Dodaj do ulubionych

Czy auto-świat to dobra gazeta?

30.10.12, 20:59
Czy na podstawie artykułów w tej gazecie można ewentualnie zastanowić się nad kupnem samochodu?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • praktiss Re: Czy auto-świat to dobra gazeta? 30.10.12, 21:23
      Chcesz się zastanawiać czy coś wybrać? :)
      • octavian-33 Re: Czy auto-świat to dobra gazeta? 30.10.12, 21:37
        Wybrać. Zastanawiam się nad fordem focusem. Kuzyn chce sprzedać 1,8 TDCI, ma dwa lata i 107000 tys. przebiegu. Właśnie w tej gazecie pisali, że ten silnik jest ok.
        • misiaczek1281 Re: Czy auto-świat to dobra gazeta? 30.10.12, 21:46
          Chcesz to kupuj...twoje pieniądze-twoje życie....powiem tylko co myślę:

1. Nigdy nie lubiłem Diesli...Moja benzynka jest niezawodna...nie ma dwumasy, DPF ani turbo...;-)

2. 107 tys.km przebiegu w 2 lata? Buuuuuhaha ;-)
          Ja moim Polo robię 10-12 tys.km przebiegu rocznie....byłbym w stanie zrozumieć i kupić auto które robi 20-25 tys.km przebiegu rocznie... ale 53 tys.km rocznie? Dziękuję. Postoję ;-)
          • kulawywos Re: Czy auto-świat to dobra gazeta? 30.10.12, 21:54
            Generalnie gazeta dobra jak każda inna do wytarcia dupy jak zabraknie papieru toaletowego. Zupełnie jak ten forumowy kretyn od Polo wciskający każdemu i zawsze ten sam tekst.

To o nim dr.Hackenbusch napisał piosenkę "Ludzie słuchajcie co mówię"
            z refrenem "pacem sobie wytrę dupę , a potem palec wyssie se"
            • kulawywos Re: Czy auto-świat to dobra gazeta? 30.10.12, 21:59
              kulawywos napisał:

> Generalnie gazeta dobra jak każda inna do wytarcia dupy jak zabraknie papieru t
              > oaletowego. Zupełnie jak ten forumowy kretyn od Polo wciskający każdemu i zawsz
              > e ten sam tekst.
              >
              > To o nim dr.Hackenbusch napisał piosenkę "Ludzie słuchajcie co mówię"
              > z refrenem "pacem sobie wytrę dupę , a potem palec wyssie se"

Lepsza była druga zwrotka :) "Lubię także popierdywać i przyjemność z tego mam, że pierdnę sobie z niespodzianką i w gacie się zesram, wtedy palcem wytrę sobie dupę , a potem palec wyssie se, ludzie słuchajcie co mówię.

Zupełnie jak bym słyszał tego niedorozwoja od Polo:):):):):)
            • octavian-33 Re: Czy auto-świat to dobra gazeta? 30.10.12, 22:00
              No to czy ten silnik jest dobry?
          • octavian-33 Re: Ja proszę o odpowiedź specjalistów, nie debili 30.10.12, 21:59
            A ty przy takich przebiegach to naprawdę kup sobie rower. Będzie dużo taniej.
            PS. Właśnie na takie przebiegi nadaje się wypierdziane Polo po Abdulu lub po Adolfie.
            • kulawywos Re: Ja proszę o odpowiedź specjalistów, nie debil 30.10.12, 22:01
              octavian-33 napisał:

> A ty przy takich przebiegach to naprawdę kup sobie rower. Będzie dużo taniej.
              > PS. Właśnie na takie przebiegi nadaje się wypierdziane Polo po Abdulu lub po Ad
              > olfie.

Nie daj się podpuszczać i nie dyskutuj z kretynem!!! To jego stała śpiewka wcinać się we wszystkie wątki.
              • octavian-33 Re: Ale ile razy można prosić o nieodpowiadanie na 30.10.12, 22:24
                moje wpisy.
                Pozdrawiam
                • piesior666 Dobra gazeta. 30.10.12, 22:27
                  Dawno temu sprawdzili,ze plyty CD nie odbijaja promieni radaru.Idioci na taki test by nie wpadli.
              • misiaczek1281 Re: Ja proszę o odpowiedź specjalistów, nie debil 31.10.12, 16:12
                kulawywos napisał:

> octavian-33 napisał:
                >
                > > A ty przy takich przebiegach to naprawdę kup sobie rower. Będzie dużo tan
                > iej.
                > > PS. Właśnie na takie przebiegi nadaje się wypierdziane Polo po Abdulu lub
                > po Ad
                > > olfie.
                >
                > Nie daj się podpuszczać i nie dyskutuj z kretynem!!! To jego stała śpiewka wcin
                > ać się we wszystkie wątki.

a ty kim jesteś że wyzywasz od kretynów? :) spójrz w lustro hehe
                • kulawywos Misiaczek debilu 31.10.12, 18:34
                  Jesteś żywym argumentem za przerywaniem ciąży, ale tak to jest jak rodzeństwo nie ma oddzielnych sypialni i kopulując tworzy takie coś w formie aktu kazirodczego.

Dlatego skoro cię nie wyskrobali sam skocz z mostu i przestań wreszcie zadręczać wszystkich swoim bełkotem.

Nikt tu z tobą nie chce rozmawiać i jeżeli cieszysz się z etykietki forumowego idioty na która uczciwie zapracowałeś to pisz sobie te idiotyzmy. Zespół Downa to ciężka społeczna przypadłość, ale moje pokłady cierpliwości wyczerpałeś już dawno temu.
                  • misiaczek1281 Re: Misiaczek debilu 31.10.12, 18:52
                    kulawywos napisał:

> Jesteś żywym argumentem za przerywaniem ciąży, ale tak to jest jak rodzeństwo n
                    > ie ma oddzielnych sypialni i kopulując tworzy takie coś w formie aktu kazirodcz
                    > ego.
                    >
                    > Dlatego skoro cię nie wyskrobali sam skocz z mostu i przestań wreszcie zadręcza
                    > ć wszystkich swoim bełkotem.
                    >
                    > Nikt tu z tobą nie chce rozmawiać i jeżeli cieszysz się z etykietki forumowego
                    > idioty na która uczciwie zapracowałeś to pisz sobie te idiotyzmy. Zespół Downa
                    > to ciężka społeczna przypadłość, ale moje pokłady cierpliwości wyczerpałeś już
                    > dawno temu.

Do mnie piszesz? Jestem królem tego forum...jako jeden z niewielu płodziłem wątki które budziły emocje i osiągały po 100, 200 wpisów...a ty ? co robisz? potrafisz wyzywać innych?
                    Spakuj tornister na jutro do szkoły :-)
            • misiaczek1281 Re: Ja proszę o odpowiedź specjalistów, nie debil 31.10.12, 16:04
              a ty kup sobie hulajnogę octavian33 a nie starego zajeżdżonego 2 letniego forda co ma ponad 100 tys.km przebiegu !!! hehehehe
            • misiaczek1281 Re: Ja proszę o odpowiedź specjalistów, nie debil 31.10.12, 16:11
              octavian-33 napisał:

> A ty przy takich przebiegach to naprawdę kup sobie rower. Będzie dużo taniej.
              > PS. Właśnie na takie przebiegi nadaje się wypierdziane Polo po Abdulu lub po Ad
              > olfie.

Moje Polo po Adolfie nie jest wypierdziane bo robiło tylko 15 tys.km rocznie...a ten Ford którego chcesz kupić robił 50 tys.km rocznie więc w Fordzie czasu na pierdzenie było teoretycznie więcej

Buuuuuhahahahahahaa
        • wujaszek_joe Re: Czy auto-świat to dobra gazeta? 31.10.12, 09:57
          nie wiem jak ta gazeta, ale samochód kuzyna jak najbardziej bym kupił. moim zdaniem przy zakupie używanego samochodu najważniejsze jest jego pochodzenie. Jeśli jest znikąd, sporo ryzykujesz. U nas wszystko można bezkarnie sfingować.
          mam focusa 2005r. tylko z mniejszym silnikiem i mogę ten samochód w stu procentach polecić.
          • octavian-33 Re: Czy auto-świat to dobra gazeta? 31.10.12, 13:34
            Dziękuję za pomoc.
            • misiaczek1281 Re: Czy auto-świat to dobra gazeta? 31.10.12, 16:07
              octavian-33 napisał:

> Dziękuję za pomoc.

Nie musisz mi dziękować...nie ma za co....i pamiętaj ! Jak auto ma 53 tys.km przebiegu rocznie to jest jakie? Tak ! ZAJEŻDŻONE ! Prawidłowy przebieg to 15-20 tys.km rocznie :)
              Ucz się od znawców ucz :) Hehe
        • rimowal123 Re: Czy auto-świat to dobra gazeta? 31.10.12, 15:55
          Gazeta trochę zbyt tendencyjna - wkurza mnie to promowanie skody. Najpierw wszystko wygrywał superb, teraz pewnie będzie rapid; ale innej sensownej nie widzę w zasięgu. Jak wiadomo, mają swoje interesy i się nimi kierują.
          Co do zakupu omawianego samochodu; jeśli pewne jest pochodzenie i stan techniczny to można kupować. Wybrzydzać można w salonie, jak się bierze nowy.
    • fuiio Nie tam przyjacielu...nie tam.. 31.10.12, 08:39
      ..prawdziwych znafcow i medrcow znajdziesz tutaj na forum..gdzie zapoznasz sie nie tylko z jedna lecz calymi stekami opinii -jakze slusznych..a jesli nie umiesz rozroznic opinii od faktu..to takze cholernie przydatnych..jednak zbieznosc tych opinii z faktami niestety jest czysto przypadkowa..
    • kjan914 Re: Czy auto-świat to dobra gazeta? 31.10.12, 10:01
      Bardzo dobra
    • daniel.jed Re: Czy auto-świat to dobra gazeta? 31.10.12, 12:38
      Tak dobra, że co byś nie porównywał to i tak zawsze wygra coś z VW. Chyba mają w niej duże udziały. Ostatnio Golf wygrał z Mercem, BMW i Audi.
    • swasix Re: Czy auto-świat to dobra gazeta? 01.11.12, 13:19
      Auto Świat to narzędzie promocji koncernu VW. Według tej gazety wszystko jest OK pod warunkiem że pochodzi z VW. Oczywiście dla uwiarygodnienia czasem pojadą jakiś negatywny tekst na temat tego producenta np. test Tourana ale to jedynie posunięcie taktyczne. Ogólnie można poczytać, ale co ważne nie sugerować "sponsorowanymi testami".
    • wielki_czarownik Ja tam niezbyt wierzę w to, co piszą w AŚ 02.11.12, 18:06
      W świetle tego, co wyczytałem o moim aucie (które mam już kilka lat) to rdzewieje ono i sypie się tylne zawieszenie. W moim nie ma ani grama rdzy a tylne zawieszenie nie wie, co to warsztat. Sąsiad takim samym autem też jeździł i znów rdzy doszukać się nie mógł a i zawieszenie problemów nigdy nie sprawiało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka