Gość: konstruktor IP: *.gl.digi.pl / *.gl.digi.pl 02.06.04, 20:18 a ja marze o polskiej marce. dajcie nam szanse! Link Zgłoś Obserwuj wątek
rehash Re: Chevrolet Lacetti 1.6 SX sedan 03.06.04, 22:11 Te Chevrolety to jakaś pomyłka, szkoda, że taka dobra marka będzie źle kojarzona.. ;( Link Zgłoś
Gość: spoko finito Re: Chevrolet Lacetti 1.6 SX sedan IP: *.toya.net.pl 03.06.04, 22:17 dramat z Korei, wypałuje lepsze wózki dumpingową ceną i zostaniemy z żółtkami na wieki wieków amen. Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Chevrolet Lacetti 1.6 SX sedan IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 22:26 Czemu tak psioczycie na koreańskie auta. Miałem okazje jeździć espero służbowym co prawda troche nietypowym bo silnik 2,0 ale bardzo przyzwoite auto i bez usterki (do 150000). A lanosy które mają niektórzy koledzy też sprawują się nie najgorzej. Myślę, że i Lacetti bedzie niezłe choć pewnie nielubiane. Link Zgłoś
Gość: aalpifresh znowu obsesja anty..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.04, 21:35 Najgorsze recenzje wystawiaja tym samochodom ci którzy nigdy nimi nie jeździli. Mam wrażenie,że dziennikarze biorą kasę od koncernów europejskich za negatywne opisy. Ja jeżdżę drugim daewoo,łącznie przejechałem ponad 200 tyś.km. Ja jeżdżę, a sąsiedzi, którzy śmiali się ze mnie siedzieli ze swoimi europejskimi wynalazkami w serwisach dzisiaj zmienili w wielu przypadkach zdanie. Sam zdecydowany jestem nabyć w lipcu Lacceti 1,8 CDX lub Ewandę. Powód jest PROSTY za 70.000,= zł nikt nie oferuje bryki wielkości EWANDY z takim wypasem. O bezawaryjność jestem SPOKOJNY. Link Zgłoś
Gość: Maci Re: znowu obsesja anty..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 23:42 te koreańskie autka to niezły obciach. Jexdziłem lanosem słyżbowym i co tydzień stał w serwisie na naprawie. Wole ekologiczny rower. Link Zgłoś
Gość: Twój_Szef Re: znowu obsesja anty..... IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 00:00 Właśnie dlatego, że po twojej jeździe musiałem co tydzień odstawiać auto do serwisu masz teraz służbowy rower !!! Link Zgłoś
Gość: alpifresh Re: znowu obsesja anty..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.04, 13:28 Jak ktoś nie umie jeździć samochodem to zostaje mu rower. P.S. Ja moim lanosem przejechałem 125 tyś. km i jak dotąd NIE STAŁ w serwisie ani godziny z powodu awarii. Przeglądy co 15 tyś. km i nic innego!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Chevrolet Lacetti 1.6 SX sedan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 22:09 Chevrolety to tania amerykanska marka dla zjadaczy chleba. Corvette to wyjatek od reguły. Lacetti i Evanda to najnowocześnbiejsze Chevrolety w historii. I proszę wskaż mi inny samochód z wielowahaczowym zawieszeniem z tyłu w tej cenie. Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Chevrolet Lacetti 1.6 SX sedan IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 00:58 nie będe komentował zmiany nazwy bez względu na to czy aaa tam szkoda słów narazie Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Chejednak cos napisze IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 01:07 nie będe komentował zmiany nazwy bez względu na to czy aaa tam szkoda słów narazie piszcie sobie co chcecie fani daewoooo ale to jest zbezczeszczenie marki z taka tradycją nie jeżdże ani jednym ani drugim choć teraz to to samo ale współczuję właścicielom camaro czy corvette a nic dziwnego że właściciele daew się ciesza też bym sie czyms takim podbudował ale TAKIM kosztem myślę że dla PRAWDZIWYCH FANÓW MOTORYZACJI to szok i nie wybaczalny B Ł Ą D Link Zgłoś
Gość: Ogniomistrz Re: Chevrolet Lacetti 1.6 SX sedan IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 29.08.04, 14:02 Popatrzcie na to z innej strony. Już Nostradamus przewidział, że świat zaleje rasa żółta, więc może nasi decydenci wiążąc FSO z daewoo, wytężyli wzrok bardziej niż się nam wydaje? Połączenie koreańskiego produktu, z amerykańską (no bo kto rządzi światem - Ameryka!) potęgą, to chodzący, a raczej jeżdżący ideał. Połączenie współczesnej siły, z dalekowschodnim potencjałem! Moim zdaniem i chewrolet i daewoo są skazane na sukces. Nie może być inaczej. A swoją drogą, to te nasze ministry to mają łeb do interesu. Jak słucham, że teraz FSO (za pośrednictwem rovera) mają przejąć Chińczycy to rozpiera mnie duma, że naszym krajem rządzą tacy wizjonerzy. Link Zgłoś
Gość: M Re: Chevrolet Lacetti 1.6 SX sedan IP: *.union01.nj.comcast.net 01.09.04, 03:27 Amerykanski producent samochodow -> zycze szczescia. Najlepszym przykladem jest Mercededes. Po polaczeniu sie z Chrysler jakosc jest bardzo slaba, mniej wiecej na poziomie Hyundai. Link Zgłoś