Dodaj do ulubionych

Fabryczni tunerzy - Abarth

IP: *.c195.msk.pl 12.05.12, 09:58
a gdzie do jasnej cholery FIAT 131 ABARTH RALLY
???????????????????????????????????????
czy w redakcji sami studenci pracuja i nikt nie zna klasyki ?
po co pisac o czyms o czym sie pojecia nie ma

z kazdym takim pseudoartykulem poglebiacie zanurzenie w mule
i jeszcze to klikanie zeby na takiej nedzy intelektualnej zarobic reklamami

zobaczcie to "znafffcy"
www.youtube.com/watch?v=2YB6xqTQJoY
blog.gtroc.com/dino/2005/09/fiat_131_mirafiori_abarth.php
to auto jest genialne
forum.avtoindex.com/foto/data/media/36/Fiat_131_Abarth_76-80_30.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Fabryczni tunerzy - Abarth IP: *.szczecin.mm.pl 12.05.12, 10:37
      Abarth to po ichniemu pewnie kupa..
    • fakej Re: Fabryczni tunerzy - Abarth 12.05.12, 10:38
      Jeśli abarth ma w zestawie poprawnie działającą sześciobiegową skrzynię do fiata (taką, gdzie nie trzeba się szarpać przy wrzuceniu biegu na skrzyżowaniu) to chętnie dokonam takiego zakupu.
    • remo29 Re: Fabryczni tunerzy - Abarth 12.05.12, 11:00
      200 km/h godzinę taką pszczółką? Boję się nawet pomyśleć...
      --
      parada karzełków
    • Gość: jjagisław Re: Fabryczni tunerzy - Abarth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.12, 11:04
      WItam,

Bardzo się cieszę, że redakcja wreszcie oddaje sprawiedliwość dobrej włoskiej marce jaką jest FIAT. Jestem już znudzony niemieckimi konstrukcjami które różnią się od siebie wyłącznie numerkiem.
      Ostatnio kupiłem swoim pracownikom po nowym Punto i po przesiadce z A klasy mieli wreszcie możliwość docenienia sportowego zacięcia i doskonałej jakości wykonania producenta Ferrari.

Pozdrawiam,
      Jan Jagisław
    • gtv Re: Fabryczni tunerzy - Abarth 12.05.12, 11:05
      Jeśli bierzecie sie do pisania o Abartach, to zajrzyjcie Kumie na witrynę
      www.mobile.de
      Dowiecie się, że wystawione są na sprzedaż nowe Abarthy 500 o mocy 220 KM
      a nawet jeden 240 KM
    • Gość: sthurm Re: Fabryczni tunerzy - Abarth IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.05.12, 11:09
      Tylko 9 slajdów? Niby, że z tym tekstem jak u kota, 9 żyć? Mam takie klikanie w życi!
    • Gość: jjagislaw Re: Fabryczni tunerzy - Abarth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.12, 15:17
      Witam,

Proszę żeby osoba która się pode mnie podszywa i szkaluje włoską motoryzację, jednocześnie gloryfikując niemieckie porażki motoryzacyjne została ujawniona i przykładnie ukarana.

Przecież to dość powszechna wiedza, że włoska motoryzacja jest lepsza od niemieckiej!

Jako przedstawiciel środowisk walczących o zrównanie praw kobiet i mężczyzn przy zawieraniu związków małżeńskich i działacz porozumienia tęczowej chmurki NIGDY, podkreślam
      PRZENIGDY nie przyrównałbym wielkości silnika w celu dyskryminacji mężczyzn z niskim
      libido i

Mały członek wielkie kompleksy - wielkie silniki i potrzeba silnej niemieckiej ręki w czarnej skórze

Pozdrawiam.
      Wzburzony Jan Jagisław.
    • 159ti Re: Fabryczni tunerzy - Abarth 12.05.12, 16:08
      Polski wiecznie przemadrzaly Jasiu nigdy nie osiagnie zachodnioeuropejskiego poziomu aby moc sobie pozwolic na posiadanie dwu pojazdow, na przyklad BMW 335i i Alfa Romeo 159TBiTI, lub Fiat 500 i Mercedes CLS.
      Takie kombinacje widoczne sa w domostwach wysoko rozwinietych krajow, lecz zeby o tym wiedziec trzeba tam bywac, jak rowniez posiadac na tyle rozwniety mozg, aby zrozumiec to, iz zarowno wloska jak i niemiecka motoryzacja maja swoje wady i zalety.

Pozdrawiam.
    • jjagislaw Re: Fabryczni tunerzy - Abarth 12.05.12, 18:26
      Widać nieudaczniki mają ciekawą zabawę, podszywając się za ludzi, których zdanie się liczy. Muszę się tu pokręcić dłużej, będzie wesoło.

Pozdrawiam.
      Jan Jagisław.
    • Gość: jjagislaw Re: Fabryczni tunerzy - Abarth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.12, 20:28
      No dobrze, lubię i Fiata i VW a zaburzenia wzwodu są tylko i wyłącznie moją sprawą.

Pozdrawiam,
      Jan Jagisław
    • Gość: redaktor Re: Fabryczni tunerzy - Abarth IP: *.xdsl.centertel.pl 12.05.12, 20:42
      @jagisław
      Proponuje odwiedzic forum "Przyjaciółki" może tam ci pomogą na wzwody a raczej ich brak :-)
    • Gość: scorpio ghia Re: Fabryczni tunerzy - Abarth IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.12, 21:19
      Też mi tuner - kazdy pryszczaty małolat który przyklei na auto kilka pasków albo skorpiona to TUNER????? Na Boga dajcie spokók.Cały ten współczesny Abarth to marketingowy wymysł speców z Turynu żeby wmówić biednym ludziom że te ich Fiaciki sa coś warte....
    • Gość: asd(R) Re: Fabryczni tunerzy - Abarth IP: *.xdsl.centertel.pl 12.05.12, 21:45
      @scorpio ghia
      No tak bo prawdziwi tunerzy to tacy którzy mieszkaja na wsi i zakładają do samochodu 20kilogramowe płetwy i spojlery ważące drugie tyle.
      Mógłbyś podać kto wedlug ciebie jest prawdziwym tunerem? Chetnie wysłucham kolejnej teori..
    • Gość: misio.zdzisio Re: Fabryczni tunerzy - Abarth IP: *.ip154.fastwebnet.it 13.05.12, 00:18
      "Samochód wygrał kilka wyścigów, ale jakoś nie zaiskrzyło między nim a światem. " - o rly? bo ja myslalem, ze Fiat 124 Abarth to jeden z wazniejszych samochodow RAJDOWYCH lat 70tych... no, ale jestesmy na moto.pl :D
      gosciu, tak zupelnie serio: odpusc sobie auta, o ktorych nie masz absolutnie pojecia. pisz do plotka, ktora tam dzisiaj pokazala majtki, albo moze wcale nie miala.
    • Gość: e_gregor Re: Fabryczni tunerzy - Abarth IP: *.gorzow.mm.pl 13.05.12, 10:15
      Śmieszy mnie ten tekst o AMG i tuningowanym Mercedesie, bo jest przeczież Brabus, który podobnie jak Abarth sprzedaje auta pod swoją marką
    • Gość: oo Re: Fabryczni tunerzy - Abarth IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.12, 11:03
      Fajny ten nowy jagisław, w końcu pisze z sensem. Ten stary co masturbował się nad bmw to straszny frajer był.
    • Gość: normalny Re: Fabryczni tunerzy - Abarth IP: *.multimo.pl 13.05.12, 23:05
      ludzie na tym forum robi się śmietnik zbanować m, fraglesa, jagisława i podszywaczy i może tych co im odpisują

będzie spokój!!!
    • Gość: LechI Re: Fabryczni tunerzy - Abarth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 11:23
      Widziałem kiedyś Punto z ich fabryki... Robi wrażenie...
    • Gość: MagdaDa Re: Fabryczni tunerzy - Abarth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 11:29
      W motoryzacji cenię sobie indywidualność. Jeżdżę Clio 3D, ale za takiego 500 Abarth to dałabym się pokroić :))))
    • Gość: SlawekS Re: Fabryczni tunerzy - Abarth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 12:29
      Abarth to auto z duszą i naprawdę szkoda, że od lat 70` do A. Punto ten pomysł leżał :) Fajnie, że Fiat do tego wraca...
    • Gość: BORYSLU Re: Fabryczni tunerzy - Abarth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 21:55
      Ogólnie tuning to dla mnie kompletnie niepotrzebny zabieg, często szepcący auta, co innego jednak kiedy robi się to seryjnie i profesjonalnie. Abarth to klasyka stylu, zgadzam się, że to szkoda, że tyle lat ten projekt leżał odłogiem - być może motoryzacja dziś wyglądałaby zupełnie inaczej. I słowo wyglądałaby nie jest tu przypadkowe :)
    • Gość: Lukasz1982 Re: Fabryczni tunerzy - Abarth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 22:05
      Auto ma być wyjątkowe, ma pokazać nas... ja bardzo lubię sportowe, albo inaczej usportowiane samochody. Krótko mówiąc propozycje Abartha bardzo przypadają mi do gustu...
    • Gość: 4wheel Re: Fabryczni tunerzy - Abarth IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.12, 20:24
      Panie Janie Jagisław niech się pan pokręci trochę w szkole bo podszywać się można POD kogoś a nie ZA kogoś. Jak już się Pan wypowiada na forum to prosiłbym o niekaleczenie języka polskiego. A to że Fiaty są lepsze od VW wie prawie każdy rozsądnie myślący człowiek.
    • Gość: adam.on.road Re: Fabryczni tunerzy - Abarth IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.12, 20:28
      Abarth potrafi z seryjnych Fiatów zrobić prawdziwe cudeńka. Ale najbardziej mi się podoba że od razu można poznać jaki model Fiata posłużył za bazę. Delikatny ale zauważalny tuning wizualny i znaczący mechaniczny powodują że za Abarthem obejrzy się każdy przechodzień.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka