Dodaj do ulubionych

Volkswagen T2 wraca do Europy

• Gość: jonasz Re: Volkswagen T2 wraca do Europy IP: *.agora.pl 15.11.11, 15:11
      było tu: www.volkswagencampers.nl/modellen/t2.html, ale coś im strona nie hula
    • pytton Re: Volkswagen T2 wraca do Europy 15.11.11, 16:11
      A to bedzie wersja FFV jak kazde auto w Brazylii? Czyli potrafiaca jezdzic na dowolnej mieszance benzyny/etanolu? Denaturat na allegro sprzedaja po 6zl/litr w detalu - przy obecnych trendach cen paliw za kilka miesiecy jazda na przemyslowym spiritusie skazonym moze zaczac byc oplacalna :)

en.wikipedia.org/wiki/Ethanol_fuel_in_Brazil
    • Gość: Mietas Re: Volkswagen T2 wraca do Europy IP: *.versanet.de 15.11.11, 16:37
      Choooja kupisz w bulandzie .ale zaraz zaczna krasc to bedzie mozna zamowic w holandi .
    • Gość: Dżony Re: Volkswagen T2 wraca do Europy IP: *.dynamic.chello.pl 16.11.11, 06:44
      Fajnie, fajnie ale ja i tak wolałbym za tą kasę nowiutkiego Volkswagena Multivana z pełnym wypasem i silnikiem 2,0 BiTdi o mocy 180 KM. Cena w PL ok. 200 K zł w max opcji
    • Gość: egon Re: Volkswagen T2 wraca do Europy IP: *.luksus.net.pl 16.11.11, 15:06
      Dżony czemu, wiem że Multivanz takim silnikiem to rewelacja, ale jak ktoś ma sentyment do T1 to czemu nie, też znajda się chętni, a po za tym VW ma zamiar wprowadzić odmienionego Bulika więc będzie duży wybór
    • Gość: goscinka Re: Volkswagen T2 wraca do Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 21:47
      Bylabym zainteresowan.. ale ta cena... jest zaporowa!
    • asmok6 Re: Volkswagen T2 wraca do Europy 16.11.11, 22:53
      Pomysł dobry, ale nie za tą cenę. No i trochę szkoda silnika. Boxer miał klimat.
    • Gość: inż Re: Volkswagen T2 wraca do Europy IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.11, 06:56
      mnie bardziej zainteresował nowy koncepcyjny Volkswagen stworzony na potrzeby poczty i listonoszy (jest sporo newsów na różnuch portalach) tamto auto wygląda obłędnie i rzeczywiście (w przeciwieństwie do konceptów Bullika) ma szanse na wejście do produkcji. W końcu Bundespost to potęga ;-)
      • Gość: 5 Re: Volkswagen T2 wraca do Europy IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.11, 11:16
        Skoro znowu zaczelismy internautom obrzydzac marke VW nowosciami, to ja sie tez dopisze ;))
        Nowy Amarok, ze zmniejszona kabina i wieksza powierzchnia zaladunkowa (mieszcza sie 2 europalety). Nieporowywalnie tanszy od T2.

www.autogazette.de/neuwagen/VW-Amarok--Weniger-Insassen-----mehr-Ladung-342017.html
    • Gość: czincz Re: Volkswagen T2 wraca do Europy IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.11, 13:00
      Ciekawy pomysł na reaktywację kultowego modelu, ale za tę cenę będzie ciężko ze sprzedażą.

--
      Przedstawiciel Volvo na forum
    • Gość: xxbzykuxx0811 Re: Volkswagen T2 wraca do Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.12, 15:33
      hey mam pytanie czy da sie kupic takie zderzaki ?? w polsce
    • Gość: Gość: hipiska Re: Volkswagen T2 wraca do Europy IP: 57.66.70.* 30.08.13, 12:18
      Pomysł - świetny! Choć T1 były odrobinę lepsze. Ale cena? Zdecydowanie nie. I tak oto marzenia legły w gruzach. Zobaczymy tylko, na jak długo ... (;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka