Gość: j IP: *.play-internet.pl 24.11.11, 16:34 Ot kolejny"test"moto.pl a fotki identycznie te same co na innym portalu!!! p.Mroczka nie stac na cyfrowke czy tak testowal M5 jak Kaczynski kobyle Pilsudskiego??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kopia Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 17:14 kopia, w moto on albo auto maniaku byl ten sam test Link Zgłoś
Gość: addam44 Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.play-internet.pl 24.11.11, 17:30 Pewien japonski farmer postanowil wyroznic sie wsrod kumpli i zamiast kolejnego Lexusa kupic sobie Bmw.W salonie niestety czekala go niemila niespodzianka;otoz za kazdy extras-inaczej niz w Lexusie-musial extra zaplacic w wyniku czego atrakcyjna na oko cena jego wymarzonego Bmw ulegla niemal podwojeniu. Ale chlop sie zawzial i Bmw kupil. Minelo pare miesiecy. Obok farmy naszego chlopa kupil posiadlosc wlasciciel salonu w ktorym chlop kupil bmw.I zapragnal miec...krowe.Poszedl do chlopa by ja kupic.Wstepnie sie dogadali,ale...na drugi dzien dostal CENNIK... Krowa cena standart...4800 model 2kolorowy czarno-bialy...300 pokrycie skora bydleca...200 pojemnik na mleko...100 urzadzenie do klucia z rogu naturalnego...70 polautomatyczny odganiacz much...80 urzadzenie do nawozenia BIO...120 dwuzakresowy system hamulcowy na przednie i tylne kopyta...800 sygnalizacja dzwiekowa...270 zamykane halogenowe detektory drogi...300 mozliwosc pracy na roznych rodzajach paliwa...2500 Razem krowa z wyposazeniem dodatkowym...9620 Do ceny nalezy doliczyc Vat cena nie obejmuje dostawy i lancucha!!! Link Zgłoś
Gość: Gość Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.lcs.net.pl 24.11.11, 18:00 jedna z niewielu marek ktora darze szacunkiem. Nowe M5 to majstersztyk..tego nawet nie ma audi ktore zszedlo na psy oferujac produkty podobnej jakosci za polowe ceny (skoda, seat). Godnym rywalem jest merc.. nie oszukujmy sie.. nie wstawiajmy jakies lexusy fiaty w niemiecka trojke bmw-merc-porsche. Link Zgłoś
Gość: fragles102 Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.play-internet.pl 24.11.11, 18:05 Widziałem to w teście Angielskim na torze i powiem jedno to samo co kierowca rajdowy : zabawka dla małolata ,do Subaru Imprezy czy Mitsu. Lancera to BMW ma się nijak ,w zakręcie to się nie trzyma w ogóle Link Zgłoś
fragles102 Re: BMW M5 | Pierwsza jazda 24.11.11, 18:08 @Gość:Gość własnie o takich zakutych łbach jak ty mówię ,zero wiedzy na temat technologi , w głowie bmw i nic więcej hehe Link Zgłoś
Gość: j Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.play-internet.pl 24.11.11, 18:20 Bo daj @gosciowi 10letnia Bmke a nowa np.Kia to wezmie Bmke bo zawsze bedzie mogl pod klubem blahare wyrwac:))) Link Zgłoś
Gość: gsp Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.dip.t-dialin.net 24.11.11, 19:28 Nie oszukujmy sie nie wstawiajmy jakies auta ktorych nie produkujemy miedzy nas Link Zgłoś
bezy2008 Re: BMW M5 | Pierwsza jazda 24.11.11, 19:29 @ fragles102 - może najpierw sam byś odkuł swój mocno zakuty łeb. aż dziw bierze, że umiejętności ci starczyło na napisanie tych bzdetnych komentarzy Link Zgłoś
Gość: ba Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.dip.t-dialin.net 24.11.11, 19:31 Czy to auto nadal ma tylny naped? Hahahaha Link Zgłoś
Gość: 5zwor Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.11, 19:36 @fragles102 Kolejny Anime zjeb... japonskie jest najlepsze bo tak... wkoncu maja roboty i statki kosmiczne... Idz zwal sobie konia przy jakims Hentaiu z mackami i wroc... moze wtedy napiszesz cos madrego. Link Zgłoś
Gość: Stef Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: 213.134.163.* 24.11.11, 19:43 jestem fanem audi, ale przyznam, ze ta fura wyglada i jezdzi (z tego co czytam) znakomicie. W sumie cena, przy tym co dostajemy, nie jest wysoka. Link Zgłoś
Gość: Franek_golas Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.187.248.166.ip.abpl.pl 24.11.11, 20:34 @fragles102 Dobrze prawisz. Jesli wezmiemy prawdziwa technologie, Japonia nie ma konkurencji. Po co przepłacac za smigło na masce jak mozna kupic Mitsubishi Lancer X 2.0 GT (350 KM) MIVEC 5 MT 0-100 4.9 Kasy zostanie jeszcze na modyfikacje i na paliwo :) Frajda wieksza! BMW?? Nie, dziekuje Link Zgłoś
Gość: 84 Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.191.200.236.bredband.3.dk 24.11.11, 20:45 tlusto z momentem bawara dala hyhy olgnie 10/10 dalbym 11 jak by byla przebita bariea 600 koni hehehe....fragles102 staryy ta bawara by zamiotla jednoidrugie :))chlodnice by przez maske bo wystrzelily im hehehe Link Zgłoś
Gość: jen Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.play-internet.pl 24.11.11, 20:48 PROSBA!!!! JAK KTOS ZNALAZL GDZIES W SIECI TEST INFINITI M35h VS BMW 535d LUB AUDI A6 TDI to niech podrzuci link. Niestety jest jakas zmowa i nigdzie takiego porownania znalesc nie mozna. Link Zgłoś
Gość: wysik Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.11, 20:49 Za rok, dwa szykuje się wojna w Europie, a wy tu się spuszczacie nad jakims bmw... Link Zgłoś
Gość: j Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.play-internet.pl 24.11.11, 21:01 Co tu duzo rozprawiac. Nissan Gtr jest tanszy,slabszy a...wciaga M5 nosem w kazdych warunkach!!! I wypuszcza ze spalinami!!! I nie pisze tego zlosliwie,ale M5 ma 2cyl.wiecej,0.8l wiecej pojemnosci,30km wiecej a wazy tylko 150kg wiecej. To powinna miec przyspieszenia porownywalne a... JEST PRZEPASC!!! to gdzie tu przewaga szkoplandii??? Link Zgłoś
Gość: JCV Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.147.128.245.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.11.11, 21:21 Dla mnie nie do przyjęcia jest to, że w takim aucie jest napęd na tył. Nie wiem czy to przejaw skąpstwa BMW czy jego zacofania technicznego ale u najbliższego konkurenta BMW czyli VW nawet w mniejszym o dwie klasy Golfie w sportowej odmianie R mamy AWD. Link Zgłoś
bezy2008 Re: BMW M5 | Pierwsza jazda 24.11.11, 21:24 @ Franek_golas - następny z choinki się urwał. Co ty porównujesz blaszaną wydmuszkę wielkości golfa z picowatym skrzydłem do wygodnej i luksusowej limuzyny? Ogarnijcie się jeden z drugim, bo normalny człowiek to się załamie, czytając te wasze bzdety @j - a M5 ma 2 drzwi więcej, bagażnik i nadaje sie do czegoś więcej niż wożenie blachary na przednim siedzeniu, która na każdym wyboju upycha plomby w zębach Link Zgłoś
Gość: j Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.play-internet.pl 24.11.11, 21:34 I tak wciaz trwa ta sama era! Kazde Bmw wacha dymek GTRa!!!!Buhahaha! Link Zgłoś
Gość: Franek_golas Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.187.248.166.ip.abpl.pl 24.11.11, 21:44 Z choinki sie nie urwałem. Pomysl rozsadnie. Cena zaczyna sie od 480 tys. Za ta cene to ja mam: -jesli jezdze sam- Nissan GTR -Maserati Quattroporte -Jaguara XJ -Infiniti M35h Link Zgłoś
Gość: m Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.play-internet.pl 24.11.11, 21:57 A PIPISTREL VIRUS mojego staruszka kosztowal mniej niz ta bmka i na dystansie 1000kilometrow wyprzedzi ja o...4godziny!!!! I to ma byc szybkie???L I P A!!! Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.11, 22:23 Zastanawia mnie czy to prowokacje, czy moze ludzie jednak sa tak glupi, ze faktycznie porownuja Evo i GTR do M5. Idac tym tropem, wasz GTR jest do dupy, bo podobne przyspieszenia mozna miec na motocyklu za 60tys zl. Link Zgłoś
Gość: SaycoRa Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.wroclaw.mm.pl 24.11.11, 22:32 Proponuję przed publikacją dać komuś cały tekst do przeczytania.Autor nie zawsze wychwyci wszystkie błędy stylistyczne i składniowe,a osobą czytająca artykuł po raz pierwszy od razu widzi takie byki. Link Zgłoś