Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Powrót Citroena 2CV

IP: *.dynamic.chello.pl 27.10.11, 09:10
jaką luką ? o czym DZEJBI rozmawia ? tworzenie luk to znów marketing ! I skończmy z tym hasłem " maluchy segmentu premium " mówmy wprost przepłacone mikrusy , złotówy zawsze potrafili się ustawić -)
Obserwuj wątek
    • Gość: hytresolik Re: Motodziennik: Powrót Citroena 2CV IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.11, 10:37
      zgadzam się z Jackiem, ja też nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy kupili BMW X6 i co nimi kierowało
    • Gość: Prześmiewca Re: Motodziennik: Powrót Citroena 2CV IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 27.10.11, 10:40
      Panie Balkan, X6 sprzedaje się lepiej niż X5 - może po prostu ludzie dawno się znudzili kombi na wyższym zawieszeniu? Trochę otwartości na świat. Bo brzydkie to są SsangYongi.
    • Gość: Patryk Re: Motodziennik: Powrót Citroena 2CV IP: *.stk.vectranet.pl 27.10.11, 10:52
      X6 jest troche dziwne ale jak sie przy nim stanie szczególnie w wersji M to aż ciarki przechodzą. Ogromne koła samochód wyglada jak potwór ale trzeba przyznać jest troche "inny" a kupują go ludzi bogaci jako gadzet którzy mają już w garazu BMW serii 5 i Z4 i chcą mieć teraz cos modnego
    • boltzman1 Re: Motodziennik: Powrót Citroena 2CV 27.10.11, 13:03
      X6 jest dla mentalnych wieśniaków.
    • Gość: p Re: Motodziennik: Powrót Citroena 2CV IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 27.10.11, 13:59
      boltzman1, x6 powoduje u mentalnych wiesniakow konwulsje, cos w stylu twojego komentarza.
    • Gość: Gość Re: Motodziennik: Powrót Citroena 2CV IP: *.wroclaw.wsa.gov.pl 27.10.11, 14:03
      Na litość boską przestań pie....ć o urodzie aut, po raz 327-ty to słyszę, juz się rzygać chce. Nie znasz sie to się tym nie chwal.
    • Gość: ; Re: Motodziennik: Powrót Citroena 2CV IP: *.multimo.pl 27.10.11, 14:34
      audi A3 wygląda świeżo Jacek załóż okulary...
    • ionen76 Re: Motodziennik: Powrót Citroena 2CV 27.10.11, 14:40
      Jak widać o gustach się nie dyskutuje. X6 może jednemu się podobać a innemu nie.

Jedno za to można powiedzieć o tym aucie - jest to chyba jedno z najmniej praktycznych aut na rynku, ani sportowe, ani pakowne, ani wygodne.
    • Gość: jep Re: Motodziennik: Powrót Citroena 2CV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 15:41
      wideo chwilowo niedostępne"...
      i tak od paru dni.
    • Gość: Padam Re: Motodziennik: Powrót Citroena 2CV IP: *.wemif.pwr.wroc.pl 27.10.11, 15:54
      Zgodnie z wczorajszą przepowiadnią kolegi z forum, dzisiejszy program pod salonem ROVER'a. Zaczynam podejrzewać że Rover kogoś opłacił.....
    • Gość: 666 Re: Motodziennik: Powrót Citroena 2CV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 15:55
      A1 w sedanie bedzie miało ponad 4.4metra? to będzie wtedy rozmiarów tak popularnej A4 B5....
    • wyalienowany_z_tlumu Re: Motodziennik: Powrót Citroena 2CV 27.10.11, 16:01
      Co do kartek na paliwo to pamietam, ze mielismy w rodzinie "samochod" marki Trabant.
      Szybko okazalo sie, ze mozna tym jezdzic na mieszance ekstrakcyjnej( kupowanej jako rozcieczalnik w zakladach CPN bez kartek) i "zoltej" (94 oktany). Zeby silnik nie dzwonil jezdzilo sie ze srednia 60-72 km/h ;-) Jak dzis o tym pomysle, ze trzymalem okolo 120 litrow ekstrakcyjnej w piwnicy to mi gesia skorka wyskakuje. W dzisiejszy czasach to bym byl aresztowany jako terorysta przygotowujacy zamach pewnie ;-)
    • Gość: TheWegmic Re: Motodziennik: Powrót Citroena 2CV IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.11, 16:06
      powiem krótko BMW X6 jest oryginalne dlatego odnosi taka karierę, oby więcej takich pojazdów niż same kombi, czy nudne sedany...
    • Gość: old fart Re: Motodziennik: Powrót Citroena 2CV IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.10.11, 17:17
      Jacus, co ty pierd..lisz o tym paliwie? Lepiej oplacalo sie sprzedac 250 litrow? Nie bede sugerowal z kim sie na lby zamieniles, ale chyba synek wtedy cie jeszcze na swiecie nie bylo, a ci co opowiadali tobie ta historie jaja sobie z ciebie robili.
    • Gość: MW Re: Motodziennik: Powrót Citroena 2CV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 17:42
      Świetny szalik
    • Gość: suchy Re: Motodziennik: Powrót Citroena 2CV IP: *.pl 27.10.11, 19:44
      a dla mnie BMW X6 to najpiękniejsze auto jakie wyszło do tej pory
    • Gość: Wombat Re: Motodziennik: Powrót Citroena 2CV IP: *.aster.pl 27.10.11, 22:20
      @ Padam - to nie jest salon Rovera, bo marka (na dzień dzisiejszy) nie istnieje. To serwis Vorbrodt na Jubilerskiej w W-wie, specjalizujący się w Roverach, hydropneumatycznych Cytrynach i... Rollsach. Polecam kiedyś wybrać się z aparatem - ja tak zrobiłem już dawno, i to nie raz :-)
    • Gość: jaro Re: Motodziennik: Powrót Citroena 2CV IP: *.e-wro.net.pl 27.10.11, 22:54
      Zacznę od tego, ze uważam BMW X6 za jeden z najciekawszych modeli BMW. Ma w sobie COŚ i jest bardzo ładny. Uważam go za bardzo udane auto, chociaż faktycznie dla specyficznego klienta.

Bardzo fajny odcinek cotygodniowego cyklu!! Bardzo ciekawa historia i więcej bym chętnie na ten temat posłuchał, bo są to bardzo ciekawe czasy, których niestety(albo stety) nie pamiętam, a o których wiedzy nigdy za dużo (z racji -przynajmniej mojej - dużej ciekawości) :)

Pozdrawiam
    • Gość: jacek Re: Motodziennik: Powrót Citroena 2CV IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.11, 00:14
      O gustach się nie dyskutuje, ale o wyglądzie samochodów trzeba dyskutować, bo właśnie wygląd wiele samochodów uczynił sławnymi, a jeszcze więcej zapomnianymi. Jeśli chodzi o X6, to nie ilekroć widzę to dzieło niemieckiej finezji, nie mogę powstrzymać myśli, że osoba za kółkiem chce nam powiedzieć :"k...., patrzcie ch...., ile mam kasy i jaki jestem zaje...sty!" - dokładnie takimi słowami. Styl jazdy to na ogół potwierdza.
    • kizi0r Re: Motodziennik: Powrót Citroena 2CV 28.10.11, 11:23
      Najwięksi krytykanci X6 gdyby mieli dość kasy żeby ją kupić pewnie by nią jeździli. Tak samo z kajenem czy innymi szpanerskimi wózkami. Niestety trzeba lubić co się ma i to chwalić:)
    • Gość: ZenOn Re: Motodziennik: Powrót Citroena 2CV IP: *.opera-mini.net 31.10.11, 07:09
      BMW X6 może jest niepraktyczne, ale na pewno ładne, jedno z ładniejszych BMW.
      Zdecydowanie brzydki jest dla mnie Porsche Cayenne.
    • Gość: q Re: Motodziennik: Powrót Citroena 2CV IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.11, 10:36
      @jacek. Co do X6 zgadzam się całkowicie - samochód całym swoim wyglądem mówi: mam was gdzieś... i nie sądzę, aby była to kwestia kompleksów innych kierowców.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka