Dodaj do ulubionych

Fabryczni tunerzy | SRT

21.05.12, 20:31
Cóż , nic mi nie mówi nazwa tego "tunera", może dlatego , że to nie ta klasa co "BMW M GmbH" lub Audi S i RS, które dominują jeśli chodzi o podrasowane samochody. No ale tutaj nie ma sie co dziwić, to po prostu wyższy poziom, do tego prestiżowe marki , dla ludzi którzy coś osiągnęli w życiu.

Pozdrawiam.
Jan Jagisław

(TO JEDYNE KONTO Z JAKIEGO AKTUALNIE PISZE, WSZELKIE INNE "GOŚĆ: JJAGISLAW" TO TYLKO ZAKOMPLEKSIONE PODSZYWACZE Z DEPRESJĄ, PROSZĘ MODERATORÓW O KASOWANIE ICH WPISÓW.)
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Fabryczni tunerzy | SRT IP: *.icpnet.pl 21.05.12, 21:44
      Nie jestem pewien ale nie wydaje mi się żeby silnik srt vipera był najsilniejszym wolnossącym na świecie choćby takie serce z Aventadora jest mocniejsze
    • Gość: gość Re: Fabryczni tunerzy | SRT IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.12, 22:23
      Ale ma największy moment obrotowy
    • Gość: Kirgiz Re: Fabryczni tunerzy | SRT IP: 212.160.172.* 22.05.12, 09:31
      jjagislaw

Kolego, spróbuj pomocy u specjalistów. Musisz mieć nieźle zryty beret, skoro trolujesz pod każdym tekstem w moto.
    • kjubus Re: Fabryczni tunerzy | SRT 22.05.12, 10:38
      z tego co mi wiadomo, to aston martin one-77 ma najmocniejszego "wolnego ssaka" na swiecie. 760KM - aventador ma 700, viper (jak widac w artykule) ma miec 640
    • Gość: pedros Re: Fabryczni tunerzy | SRT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 11:01
      jjagislaw

Specjaliści już tu nie pomogą to kolejny troll po fraglesku
    • Gość: jjagiSRAL Re: Fabryczni tunerzy | SRT IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.05.12, 11:08
      ten typ, jan jakiśtam ma ewidentne zryty beret. Prawdopodobnie spore kompleksy, mikro kuśkę, okulary jak denka od butelek i pryszcze. Wszędzie.
    • stomeks24 Re: Fabryczni tunerzy | SRT 22.05.12, 11:32
      Jak tuning to tylko niemiecki. O fabrycznym tuningu możecie przeczytać na www.firmowabaza.pl/informacje-gospodarcze/niemiecki-tuning
    • Gość: Michal Re: Fabryczni tunerzy | SRT IP: *.187.248.166.ip.abpl.pl 22.05.12, 11:54
      @gosc
      silnik aventador jest doładowany, a vipera to czysta wolnossąca jednostka.
      Rekord w ilości koni z jednego litra pojemności należy do Nissana Sr20VL. Z silnika 1.6 wyciągneli 200 km
    • Gość: jjagisław Re: Fabryczni tunerzy | SRT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 13:15
      Jestem do szpiku kości oburzony bezczelnością podszywacza który zarejestrował mój sieciowy pseudonim. Myślę, że osoby który liczą się i szanują moje opinie, doskonale wiedzą że jestem zadeklarowanym fanem włoskiej motoryzacji - sam jestem posiadaczem Alfy 159, oraz kupionego dla żony punto evo.

Niemiecka motoryzacja mnie brzydzi, są to niestety produkty dla podszywaczy bez polotu, którzy nie umieją docenić piękna i oryginalności.

Pozdrawiam,
      Jan Jagisław

TROLU, tego rodzaju metody są zbyt prymitywne
    • Gość: janjagislawBIS Re: Fabryczni tunerzy | SRT IP: *.dialog.pl 22.05.12, 14:38
      do Jan Jagisław: wyniki matury już masz? nie znudziło Ci się jeszcze chłopcze smęcenie tutaj?
    • Gość: q Re: Fabryczni tunerzy | SRT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 14:42
      Michał - czym aventadora jest doładowany ? Ogólnie proponuję kalkulator wziąć w garść bo byle evo ma lepszy stosunek mocy z litra niż nissana dzieło
    • Gość: @q Re: Fabryczni tunerzy | SRT IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.05.12, 15:43
      Michał się machnął, chodziło mu o silnik SR16VE N1- wolnyssak - weź kalkulator i znajdź mi silnik (nie doładowany) który ma lepszy stosunek KM/1L...
    • Gość: stanczyk Re: Fabryczni tunerzy | SRT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.12, 18:42
      .. najciekawsze wynalazki to RAM z silnikiem Vipera ...
      sam nowy Viper (chociaż 640 KM nie robi wiekszego wrażenia skoro podstawowy Mustang Shleby GT500 ma 660+KM !!!)
      .. ale przede wszystkim King of the Road --> Jeep SRT8 :) - poniżej 5 sek. do setki ...
      ..
      Drużyna SRT to chyba najciekawszy "firmowy" tuner na rynku .. :)

Dość ciekawe rzeczy robi tez sekcja V Cadillaka (pakując duży silnik od Vette do aut luxusowych ),
      ale też Mercedes i jego AMG: --> G-klassa , czy S-klassa (full-size) AMG ,
      czy też małe SLK (z silnikiem V8 , czy kiedyś SL z motorem 7,3 Litrowym ! ) to wynalazki u innych producentów nie spotykane ...
    • Gość: q Re: Fabryczni tunerzy | SRT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.12, 00:49
      wyzwanie podjęte ale nie ukrywam, że będzie ciężko :]
    • Gość: jjagislaw Re: Fabryczni tunerzy | SRT IP: 82.177.169.* 14.06.12, 16:45
      Zawsze powtarzam że Audi i BMW to cudowne samochody dla impotentów, a Amerykańskie wózki to auta dla twardzieli.

Pozdrawiam.
      Jan Jagisław
    • Gość: jianek jagisławek Re: Fabryczni tunerzy | SRT IP: 178.73.48.* 07.09.12, 08:21
      czyli alfa dla pedałow...
    • Gość: gosc Re: Fabryczni tunerzy | SRT IP: *.centertel.pl 27.12.12, 17:53
      lepszy stosunek mocy do pojemnosc maja silniki z moto np.R1 litr a 200km

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka