Dodaj do ulubionych

wybory srodmiescie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 17:54
miszkam w centrum i zastanawiam sie na kogo glosowac z tej dzielnicy.Moze mi
cos podpowiecie?Jakies sygestie?Dziekuje z goty.
Obserwuj wątek
    • Gość: mikołaj Re: wybory srodmiescie IP: *.trustnet.pl 09.11.06, 18:27
      ARTUR SIWEK
      • Gość: Maliniak Re: wybory srodmiescie IP: *.trustnet.pl 09.11.06, 18:48
        Marian Czkawka !!
    • Gość: iza Re: wybory srodmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:15
      Głosuj na Kysztofa Margasińskiego
    • Gość: Ja Re: wybory srodmiescie IP: *.trustnet.pl 09.11.06, 22:32
      Krzysztof Margasiński
      • Gość: xxx Re: wybory srodmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:01
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=51872009&a=51885536
    • Gość: Piotr Re: wybory srodmiescie IP: *.realestate.net.pl 09.11.06, 23:04
      Zdecydowanie Artur Siwek - lista PO (numerek 5) miejsce na liście numer 3
      Lepiej nie bedziesz mogła zagłosowac - zaufaj mi
      • Gość: zxc Re: wybory srodmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 00:59
        A co on robi?
        I co do tej pory zrobił dla miasta?
        • Gość: zzz Re: wybory srodmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 01:01
          www.michalswiacik.pl
          • Gość: XXX Re: wybory srodmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 05:57
            Zdecydowanie Swiatosław Sarnat.Młody prawnik z porządnej, ale nie obłudnej
            rodziny.Swietny gość.Uczynny i pracowity.Nieprzeciętnie inteligentny.Posiada
            poczucie humoru, którego mówi za wszystko.
            • Gość: stówka Re: wybory srodmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:15
              na drugim roku to się chyba jeszcze nie jest prawnikiem?
        • Gość: zomek Re: wybory srodmiescie IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.11.06, 07:47
          Wystarczy sie zainteresowac jest naprawde niewielukandydat. którzy zrobilityle
          ile artur !!! ja rownież POLECAM !
    • Gość: maks... zapraszam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 08:44
      www.MaksymiukJanusz.pl
      • Gość: Irek z Ogrodowej. Re: zapraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 11:44
        Proszę pokazać co oni zrobili.
        Jakieś namiary, dokumenty.

zobacz www.michalswiacik.pl

Dość że działa społecznie to jeszcze wkłada swoje pieniądze w różne akcje dla
        dzieci. Znam go osobiście i nie pamiętam aby komuś odmówił pomocy.
        Nieraz się dziwie bo bierze za dużo na siebie, a ma rodzinę i dzieci.
        Ale stary jego jak żył też taki był.
    • Gość: Me Re: wybory srodmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 14:01
      Moja ciocia pracuje w przychodni przy której mieszka Margasiński, mówi, że jest
      całkiem spoko gość, bardzo kulturalny i grzeczny, i sprawia bardzo miłe
      wrażenie, poza tym mówiła, że jak wcześniej był radnym to nigdy nie zostawiał
      sprawy nie załatwionej (bynajmniej dotyczących przychodni bo wreszcie się ona
      nie orientuje) to co obiecał to zrobił, nie wiem tylko z jakiego jest
      ugrupowania, chyba z sld, ale nie jestem pewna.
    • Gość: :) Re: wybory srodmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:17
      Krzysztof Margasiński, jest człowiekiem dotrzymującym słowa, konkretnym,
      solidym, znającym się b.dobrze na tym co robi.
      • Gość: Me Re: wybory srodmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:58
        no ale z jakiego on jest ugrupowania???
        • Gość: marek32 Re: wybory srodmiescie IP: *.telsat.wroc.pl 10.11.06, 18:36
          z tego co wiem to startuje z listy polaczonej lewicy sld sdpl pd i up. mialem do
          czynienia z nim pare razy jak byl czlonkiem rady miasta we wcześniejszej
          kadencji, konkretny czlowiek
          • Gość: jolek Re: wybory srodmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:00
            aa ostatnio przegladalem pare stron kandydatow i jakos najbardziej mnie
            przekonal ten: www.domagala.center.pl - Marek Domagała . naprawde pisze ze
            sensem i wydaje mi sie ze ma doswiadczenie. mimo tego ze jest z PiSu chyba na
            niego zaglosuje. pozdrawiam wszystkich!
            • Gość: olek Re: wybory srodmiescie IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.11.06, 22:18
              Pisze ze sensem" jak z takim jak ty to smutny gosc musi byc
    • Gość: Wojtek Re: wybory srodmiescie IP: 80.50.253.* 10.11.06, 21:17
      No oczywiście że Marcin Maranda no co wy ludzie! Młody, wykształcony,
      kompetentny no i społecznik i co ważne bezpartyjny! Lista 18 poz. 10
    • Gość: wyborca Re: wybory srodmiescie IP: *.com 10.11.06, 21:27
      A ja zagłosowałabym na takiego kandydata, który "działałby" w czynie społecznym
      i wtedy uwierzyłabym, że robi to dla dobra nas mieszkańców. Co jakiś czas ktoś
      dzwoni do drzwi, przedstawia się, całuje w rękę, obiecuje - jednym słowem
      słodycz, słodycz i jeszcze raz słodycz. Najpierw panowie "słodcy" (nie wszyscy)
      poudzielajcie się trochę, pokażcie, że naprawdę wam zależy na mieście,
      mieszkańcach a nie tak "ni z gruszki ni z pietruszki" do rządzenia.
    • Gość: joleczka Re: wybory srodmiescie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:53
      Głosujcie tylko na Janusza Maksymiuka z listy nr 5 PO. Społecznik człowiek
      wielkiego serca !!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: asia Re: wybory srodmiescie IP: *.prio138.trustnet.pl 10.11.06, 22:30
        dzis z po a jeszcze 2 lata temu był w SLD, potem SDPL, PD i przed wyborami
        wylądowal w PO , ten to się umie ustawić
        • Gość: Aanka Re: wybory srodmiescie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:50
          chyba jednak Krzysztof Margasinski...
    • Gość: Agnieszka Re: wybory srodmiescie IP: *.hsd1.mi.comcast.net 11.11.06, 00:56
      Ja glosuje na Krzysztofa Margasinskiego. Jest kulturalny, rzetelny i mozna na
      niego liczyc. Od lat dba o interesy miszkancow Czestochowy. Rowniez jego styl
      zycia wskazuje na to, ze ten czlowiek jest politykiem nie dla koryta, tylko z
      pasji. Moim zdaniem to najlepszy kandydat, ktory ma naszemu miastu najwiecej do
      zaoferowania!
      • Gość: UWAGA Re: wybory srodmiescie IP: 212.87.244.* 11.11.06, 00:58
        Cisza wyborcza!!!!
        • barone Re: wybory srodmiescie 11.11.06, 01:01
          Cisza przedwyborcza!!!

Agnieszka: chcesz odpowiadać przed sądem
          za złamanie ciszy przedwyborczej?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka