Dodaj do ulubionych

Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3

• Gość: t-rollo Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.play-internet.pl 06.03.12, 20:46
      cztery zera dla frajera
    • Gość: Fircyk Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: 109.74.100.* 06.03.12, 20:49
      Luksus w wydaniu Audi: klimatyzacja manualna.
      Tak, wiem, można dokupić automatyczną wielostrefową. Pytanie tylko, czy ten element wyposażenia, bardzo często spotykany bynajmniej nie tylko w topowych wersjach aut mniejszych i bardziej "plebejskich", nie powinien jednak być oferowany w standardzie? To trochę jakby w podstawowej wersji montowano boczne szyby na korbkę.
    • Gość: Fircyk Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: 109.74.100.* 06.03.12, 20:51
      A samo auto dokładnie takie, jak się tego można było spodziewać. Zależnie od tego, czy komentuje fan marki, czy jej przeciwnik: zachowana stylistyczna tożsamość, względnie brak jakiegokolwiek pomysłu na odświeżenie wizerunku.
      Tak czy siak - będzie się dobrze sprzedawał.
    • Gość: Bmw Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.12, 21:52
      Nowe? o_O
    • pluuto Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 06.03.12, 22:36
      Narzekacie na mało zmian stylistycznych w Audi?, to popatrzcie na samochody koreańskie a ostatnio i japońskie jak lubicie zmiany, tam już nie wiedzą co udziwniać, kombinują jak mogą by takich zadowolić, wychodzą dziwne twory bijące tandetą, które za parę lat będą jeszcze bardziej dziwacznie wyglądać.
      A Audi... zachowawczo zmienia swój design, który jest ceniowy przez właściwe osoby, w stylistyce wszystko do siebie pasuje bez dziwacznych kształtów. Marki Premium nie mogą sobie pozwolić na takie eksperymenty bo tu nie o to chodzi by każdy model był zupełnie inny, wtedy traci tożsamość i zaufanie. Spójrzcie na Mercedesa i BMW, tam modyfikacje są mniejsze a jak ktoś coś przekombinuje to traci.
      Uważam, że jedyne do czego można się to zbyt duże podobieństwo wszystkich modeli do siebie, ale taka jest strategia marki.
    • Gość: q Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.03.12, 22:42
      Konia z rzędem temu, kto we wstecznym lusterku odróżni to A3 od A5(po fl) czy A6
    • Gość: antyszkodziarz Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.Red-83-35-22.dynamicIP.rima-tde.net 06.03.12, 23:03

Spójrzmy w oczy brutalnej prawdzie - kolejna szkoda .... tyle, że dwa razy droższa
      i na "sprotowym" (czytaj obijającym d ...) zawieszeniu.
    • Gość: Martin751 Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.12, 23:13
      ooo...!!! Nowe lampy z przodu. Zgadłem?
      Niemcy są chyba bardziej leniwi od Greków. Może jakiś stylista by się tam Porsche - to samo od lat. Audi- to samo od lat... Bratwurst - taki sam od lat. Dla urozmaicenia zaprosili Turków z kebabami.
    • Gość: Autor Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 02:39
      ja pier.... ale tutaj mamy stylistów, estetów, wrażliwych komentujących... a później na ulicy 95% aut myte nie częściej niż raz na 3 miesiące, w środku wisi choinka, a w bagażniku odkurzane było ostatni raz przed świętami... tymi 2 lata temu...
    • Gość: Diesel Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.net.lannet.org 07.03.12, 07:46
      Bo samochód nie jest bo to żeby go myć. Samochód ma na siebie zarobić !!!
    • fragles102 Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 07.03.12, 07:59
      Ałdi jeżdżą SSmani zarządzający masą ludu jeżdżących w folcwagenami ,tak to wygląda w skrócie więc żaden powód do dumy hehe
    • Gość: Jarosław Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.olsztyn.mm.pl 07.03.12, 08:40
      Według mnie udało się nowe A3, niepotrzebnie nawiązuje do nieudanego stylistycznie Audi A1. Poza tym przy nowym BMW 1 i nowej A klasie Mercedesa to jest miss świata
    • Gość: mam Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.12, 08:46
      Kolejna Skoda przestylizowana na Audi, VW na Skodę bądź Seata czy na odwrót, niedługo to będą sprzedawali Porsche na podzespołach VW. Żal.pl
    • bbmkp Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 07.03.12, 09:10
      Nie ma to jak audi :)
    • Gość: Luke Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 10:07
      Audi A3 jest już po prostu zabójczo nudne
    • Gość: Pluto Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.171.104.98.static.crowley.pl 07.03.12, 10:16
      @Luke: przejdź się tym nudnym audi to zobaczysz ile daje przyjemności z jazdy
    • Gość: A3 Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.12, 12:16
      LECZCIE DALEJ KOMPLEKSY HAHHA..... AUDI I DLUGO DLUGO NIC :*
    • Gość: look Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.wr.energiapro.pl 07.03.12, 12:35
      a myślałem, że tylko ja jestem dziwny.. żeby zobaczyć "różnicę" między Ałdi nowym a sprzed 8 lat trzeba naprawdę się wysilić.. ile można robić faceliftingów?
    • Gość: bag Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.unknown.vectranet.pl 07.03.12, 12:45
      Do A3. Moje BMW weźmie Cię tak, że długo długo będziesz je doganiać ;) A tak na serio - po cholerę piszesz jakieś hasła o kompleksach. Jak musisz się dowartościowywać samochodem, to chyba z Tobą jest coś nie halo.
    • Gość: Pluto Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.171.104.98.static.crowley.pl 07.03.12, 12:59
      @bag: z tymi kompleksami to jest tak, że wielu polaczków musi zjechać równo niemieckie nawet za cenę wyniesienia na szczyty koreana bo czuje się gorszy, bo to nasi sąsiedzi, którzy podczas Drugiej Wojny Światowej walczyli z nami, bo są potęgą w produkcji samochodów, bo zarabiają więcej bo stać ich na więcej i cokolwiek zrobi trzeba obrzucić błotem bez kawałka argumentu. Poza tym wiesz jak to jest z sąsiadami polaczka... nie może mieć lepiej od nas, modląc się życzy mu źle. Na szczęście nie wszyscy mają takie kompleksy i potrafią obiektywnie coś powiedzieć / napisać
    • Gość: m Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.12, 13:02
      @A3 - "LECZCIE DALEJ KOMPLEKSY HAHHA..... AUDI I DLUGO DLUGO NIC :*"

Racja, wreszcie się tu wypowiedział ktoś kto się zna na motoryzacji, Audi jest najlepsze na świecie, ma najlepsze zawieszenia, układy przeniesienia napędu, silniki, skrzynie, wnętrza, system audio, lusterka, dach, koła, dywaniki, popielniczkę i wycieraczki... Audi jest tak dobre że VAG nie robi nowych modeli tylko liftinguje cały czas bo konkurencja jest przynajmniej 100lat za nimi. Co prawda Audi nie jest tak prestiżowe jak Volkswagen, ale jest zbudowane z najlepszych komponentów VW, więc musi być tak samo niezniszczalne jak VW.
      @A - masz rację, ludzie którzy krytykują Audi to zakompleksione Polaczki, zresztą wszyscy którzy nie jeżdżą VW, są zakompleksieni gdyż po fakcie zrozumieli że nie kupili VW albo Audi...
    • Gość: m Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.12, 13:26
      @Pluto - "z tymi kompleksami to jest tak, że wielu polaczków musi zjechać równo niemieckie nawet za cenę wyniesienia na szczyty koreana bo czuje się gorszy, bo to nasi sąsiedzi, którzy podczas Drugiej Wojny Światowej walczyli z nami, bo są potęgą w produkcji samochodów"

Bravo, masz rację, co dziennie widzę zakompleksionych frajerów w Lexusach, Toyotach, Nissanach, Fordach czy Renault, wszyscy są baranami bo nie kupili auta niemieckiego! Oni się nie znają, głupie zakompleksione Polaczki! Na pewno codziennie przy obiedzie się śmieją i wyszydzają Niemców, bo nic innego nie potrafią. Tylko Niemieckie samochody to samochody reszta to wyroby samochodopodobne...
    • Gość: Pluto Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.171.104.98.static.crowley.pl 07.03.12, 14:07
      @m:
      Nie manipuluj moim komentarzem bo jeszcze ktoś Ci uwierzy... miałem na myśli tych którzy tak opluwają bez rzeczowych argumentów. To co ludzie kupują i czym jeżdżą to ich sprawa, ale bezsensowne obrzucanie botem to już co innego.
    • Gość: A3 Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.12, 14:23
      ja tam nic nie mam do innych marek. Kazdy jezdzi tym co mu sie podoba. Mnie bylo stac na auto za 30 tys i takie kupilem. Najbardziej jestem zadowolony z silnika 1.8t 180KM. Po chipie mam 219 KM i 305Nm (benzyna!). Osiagi jak na 9 letni samochod calkiem niezle :) ok 6,8 sek do 100 (zalezy od startu). Niegladujeden z nowego auta sie dziwnie patrzy jak nie moze mi dac rady :) To w nim lubie, a ze dla innych to niemieckie gowno i klocek bez wygladu to ok :) niech i tak bedzie.... jesli ktos woli megane to prosze bardzo. Pozdrawiam i bez napinki ;)
    • Gość: jan Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 14:57
      ładne auta nie trzeba wiele zmieniać i chyba taką filozofią kierują sie w audi. gama silników jest imponująca u VW group. zobacz "Ale Auto" na: zycietowiecej i dodaj com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka