Dodaj do ulubionych

Lakier | Skaza na lakierze

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.05.12, 00:20
Nie no dajcie spokój, lakierem do paznokci ma lakierować ubytki w lakierze nowiutkiego auta?! Już wolę dopłacić trochę i mieć zrobione to super. Kilka lat temu miałem taką nieprzyjemną sytuację na osiedlowym parkingu, że jakaś eLka zostawiła mi "niespodziankę" w postaci wielkiej krechy na nowiutkim aucie! No myślałem, że się wścieknę. Długo szukałem dobrego serwisu, gdzie by mi to zrobili, ale na szczęście trafiłem na Naprawy-Nadwozi na warszawskim Targówku. Ubytek polakierowali tak świetnie, że do dziś nie ma znaku. Więc jakby ktoś był w podobnej sytuacji jak ja to polecam. namiary na stronie naprawy-nadwozi.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Re: Lakier | Skaza na lakierze IP: *.play-internet.pl 09.07.12, 02:32
      Znam ten serwis. W Warszawie mają siedzibę na Targówku. Faktycznie bardzo profesjonalne mają wyposażenie, już to robi wrażenie.
    • Gość: adam Re: Lakier | Skaza na lakierze IP: 65.126.16.* 08.07.13, 00:03
      [quote]Gość portalu: lechu napisał(a):

> Nie no dajcie spokój, lakierem do paznokci ma lakierować ubytki w lakierze nowiutkiego auta?! Już wolę dopłacić trochę i mieć
      zrobione to super. Kilka lat temu miałem taką nieprzyjemną sytuację na osiedlowym parkingu, że jakaś eLka zostawiła mi
      "niespodziankę" w postaci wielkiej krechy na nowiutkim aucie! No myślałem, że się wścieknę. Długo szukałem dobrego serwisu, gdzie
      by mi to zrobili, ale na szczęście trafiłem na Naprawy-Nadwozi na warszawskim Targówku. Ubytek polakierowali tak świetnie, że do
      dziś nie ma znaku. Więc jakby ktoś był w podobnej sytuacji jak ja to polecam. namiary na stronie www [/quote]

Potwierdzam. No a z tymi elkami to skaranie boskie. Coraz mniejsze umiejętności mają chyba ci młodzi kierowcy.
    • Gość: m2req9gy klucz do office 2007 standard IP: *.dd 27.05.14, 16:14
      klucz do office 2007 standard

Pobierz;
      red1r.pl/file/85813/klucz_do_office_2007_standard.zip

Naprawde spore grono z nas ma w pamieci czasy, kiedy wybranie stosownego typu serialu do ogladania ograniczal sie do maksymalnie trzech czy czterech tytulow. Dzis tymczasem cala sprawa bedzie sie przedstawiac zgola inaczej, jest ogrom seriali do ogladania, a sama telewizja daje swobodna mozliwosc wybrania z jednego z co najmniej parudziesieciu zroznicowanych mocno tytulow. Niewatpliwie jednak najlepszym oraz najszerszym zrodlem seriali, jest od jakiegos czasu internet. Przy jego wykorzystaniu mamy szanse, by obejrzec jakikolwiek, dowolnego gatunku serial w dowolnym czasie, co daje zdecydowanie olbrzymi komfort. Nie mozna byloby tak tego zalatwic, gdyby ktos kiedys nie wymyslil trybu ogladania online. To naprawde idealne rozwiazanie. Ogladamy kiedy chcemy, bez czekania na sciagniecie. Co rownie wazne, nasz twardy dysk nie jest zasmiecany przez niepotrzebne pliki klucz do office 2007 standard.
      Osoby, ktore naprawde duzo ogladaja, powinny z bliska przyjrzec sie roznym tematycznym serwisom filmowym. Wiele z nich to prawdziwe, rozbudowane kolosy, ktore poza serialami proponuja rowniez filmy online. To ciekawe rozwiazanie, przede wszystkim, w pierwszej kolejnosci dla osob, ktore sa na biezaco z serialami. W oczekiwaniu na nastepny odcinek ulubionego serialu, mozna sobie obejrzec jakis film online.
      W wielu adresach z serialami, mamy rowniez opcje zakupu konta z szersza funkcjonalnoscia. Zwykle to nie beda wysokie koszta, jezeli jednak przyjdzie sie nam zalapac na jakas promocje, mozemy miec dozywotni dostep za sto czy dwiescie PLN. Centralnym celem, w jakim mnozna je wykupic jest dostep do stworzonego specjalnie playera, dzieki ktoremu omijamy limity. Oczywiscie filmy mozemy ogladac za darmo. Niestety plik klucz do office 2007 standard z filmem rzucanym na darmowym playerze czesto sie tnie i dziala w chwiejnym trybie. Dlatego tez tak dobra opcja jest skorzystanie z platnego konta, ktore ten klopot rozwiazuje na stale.
      Jeszcze jedna fajna rzecza jest to, ze bedziemy mogli sobie stworzyc harmonogram seriali, zaznaczac swobodnie te ulubione, wybierac odcinki, ktore dotad obejrzelismy itd. Taka funkcja jest szczegolnie przydatna dla tych osob, ktore ogladaja jednoczesnie kilka tytulow.
      234560957645
    • andrzej111990 Re: Lakier | Skaza na lakierze 20.02.20, 16:15
      Najlepiej lakier auta zabezpieczyć folią i nie będzie takich problemów. Prewencja na pierwszym miejscu! :D Ja w swoim aucie okleiłem karoserie właśnie folią i jak ktoś mi zarysuje, czy coś to wymieniam w salonie tylko ten kawałek. Robiłem to tu warszawa.ziebartpolska.pl/uslugi-auto-detailingu/ochrona-lakieru-folia/
      • loyezoo Re: Lakier | Skaza na lakierze 20.02.20, 17:30
        NIE POLECAM warszawa.ziebartpolska.pl/uslugi-auto-detailingu/ochrona-lakieru-folia/ zatrudniają idiotów spamerów, nie umiejących czytać dat i regulaminu. Skoro takich zatrudniają, to muszą tą folię z biedronki naklejać chyba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka