Gość: Zed IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.06.04, 14:23 daje sie rozpoznac po podobnym stylu tylko zmienil troche nicka. Nie udlao ci sie nas oszukac kochanienki. nie nie :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
blackmessiah Re: blackmessiah to greenblack!! 14.06.04, 14:35 Niestety pudło. To mój oryginalny nick z innego forum. Ale śmiszne było. gdzie mi tam do wiedzy fachowców, jestem co najwyżej praktykiem-złomiarzem :) Na oczy gościa nie widziałem, przysięgam na wydech mojego samochodu. I nie skomentowałem nigdy żadnego jego postu. "Ta pani przyszła w tym futrze i w tym futrze wychodzi" Pozdrawiam Link Zgłoś
blackmessiah Re: blackmessiah to greenblack!! 14.06.04, 14:37 A poza tym poczytajcie mój post pt. "Moje samochody". Czy greenblack jeździ złomem? A poza tym z mechaniki i budowy silników jestem noga. Bazuję na tym, co mówi mi mój tata mechanik. Link Zgłoś
Gość: motodawca1 Re: blackmessiah to greenblack!! IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 14.06.04, 14:40 jeszcze raz napisz "tata" a nie "tatuś" to wpier*ol! Link Zgłoś
blackmessiah Re: blackmessiah to greenblack!! 14.06.04, 14:42 W zasadzie powinno być "tato". Link Zgłoś
kierowiec1 Who is Zed? 14.06.04, 14:57 -Who's is the motorcycle? -It's not a motorcycle, it's a chopper! -Who's is the chopper? -It's Zed's. -Who is Zed? -Zed is dead babe... Zed is dead! Pozdr. K. Link Zgłoś
motodawca1 Re: Who is Zed? 14.06.04, 15:19 kierowiec1 napisał: > -Who's is the motorcycle? > -It's not a motorcycle, it's a chopper! > -Who's is the chopper? > -It's Zed's. > -Who is Zed? > -Zed is dead babe... Zed is dead! A DU*A!! bo to powiedział Bruce Willis 8-D Link Zgłoś
kierowiec1 Re: Who is Zed? 14.06.04, 15:38 motodawca1 napisał: > A DU*A!! > bo to powiedział Bruce Willis > 8-D Czyzbys czynil mnie odpowiedzialnym za to, co automat tego forum wypisuje? ;-) POzdr. K. Link Zgłoś
Gość: WiesiekZłomiarz Re: blackmessiah to greenblack!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 15:05 Tak naprawdę na tym forum działają góra 3 osoby . Rozgryźliście mnie to ja jestem greenblack i blackmessiah . Jeżdżę złomami i mam dużo kompleksów które lecze na tym forum . Lubię sobie często zjeżdżać na ręcznym - to moje hobby motoryzacyjne . Mieszkam w lesie a do internetu dostaje sie przez Bory Tucholskie do wiejskiej kafejki . Link Zgłoś
blackmessiah Re: blackmessiah to greenblack!! 14.06.04, 15:16 Eee, tam. Pewnie Wiesiu jesteś jakimś dealerem Fiata albo co gorzej urzędasem, któremu się koryto urwie. (Temat chyba luźny, to można trochę nawtykać). A do Blackmessiaha to ci daleko, mógłbyś być co najwyżej Greenblackiem. Link Zgłoś
Gość: WiesiekZłomiarz Re: blackmessiah to greenblack!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 16:12 Widzicie co głusza puszczy ze mnie zrobiła : GADAM ZE SAMYM SOBĄ . Link Zgłoś