Dodaj do ulubionych

Handlarze śmiać się czy płakać ?

01.09.12, 00:01
Z Allegro........

RAENAULT THALIA 1.5 dCi

rok prod. 2005!!

poj. 1.5 dCi

średnie spalnie: 4.8 L

rodzaj paliwa DIESEL

przebieg:120000 km

Auto zakupiłem dwa lata temu od pierwszego właściciela, aktualnie jestem drugim włascicielem samochodu auto kupione z głośniejszym silnikem , pierwszy właściciel twierdził ze silnik zaczoł glosniej chodzić już rok przed sprzedażą i nic sie z nim nie działo , ja jako drugi właściciel zrobiłem to samo , niezaglodająć do silnika jezdze juz drugi rok i z autem nic sie nie dzieje oprucz głośniejszego dzwieku silnika, kupując ten samochód auto miało przebieg 90 tys, aktualnie ma ponad 120 tys i silnik pracuje tak jak pracował auto jest z 2005 roku także nie jest stare , można jeszcze długo jeżdzic tym autem ,zero korozji, auto w ciogłej eksploatacji jeżdzone na co dzeń z aktualnym przeglodem i oc auto jest bardzo ekonomiczne gdy kupowałem ten samochód własciciel twierdził ze spalanie ma ponizej 5 litrów nie wiezyłem, teraz gdy auto posiadam wierze i śmie potwierdzić jego słowa, bezwypadkowe. Stan auta bardzo dobry. Zapraszam na ogledziny i jazdę prubną.

Obserwuj wątek
    • fuiio dokladnie tak 01.09.12, 07:51
      Chodzi jak nowka bo silniki te slyna z dlugowiecznosci. Po co sprzedawac takie cacko? Sasiad mial kiedys poloneza ktorym bez remontu przejezdzil 2,5 x tyle co Twoja talia ale byl z nim (polonezem tym) az do konca ,az spadla blacha..takich przyjaciol sie nie sprzedaje..Jesli talia bedzie tylko w polowie tak twarda jak polonez to faktycznie jeszcze sporo kilometrow przed nia
      • misiaczek1281 Re: dokladnie tak 01.09.12, 09:27
        Ciekawe co znaczy że silnik głośniej chodzi? :)
      • bimota Re: dokladnie tak 01.09.12, 11:38
        Ja sprzedalem auto z przebiegiem o polowe mniejszym. PRzestalo byc potrzebne. Mialo stac w krzakach ?
    • piotr33k2 Re: Handlarze śmiać się czy płakać ? 01.09.12, 17:20
      to sa ostatnie podrygi tego diesla , he he. zawsze i wszedzie bedę powtarzał ze te sliniki dci renówki to najgorsze dziadostwo w całej histori silników diesla ,po 100 tys remont gwarantowany .ludzie nie kupujcie tego badziewia na rynku wtórnym a jezeli juz kupicie nowe czy prawie nowe, to góra po 5 latach czy w okolicach 100 tys na liczniku gońcie to jak najszybciej zeby sie nie wpędzić w powazne koszty .
      • kulawywos Re: Handlarze śmiać się czy płakać ? 01.09.12, 19:23
        Tu nie chodziło o Renault jako takie tylko opis umieszczony w ogłoszeniu przez handlarza.
        Osobnik piszący z błędami ortograficznymi wystawia się na pośmiewisko.

Kolejna perełka :)

Toyota Avensis lekko poopcierana i dopisek Nie jestem żadnym handlarzem tylko osobą prywatną.:):):):):):)
        • piotr33k2 Re: Handlarze śmiać się czy płakać ? 01.09.12, 22:32
          wiadomo o co chodziło autorowi watku , ale smieszne ogloszenie smiesznym ogłoszeniem jest tylko smacznym kwiatkiem meritum tego ogłoszenia , he he.
    • willx Re: Handlarze śmiać się czy płakać ? 02.09.12, 22:09
      Nie wiem, czy to handlarz, ale miesiąc praktyki w dowolnym urzędzie, firmie ubezpieczeniowej czy innym miejscu gdzie składa się podania, zażalenia itp pozwala się przekonać, że z takimi błędami pisze około połowa Polaków. I nie ma w tym nic niezwykłego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka