale dzis widzilem na miescie LExusa Ct200h w bialej perle. Po prostu piekny, robi wrazenie solidnosci o oryginalnego stylu. Chetnie bym sie na niego rzucil...nie pod. ;]
    • Gość: gość Re: Specjalne edycje Lexusów IP: *.t-mobile.pl 05.10.11, 09:47
      właśnie ten zegarek jest zaje... pochodzi z czasów kiedy "urodziła" sie marka Lexus i mam nadzieję , że nie zamienią go na wskazówkowy bo taki to już byle Mondeo i Passat mają,
    • Gość: posiadacz Specjalne edycje Lexusów IP: *.toszek.com.pl 14.07.12, 15:34
      Mam okazje nim jeździć, BAJKA, sportowa limuzyna, żadne inne auto nie było tak dopracowane a miałem ich już sporo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka