Gość: waldi IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 23.12.11, 12:36 ciekawe czy to nie jest przypadkiem reklama zorganizowana przez orlen Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: dominio85 Test hot dogów | Wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.11, 12:43 No nie, materiał sponsorowany. Nikt mi nie wmówi że hot-dogi na orlenie są lepsze od tych ze statoil. Orlenowskie są moim zdaniem jednymi z gorszych (najgorsze są te z łukoil). A tak w ogóle to nic nie pobije statoil-owskiej białej kiełbaski z sosem chrzanowym. Wesołych . Link Zgłoś
Gość: gość Re: Test hot dogów | Wideo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.11, 13:03 Wszystkie te hot-dogi to jedno wielki g*wno. Zróbcie sobie ludzie kanapki na drogę a nie wpieprzacie ten szajs popijając kawą. PS. Parówa w bułce zalana sosem - co w tym dobrego????? Link Zgłoś
Gość: Pan Tadeusz Re: Test hot dogów | Wideo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.11, 13:08 @dominio85 - prawda jest taka że każdy ma swoje upodobania, zarówno motoryzacyjne jak i kulinarne. Jak dla mnie to hot dog made by Orlen z parówką i sosem duńskim... Link Zgłoś
Gość: testet Re: Test hot dogów | Wideo IP: *.dynamic.mm.pl 23.12.11, 13:22 Cóż za profesjonalny test... Link Zgłoś
Gość: pr Re: Test hot dogów | Wideo IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.12.11, 13:29 Kiedyś mi to smakowało, ale wyraźnie zmieniły mi się upodobania. Na szczęście na stacjach bywają fajne bary, gdzie można zjeść dobrą kanapkę, sałatkę a czasem dostać naprawdę dobrą kawę (wymiatają niektóre stacje BP, które kupiły włoskie, bodaj najlepsze na świecie automaty lacimbali) Link Zgłoś
Gość: Gogogogość Re: Test hot dogów | Wideo IP: *.CNet.Gawex.PL 23.12.11, 13:31 @dominio85 - dla mnie są lepsze na Orlenie. Kwestia gustu. Jeszcze sporo zależy od osób, które hotdoga przyrządzają, niestety... Link Zgłoś
Gość: neronek Re: Test hot dogów | Wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.11, 13:34 Katolik nie je mięsa w piątki !! Link Zgłoś
Gość: pr Re: Test hot dogów | Wideo IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.12.11, 13:36 @neronek Święte słowa :) Link Zgłoś
Gość: cioty Re: Test hot dogów | Wideo IP: 10.202.59.* 23.12.11, 13:45 pewnie oglądaliście to i gęba wam się śmiała - film jest zabawny - ale na forum rzucacie mięsem. jak to polaczki - zawsze źle. a idźcie w piździec Link Zgłoś
grzechu902 Re: Test hot dogów | Wideo 23.12.11, 13:52 heh zadziwiające ze orlenowskie mają najwiekszą naote. ja pamiętam ze mało sie nie porzygałem po jednym z nich, mało tego = dokładnie z tej stacji orlenu co na filmie... Link Zgłoś
Gość: test Re: Test hot dogów | Wideo IP: *.dynamic.mm.pl 23.12.11, 13:56 W którym momencie film jest zabawny?! Link Zgłoś
Gość: 722 Re: Test hot dogów | Wideo IP: *.siedlce.vectranet.pl 23.12.11, 13:58 Ja tam wole zajechać do McDrive po BigMac-a, to ma przynajmniej smak, a nie jakaś parówka z wymion umieszczona w bułce i polana sosem. Link Zgłoś
Gość: taternik Re: Test hot dogów | Wideo IP: *.cdma.centertel.pl 23.12.11, 14:03 parówki nie zawierają mięsa Link Zgłoś
mrburger Re: Test hot dogów | Wideo 23.12.11, 14:08 Widzę, że na podstawie parę miesięcy temu publikowanego artykułu powstał filmik o hot - dogach. Dobry zabieg, ale my stali czytelnicy moto od razu się na nim poznaliśmy i żądamy nowości! Dziś dobry byłby test karpi sprzedawanych w supermarketach, jakie mają warunki, jak są podawane i czym dokarmiane jako narybek :) www.tanie-latanie.net/ Link Zgłoś
Gość: gg Re: Test hot dogów | Wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.11, 14:12 Bo taka prawda, orlenowskie najlepsze! Link Zgłoś
Gość: von Kluge Re: Test hot dogów | Wideo IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.11, 14:12 Jak wracalem w andrzejki nawalony 8km z buta to wszystko bylo nad ranem pozamykane oprocz Bliskiej. Kupilem tam 2 hotdogi z sosem czosnkowym i nawet mi smakowaly ale na trzezwo w zyciu bym nie kupil na zadnej stacji tego badziewia. Wtedy jednak sytuacja taktyczna mnie do tego zmusila. Link Zgłoś
sajder86 Re: Test hot dogów | Wideo 23.12.11, 14:23 Ja nieraz kupuje na kolacje dla calej rodziny te hotdogi Mniam Link Zgłoś
tequiller Re: Test hot dogów | Wideo 23.12.11, 14:27 zawodowo przeprowadzony test, znakomity, wiele się dowiedziałem i zdobyłem mnóstwo uzytecznej wiedzy. A pomysł z bekaniem po prostu fantastyczny. Link Zgłoś
Gość: m Re: Test hot dogów | Wideo IP: *.centertel.pl 23.12.11, 14:37 Najlepsze jedzonko to domowe. hot-dogi i inne jedzenie z fast-foodów jest niezdrowe ! Link Zgłoś
Gość: Olaf Re: Test hot dogów | Wideo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.12.11, 14:47 Żenujące! Do kwadratu. Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Test hot dogów | Wideo IP: *.gel.usherbrooke.ca 23.12.11, 14:58 tak, zenujace, ale pasuje do poziomu tego serwisu. nie umieja pisac o samochodach, wiec moze lepiej niech pisza o hotdogach..,. Link Zgłoś
zigzaur Re: Test hot dogów | Wideo 23.12.11, 15:12 Bzdury. Komunistyczny moloch marnujący publiczne pieniądze (inwestycje na Litwie i w Niemczech), znany z badziewnego paliwa i chamskiej obsługi, chce się podlansować. Nie zajeżdżajcie tam po hot dogi, bo jeszcze przez pomyłkę zatankujecie i będziecie musieli rozglądać się za nowym silnikiem. Link Zgłoś
Gość: huhu Re: Test hot dogów | Wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.11, 15:21 najlepsze są hot dogi z Orlenu - jestem przekonany, że używają parówek Morliny - jem je często i to jest ten smak!, Statoil to jakaś sieczka-trociny, Shell jeszcze się jakoś trzyma, reszta to dno.. Link Zgłoś