Dodaj do ulubionych

nowa fiesta

05.10.12, 14:17
mam pytanie, w zwiazku z oddaniem mojego lacetti do naprawy po pechowych wakacjach z dzwonem w polsce.dostalem zastepcze auto w postaci w/w fiesty model 2012. i jestem troche zdziwiony bo autko ma chyba podstawowy motorek 1.2 i jakos nie bardzo ma ochote sie zbierac przy ruszaniu z miejsca majac tylko dwie osoby w srodku! Masakra pewnie bedzie jesli przyjdzie jechac z wiekszym obciazeniem. Jezdzi ktos z was tym ładnym toczydełkiem?
Obserwuj wątek
    • wsk175 Re: nowa fiesta 05.10.12, 15:02
      trzeba było ruszać z 1 biegu.
      • charlie_x Re: nowa fiesta 05.10.12, 17:25
        wsk175 napisał:

trzeba było ruszać z 1 biegu.

w twoim przypadku trzeba bylo sie jednak powstrzymac od kłapania dziobem po próżnicy.
        • wsk175 Re: nowa fiesta 05.10.12, 17:39
          Albo zwolnić hamulec ręczny..........
          Jak się czyta tumana to trzeba podstawowe rzeczy tłumaczyć temu tumanowi.......
          • charlie_x Re: nowa fiesta 05.10.12, 17:51
            wsk175 napisał:

> Albo zwolnić hamulec ręczny..........
            > Jak się czyta tumana to trzeba podstawowe rzeczy tłumaczyć temu tumanowi.......

tak sie zastanawiam, czy ktos ci płaci za obrażanie ludzi? Czy może raczej życie forumowej mendy to twoja pasja.
            • wsk175 Re: nowa fiesta 05.10.12, 18:23
              A już głupku zauważyłeś , że w małym samochodzie jest mniej miejsca niż w dużym ?
              I że auto o mniejszej mocy silnika gorzej przyśpiesza niż to o większej mocy ?
              TEŻ NIE ?
              To na tym forum tylko z misiaczkiem pogadasz na jednakowym poziomie...........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka