Gość: Ksebki IP: *.adsl.szeptel.net.pl 23.04.12, 18:53 dziwne, ludzie w Chinach raczej niezbyt rośli a dostają auta z przedłużonym rozstawem osi Link Zgłoś Obserwuj wątek
samiec_alfa_romeo Re: Specjalne Audi A6 dla Chin 23.04.12, 19:01 Sztucznie wylansowana pseudo-prestiżowa marka. To tylko wieśwagen, sory. Link Zgłoś
marcinarcin Re: Specjalne Audi A6 dla Chin 23.04.12, 19:11 Może próbuja w ten sposób się jakoś dowartościwoać moralnie ? Takie przedłużenie ego --- tabletki na odchudzanie cyklinowanie, parkiety żaluzje auto klima katowice Link Zgłoś
Gość: rolf Re: Specjalne Audi A6 dla Chin IP: *.204.119.215.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.04.12, 19:19 to dlatego, że niemieckie auta oberklasy projektowane są dla 2 podróżujących podczas gdy ludziom od 1,8m wzrostu z tyłu jest po prostu ciasno... chlubnym wyjątkiem może być superb Link Zgłoś
Gość: CrashBOX Re: Specjalne Audi A6 dla Chin IP: *.telexispl.com 23.04.12, 20:13 www.crashbox.pl WYPADKI SAMOCHODOWE !!! Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Specjalne Audi A6 dla Chin IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.12, 21:13 To taka ładnie pomalowana wydmuszka. Samochody tego koncernu, pod ładnie wykończonym nadwoziem, sztuczne nadmuchaną mocą silnika, żeby w specyfikacji robiło wrażenie, nie kryją nic specjalnego. To jak chińska tandeta, która gdy weźmiesz do ręki, wygląda pięknie. Przez moment. Aż nie zauważysz, że to tylko kawałek plastiku. Takiego do złudzenia przypominającego coś wartościowego. I takie coś właśnie otrzymają Chińczycy... Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Specjalne Audi A6 dla Chin IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.12, 22:22 Samiec Alfa Romeo- Alfa to tylko Fiat!!! -wiec nie krytykuj jesli nie posiadales innej marki (a tak jest) Link Zgłoś
smrodek71 Re: Specjalne Audi A6 dla Chin 24.04.12, 00:50 trochę się zgadzam z kolegą od Alfy.... to tylko VW tylko,że ładniejszy- nie żeby to było jakieś złe ale do Alfy Romeo to audi brakujeeeeeeeeee że huhuuuuuuu (wygląd oczywiście) Link Zgłoś
asfalt Re: Specjalne Audi A6 dla Chin 24.04.12, 01:59 Zapomnieliscie napisac ze ma wbudowane spluwaczki bo chinczyk lubi pluc. Link Zgłoś
popijajac_piwo Re: Specjalne Audi A6 dla Chin 24.04.12, 03:17 Jak się ma krótkiego penisa, to się jeździ długim autem. Link Zgłoś
Gość: akan v6 Re: Specjalne Audi A6 dla Chin IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.12, 03:18 Kiczowate te audi. Wnętrze prezentuje się okropnie. No i marny prestiż, bo to tylko audi... Link Zgłoś
fragles102 Re: Specjalne Audi A6 dla Chin 24.04.12, 07:41 Rzeczywiście nowe ,stylistyka z przed 15lat hehe Link Zgłoś
Gość: specyalysta Re: Specjalne Audi A6 dla Chin IP: 83.17.176.* 24.04.12, 08:32 Tylko bieemka i durzy fiat. To som samohody mażeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
marmurmen Re: Specjalne Audi A6 dla Chin 24.04.12, 10:31 o ho ho, kompleksy wychodzą :) Alfa to tylko Fiat tylko w innej budzie. Ale tandeta taka sama:) To ja wybieram Audi. Link Zgłoś
Gość: ddsd Re: Specjalne Audi A6 dla Chin IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.12, 12:48 powiem wam ze tylu audic co w Pekinie to w życiu nigdzie na ulicy nie widzialem... Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Specjalne Audi A6 dla Chin IP: *.pwpw.pl 24.04.12, 13:10 @samiec_alfa nie jestem fanbojem _żadnej_ marki, ale Tobie proponuję wycieczkę do muzeum Audi w Ingolstadt Link Zgłoś
sick_chicken Re: Specjalne Audi A6 dla Chin 24.04.12, 13:39 @ryba Muzeum mają ładne, ale ich współczesne samochody niczym nie usprawiedliwiają swojej ceny. Kiedyś byłem zachwycony, ale to było jakieś 8 lat temu. Od tego czasu widać że konkurencja im po prostu odjeżdża. Stylistycznie, bo tylko to jestem w stanie ocenić. Poza A5 i Q5 nie ma niczego co nie opatrzyłoby się w krótkim czasie i nie było odtwórcze. Nie wspominam o TT bo to auto nie wiem dla kogo w sumie. Patrząc na A4-A8 to i ich cenę to chciałbym żeby się wyróżniały w stosunku do aut "nie premium". Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Specjalne Audi A6 dla Chin IP: *.pwpw.pl 24.04.12, 15:13 @sick_chicken ależ zgadzam się, nie powalają estetyką, ale stawianie znaku równości między VW i Audi to ignorancja co najmniej. Proszę pokazać skodę czy vw z 5.2L biturbo itp itd Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Specjalne Audi A6 dla Chin IP: *.metrolink.pl 24.04.12, 15:45 Pokażą samochód w salonie a za rok albo pół chińczycy lansować będą klona rodzimej produkcji :))) Link Zgłoś
Gość: baca Re: Specjalne Audi A6 dla Chin IP: *.ip.netia.com.pl 24.04.12, 15:49 a po co masować siedzenia? a, chyba że autor nie znalazł innego synonimu dla słowa "dupa" Link Zgłoś
marrcel Re: Specjalne Audi A6 dla Chin 24.04.12, 20:53 @ryba no właśnie, jest to niemal Skoda, w nieco bardziej estetycznej obudowie, z odrobinę lepszym wyposażeniem i kosmicznie wyższą ceną... Link Zgłoś
marrcel Re: Specjalne Audi A6 dla Chin 24.04.12, 20:59 Tak czytam komentarze i nie wiem co chcecie od stylistyki. Może jest zachowawcza, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Dla mnie wygląda rasowo. Tu akurat bym się nie czepiał. Ale koncern już zapowiedział odmianę, zobaczymy co z tego wyjdzie... Link Zgłoś