Gość: Marek IP: *.atlanta-05-10rs.ga.dial-access.att.net 13.03.02, 02:06 Tylko dla osob o silnych nerwach: www.thecarconnection.com/images/gallery/3975_image.jpg Link Zgłoś Obserwuj wątek
chaladia Re: dlaczego macabra? 13.03.02, 08:16 Ze względów sentymentalnych popieram ten wehikuł. Inna sprawa, że ma się on tak do pierwowzoru jak New Beetle do "Garbusa", nawet takiego 1303 z Ameryki Południowej. Chaladia Bolandi Link Zgłoś
Gość: Icefall Re: Abra cadabra car macabra IP: *.acn.waw.pl 13.03.02, 08:16 ;-))) Brzydki, zaiste. Czy to VW? Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Abra cadabra car macabra IP: 172.18.118.* 13.03.02, 12:42 Moim zdaniem wygada jak balonik napompowany w kwadratowym pudelku. Mam tylko nadzieje ze toto nigdy nie wejdzie do produkcji. Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Abra cadabra car macabra IP: 195.13.24.* 13.03.02, 14:40 Wyglada na praktyczne auto, a to najwazniejsze. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Abra cadabra car macabra IP: 172.18.118.* 13.03.02, 14:51 Nie zgadzam sie z przedmowca. Praktycznosc auta nie jest najwazniejsza. Auto powinno byc praktyczne, ale musi byc ladne. Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Abra cadabra car macabra IP: 195.13.24.* 13.03.02, 15:19 Nie zgadzam sie z przedmowca. Macabra moze o tym wytworze powiedziec osoba wybrzydzajaca na Multiple (ciekawa, odwazna stylistyka) i nowa Lagune (cudo!) Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Abra cadabra car macabra IP: 172.18.118.* 13.03.02, 15:51 Gość portalu: Doki napisał(a): > Multiple (ciekawa, odwazna stylistyka) Tu sie zgadzam - Multipla ma ciekawa, odwazna stylistyke. Jest niesamowicie paskudnym samochodem, ale w swojej paskudnosci jest bardzo ciekawa. > nowa Lagune (cudo!) Nie widzialem wiwc sie nie wypowiem. Link Zgłoś
klemens1 Re: Abra cadabra car macabra 13.03.02, 19:21 Gość portalu: Marek napisał(a): > Nie zgadzam sie z przedmowca. Praktycznosc auta nie jest najwazniejsza. Auto > powinno byc praktyczne, ale musi byc ladne. To zalezy czy kupujesz je po to zeby sie napawac jego wygladem, czy po to zeby nim jezdzic. Np. kupujac mlotek tez zwracasz uwage zeby byl ladny? Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Abra cadabra car macabra IP: 172.18.118.* 13.03.02, 19:27 Oczywiscie ze je kupuje by napawac sie jego wygladem. Gdyby nie to, kupowalbym wylacznie Toyoty bo sa funkcjonalne, niezawodne i malo traca na wartosci. Mlotek - musialbys zobaczyc jaki ostatnio kupilem - wyglada jak z filmu SF - raczka z wlokien weglowych, rdzen z czegos tam supertwardego. Kosztowal tyle co 4 zwykle mlotki, ale jak musze wbic raz do roku gwozdzia to mam z tego przyjemnosc. Link Zgłoś
Gość: bObO Re: Abra cadabra car macabra IP: *.chello.pl 14.03.02, 22:29 Gość portalu: Marek napisał(a): > Oczywiscie ze je kupuje by napawac sie jego wygladem. Gdyby nie to, kupowalbym > wylacznie Toyoty bo sa funkcjonalne, niezawodne i malo traca na wartosci. Ale taka np. MR2 jest też ładna. Tylko nie pisz zaraz, że mikrus ty maniaku wielkości. ;-) > > Mlotek - musialbys zobaczyc jaki ostatnio kupilem - wyglada jak z filmu SF - > raczka z wlokien weglowych, rdzen z czegos tam supertwardego. Kosztowal tyle co > > 4 zwykle mlotki, ale jak musze wbic raz do roku gwozdzia to mam z tego > przyjemnosc. Brawo Marek! I o to chodzi, nawet jeśli to tylko głupi młotek... ;-) A ci, dla których praktyczność stoi na pierwszym miejscu denerwują mnie. Ludzie - to przez was rynek się psuje, a nowe samochody są coraz brzydsze, za to coraz bardziej napompowane! Howgh Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Abra cadabra car macabra IP: *.atlanta-01-02rs.ga.dial-access.att.net 14.03.02, 23:43 Nowy MR2 wzbudza u mnie ambiwalentne uczucia :) Link Zgłoś
Gość: vipR Ble he he, ale paskudek. IP: *.altkom.com.pl 13.03.02, 17:43 To niby nastepca volkwagena ogorka? Odmlodzili hipisowska bryke czy co? Tylko kto ma tym jezdzic? Milosnicy techno? na zdjeciu nie prezentuje sie ciekawie... Po tytule posta zastanawialem sie co tez moze sie kryc pod ta makabra. Moze jednak nie jest tak zle z tym autkiem. Szerokokatny obietryw, slabe oswietlenie. Chyba nalezy mu dac jeszcze szanse. Patrz: reklamy Faiata Stio. Na plakacie i w gazecie ladnie to to wyglada, a na zywo juz nie robi takiego wrazenia, moze tu bedzie odwrotnie... Pzdr. viperek Link Zgłoś
kropka. Re: Ble he he, ale paskudek. 13.03.02, 22:44 śmieszne. I wygląda pakownie. Czy ktoś mógłby napisać blondynce, co to jest? pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Ble he he, ale paskudek. IP: *.atlanta-05-10rs.ga.dial-access.att.net 14.03.02, 03:23 Blondynka powinna zgadnac - naprawde nie jest to trudne... Link Zgłoś
Gość: cc Re: Abra cadabra car macabra IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 23:17 TO lepsze: www.thecarconnection.com/images/gallery/5545_image.jpg Link Zgłoś
Gość: 130rapid Re: Abra cadabra car macabra IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 10:58 Nowa seria 6 Bi-em-dablju. Gdzieś już biadoliłem nad jej "urodą" i nad "urodą" nowej siódemki. Jedyna ładna szóstka skończyła karierę w połowie lat 80. I była przykładem kapitalnego stylistycznego połączenia wody z ogniem - miała sylwetkę "muskularną", ale jednocześnie lekką. A nowy VW mikrobus? Niemieccy styliści mają od pewnego czasu skrzywienie - rysują tak, jakby ktoś poprzyczepiał im do pazurów ciężarki. Nie potrafią narysować sylwetki o lekkiej linii. Choćby nie wiem jak się starali, zawsze wychodzi im panzerwagen. Najlepszym przykładem był prototyp Karmanna na 100. rocznicę firmy, który miał podobno naśladować VW Karmann-Ghia typ 14. Porównajcie sami - nowy www.karmannghia.pl/p60.jpg i stary www.idsa.org/whatis/100yr/karmanghia.htm Link Zgłoś
quak Re: Abra cadabra car macabra 16.03.02, 20:42 autko całkiem fajne - gdzie takie rozdają? wezmę trzy bo mojej żonie się podoba, a musi mieć zapasowe bo słabo jeździ! Link Zgłoś