Dodaj do ulubionych

_________BASTA ! __________

IP: 192.168.100.* / 212.244.95.* 20.08.01, 14:00
Żenujące wątki o Golfach czy innych samochodach przypisanych ( w sposób urojony
lub oparty na wyrywkowych obserwacjach ) do rozmaitych bandytów zaczynają
upodabniać nasze forum do takiego np. Informacje dnia , gdzie każdy wątek jakby
się nie zaczął - to skończy się na Żydach , cyklistach , masonach , faszystach
i ich gazetach , Radiu MaRyja , itp.Stąd piszę BASTA ! Proponuję olew dla
wątków "dlaczego golf to samochód dresów" , "moja koleżanka itp".Po co o tym
pisać ? Wśród uczestników forum jest masa fachowców , których posty czytam
zawsze - a oni nigdy nie piszą na takie bzdurne tematy.Osobiście zachowuję
szczególną ostrożność przejeżdżając koło DOWOLNEGO samochodu stojącego obok
grupy łysych , pijanych , krzykliwych - bo to bydło , którego nieliczne myśli
chodzą tak krętymi drogami , że normalny człowiek nie jest w stanie przewidzieć
relakcji.Jedyny nerwowy moment w korku , związany z tzw. dresem miałem w
śródmieściu Warszawy , a dres ( ściślej : 4 sztuki ) jechali Mercedesem.Ale
żeby zaraz obrażać się na Mercedesa.Olewamy ? Ja już nie napiszę nic na żaden
wątek obraźliwy dla jakiegokolwiek auta ( w tym malucha ) - szukam stronników.

yos - opel vectra ( znaczy : nie mam golfa )
Obserwuj wątek
    • Gość: Kajetan Re: _________BASTA ! __________ IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 14:02
      w pełni popieram :)))
      • Gość: stefan I ZNOWU BĘDZIE NUDNO ! ! ! IP: 212.244.170.* 20.08.01, 14:13
        Oj, jak nudą powiało . . .
        • Gość: yos Re: ALE ( MOŻE ) MĄDRZEJ ... IP: 192.168.100.* / 212.244.95.* 20.08.01, 14:14
          Jak sądzisz Stefan ?
          • Gość: Michal Re: ALE ( MOŻE ) MĄDRZEJ ... IP: *.telia.com 20.08.01, 14:16
            W tej temperaturze naprawde dobry temat, madrosc zachowajmy na chlodniejsze
            czasy. Michal
            • Gość: yos Re: ALE ( MOŻE ) MĄDRZEJ ... IP: 192.168.100.* / 212.244.95.* 20.08.01, 14:20
              Michał - i ty ? Będziesz pisać o dresach po Twoim mikrowątku na temat Lexusa ?
              A że gorąco ? Piszmy o klimatyzacji :).
          • Gość: stefan Kwestia nastroju . . . IP: 212.244.170.* 20.08.01, 14:19
            Mądrze i nudno też może zniechęcić. Pożyjemy, poczytamy . . .
            • Gość: cinek Re: Kwestia nastroju . . . IP: *.formus.pl 20.08.01, 14:22
              tak ... rozumiem ze lepszym tematem jest rozwazanie wyzszosci swiat bozego
              narodzenia na swietami wielkiej nocy, w co niewatpliwie bawicie sie panowie w
              tym poscie, to juz lepij czytac o golfach
              • Gość: stefan Re: Kwestia nastroju . . . IP: 212.244.170.* 20.08.01, 14:30
                Cinek, czegoś nie dopowiedziałem? No to mówię głośno; nie cierpię być nudnym,
                nie cierpię nudnych adwersarzy, nie cierpię nudnych świąt jednych i drugich i
                dziewczyn nudnych też nie lubię, a golfów i golfiarzy najbardziej. Starczy?
                • Gość: yos Re: Kwestia golfów , nudy , świąt i wyboru wątków IP: 192.168.100.* / 212.244.95.* 20.08.01, 14:36
                  Ja widzę ten wybór nieco inaczej : albo będę starał się udowodnić posiadającym
                  golfy, Bogu ducha winnym forumowiczom , że są upośledzeni bo mają takie same
                  samochody jak pewien gatunek bydła ( na co nie ma dowodów , ani argumentów ) -
                  albo nie będę tego robił.Cinek jesteś inteligentny ( sam napisałeś tym w innym
                  wątku , wyzywając swojego adwersarza ) - więc powinieneś rozumieć.Jak
                  przeczytasz te kilka ekranów forum - to zobaczysz , że można inaczej ( nie o
                  golfach i nie nudno )
                • Gość: cinek Re: Kwestia nastroju . . . IP: *.formus.pl 20.08.01, 14:40
                  az nadto dobitnie, no wiec rzuc temacik to wtedy pomyslimy, bo jak narazie to
                  nie ma nic innego niz golfy i dresiki, ew. co kupic wartburga czy syrenke :-)))
                  takie pytania mnie dobijaja (to i tak spoko na jedny forum spotkalem sie z
                  pytanie "mam 70.000 zeta jaki samochod kupic"
                  • Gość: stefan Re: Kwestia nastroju . . . IP: 212.244.170.* 20.08.01, 14:45
                    Oto "temacik" : co wolisz, jutro wygrać sto tysięcy PLN, czy za dwadzieścia lat
                    milion dolarów?
                    • Gość: cinek Re: Kwestia nastroju . . . IP: *.formus.pl 20.08.01, 14:49
                      ja wole dzisiaj 10 milionow rubli
                • Gość: Jarek Re: Kwestia nastroju . . . IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 20.08.01, 14:49
                  Panowie!
                  Przeciez styl jazdy tak na prawde nie zalezy od auta ani marki, tylko od
                  szarych komorek zasiadajacego za kierownica. Powtarzam poraz kolejny, ze
                  uruchomienie mozgownicy podczas jazdy powinno skutkowac spokojniejsza i
                  plynniejsza jazda (w efekcie szybsze pokonywanie zaludnionych terenow),
                  wzrostem bezpieczenstwa oraz poczuciem wspolnoty. Przeciez kazdy z nas siedzacy
                  w aucie znajdujacym sie w korku jest dokladnie w takiej samej sytuacji - to po
                  co sie wkurzac jeden na drugiego, zamiast sobie pomagac. Powtarzam jestesmy po
                  tej samej stronie barykady. Chcesz jechac szybcie, to Cie puszczam. Chcesz
                  zmienic pas (moze za chwile bedziesz skrecal), to Cie puszczam. Ludzie od kogo
                  nowi kierowcy maja sie nauczyc kultury jazdy? Przeciez od nas, wiec dajmy im
                  dobry przyklad. Brak kultury i chamstwo budza moj sprzeciw - wpychanie sie, nie
                  uzywanie kierunkowskazow itp. Popatrzcie na Niemcow - jak tam jeden kierowca
                  mysli o innych, jak sobie pomagaja, jak sobie nie przeszkadzaja. Chcesz
                  gnac "katowicka" 180 km/h to jedz. Przeciez korona z glowy mi nie spadnie, jak
                  bede jechal prawym pasem. Nie zaleznie, czy jedziesz Golf''em, Mercem, czy
                  Poldkiem.
                  Synonim kierowcy z Golf''a, czy BeeMWe jest oczywiscie przebarwiony, ale jak to
                  slusznie ktos napisal: Kwestia nastroju... Wczoraj byly najazdy na Citroen''a,
                  dzisiaj na Golf''a, a jutro...
                  Pamietajmy, ze to my tworzymy spolecznosc kierowcow i tylko od nas zalezy, czy
                  bedzie sie nam jezdzic latwiej i bezpieczniej.
                  Pozdr
                • Gość: adr Re: Kwestia nastroju . . . IP: *.volkswagen.de 22.08.01, 00:19
                  No tak - nikt nie lubi nudy; ale ja najbardziej nie lubie ludzi imieniem
                  Stefan; to taka swoista Stafanofobia

adr
                  Posiadacz Golfa IV w dodatku czarnego ;)
                  • Gość: stefan Re: Kwestia nastroju . . . IP: 212.244.170.* 23.08.01, 13:47
                    Golf, nawet któryś tam, gute auto - i odpowiednie do zademonstrowanego poziomu
                    inteligencji. Nie zauważyłeś, malutki rozumku, że jestem tylko stefan, nie
                    Stefan?
    • Gość: Sven Re: _________BASTA ! __________ IP: *.waw.cdp.pl 20.08.01, 15:09
      Widac kto ma klime w robocie, a kto sie meczy.

Yos - popieram, samochody zostawic w spokoju, a z ludzi zawsze mozna sie posmiac.
      Pozdr.
    • Gość: PTee Re: BASTA ! IP: *.bresa.com.pl 21.08.01, 03:07
      >Olewamy ? Ja już nie napiszę nic na żaden
      > wątek obraźliwy dla jakiegokolwiek auta ( w tym malucha ) - szukam stronników.

No to jestem. Olewamy!!!
      • Gość: Remo Re: BASTA ! IP: 192.168.0.* / *.zetokat.com.pl 21.08.01, 08:39
        Nooo dooobra... Może chociaż ostatni raz...? :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka