octavian-33 30.10.12, 20:59 Czy na podstawie artykułów w tej gazecie można ewentualnie zastanowić się nad kupnem samochodu? Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
praktiss Re: Czy auto-świat to dobra gazeta? 30.10.12, 21:23 Chcesz się zastanawiać czy coś wybrać? :) Link Zgłoś
octavian-33 Re: Czy auto-świat to dobra gazeta? 30.10.12, 21:37 Wybrać. Zastanawiam się nad fordem focusem. Kuzyn chce sprzedać 1,8 TDCI, ma dwa lata i 107000 tys. przebiegu. Właśnie w tej gazecie pisali, że ten silnik jest ok. Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Czy auto-świat to dobra gazeta? 30.10.12, 21:46 Chcesz to kupuj...twoje pieniądze-twoje życie....powiem tylko co myślę: 1. Nigdy nie lubiłem Diesli...Moja benzynka jest niezawodna...nie ma dwumasy, DPF ani turbo...;-) 2. 107 tys.km przebiegu w 2 lata? Buuuuuhaha ;-) Ja moim Polo robię 10-12 tys.km przebiegu rocznie....byłbym w stanie zrozumieć i kupić auto które robi 20-25 tys.km przebiegu rocznie... ale 53 tys.km rocznie? Dziękuję. Postoję ;-) Link Zgłoś
kulawywos Re: Czy auto-świat to dobra gazeta? 30.10.12, 21:54 Generalnie gazeta dobra jak każda inna do wytarcia dupy jak zabraknie papieru toaletowego. Zupełnie jak ten forumowy kretyn od Polo wciskający każdemu i zawsze ten sam tekst. To o nim dr.Hackenbusch napisał piosenkę "Ludzie słuchajcie co mówię" z refrenem "pacem sobie wytrę dupę , a potem palec wyssie se" Link Zgłoś
kulawywos Re: Czy auto-świat to dobra gazeta? 30.10.12, 21:59 kulawywos napisał: > Generalnie gazeta dobra jak każda inna do wytarcia dupy jak zabraknie papieru t > oaletowego. Zupełnie jak ten forumowy kretyn od Polo wciskający każdemu i zawsz > e ten sam tekst. > > To o nim dr.Hackenbusch napisał piosenkę "Ludzie słuchajcie co mówię" > z refrenem "pacem sobie wytrę dupę , a potem palec wyssie se" Lepsza była druga zwrotka :) "Lubię także popierdywać i przyjemność z tego mam, że pierdnę sobie z niespodzianką i w gacie się zesram, wtedy palcem wytrę sobie dupę , a potem palec wyssie se, ludzie słuchajcie co mówię. Zupełnie jak bym słyszał tego niedorozwoja od Polo:):):):):) Link Zgłoś
octavian-33 Re: Czy auto-świat to dobra gazeta? 30.10.12, 22:00 No to czy ten silnik jest dobry? Link Zgłoś
octavian-33 Re: Ja proszę o odpowiedź specjalistów, nie debili 30.10.12, 21:59 A ty przy takich przebiegach to naprawdę kup sobie rower. Będzie dużo taniej. PS. Właśnie na takie przebiegi nadaje się wypierdziane Polo po Abdulu lub po Adolfie. Link Zgłoś
kulawywos Re: Ja proszę o odpowiedź specjalistów, nie debil 30.10.12, 22:01 octavian-33 napisał: > A ty przy takich przebiegach to naprawdę kup sobie rower. Będzie dużo taniej. > PS. Właśnie na takie przebiegi nadaje się wypierdziane Polo po Abdulu lub po Ad > olfie. Nie daj się podpuszczać i nie dyskutuj z kretynem!!! To jego stała śpiewka wcinać się we wszystkie wątki. Link Zgłoś
octavian-33 Re: Ale ile razy można prosić o nieodpowiadanie na 30.10.12, 22:24 moje wpisy. Pozdrawiam Link Zgłoś
piesior666 Dobra gazeta. 30.10.12, 22:27 Dawno temu sprawdzili,ze plyty CD nie odbijaja promieni radaru.Idioci na taki test by nie wpadli. Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Ja proszę o odpowiedź specjalistów, nie debil 31.10.12, 16:12 kulawywos napisał: > octavian-33 napisał: > > > A ty przy takich przebiegach to naprawdę kup sobie rower. Będzie dużo tan > iej. > > PS. Właśnie na takie przebiegi nadaje się wypierdziane Polo po Abdulu lub > po Ad > > olfie. > > Nie daj się podpuszczać i nie dyskutuj z kretynem!!! To jego stała śpiewka wcin > ać się we wszystkie wątki. a ty kim jesteś że wyzywasz od kretynów? :) spójrz w lustro hehe Link Zgłoś
kulawywos Misiaczek debilu 31.10.12, 18:34 Jesteś żywym argumentem za przerywaniem ciąży, ale tak to jest jak rodzeństwo nie ma oddzielnych sypialni i kopulując tworzy takie coś w formie aktu kazirodczego. Dlatego skoro cię nie wyskrobali sam skocz z mostu i przestań wreszcie zadręczać wszystkich swoim bełkotem. Nikt tu z tobą nie chce rozmawiać i jeżeli cieszysz się z etykietki forumowego idioty na która uczciwie zapracowałeś to pisz sobie te idiotyzmy. Zespół Downa to ciężka społeczna przypadłość, ale moje pokłady cierpliwości wyczerpałeś już dawno temu. Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Misiaczek debilu 31.10.12, 18:52 kulawywos napisał: > Jesteś żywym argumentem za przerywaniem ciąży, ale tak to jest jak rodzeństwo n > ie ma oddzielnych sypialni i kopulując tworzy takie coś w formie aktu kazirodcz > ego. > > Dlatego skoro cię nie wyskrobali sam skocz z mostu i przestań wreszcie zadręcza > ć wszystkich swoim bełkotem. > > Nikt tu z tobą nie chce rozmawiać i jeżeli cieszysz się z etykietki forumowego > idioty na która uczciwie zapracowałeś to pisz sobie te idiotyzmy. Zespół Downa > to ciężka społeczna przypadłość, ale moje pokłady cierpliwości wyczerpałeś już > dawno temu. Do mnie piszesz? Jestem królem tego forum...jako jeden z niewielu płodziłem wątki które budziły emocje i osiągały po 100, 200 wpisów...a ty ? co robisz? potrafisz wyzywać innych? Spakuj tornister na jutro do szkoły :-) Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Ja proszę o odpowiedź specjalistów, nie debil 31.10.12, 16:04 a ty kup sobie hulajnogę octavian33 a nie starego zajeżdżonego 2 letniego forda co ma ponad 100 tys.km przebiegu !!! hehehehe Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Ja proszę o odpowiedź specjalistów, nie debil 31.10.12, 16:11 octavian-33 napisał: > A ty przy takich przebiegach to naprawdę kup sobie rower. Będzie dużo taniej. > PS. Właśnie na takie przebiegi nadaje się wypierdziane Polo po Abdulu lub po Ad > olfie. Moje Polo po Adolfie nie jest wypierdziane bo robiło tylko 15 tys.km rocznie...a ten Ford którego chcesz kupić robił 50 tys.km rocznie więc w Fordzie czasu na pierdzenie było teoretycznie więcej Buuuuuhahahahahahaa Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Czy auto-świat to dobra gazeta? 31.10.12, 09:57 nie wiem jak ta gazeta, ale samochód kuzyna jak najbardziej bym kupił. moim zdaniem przy zakupie używanego samochodu najważniejsze jest jego pochodzenie. Jeśli jest znikąd, sporo ryzykujesz. U nas wszystko można bezkarnie sfingować. mam focusa 2005r. tylko z mniejszym silnikiem i mogę ten samochód w stu procentach polecić. Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Czy auto-świat to dobra gazeta? 31.10.12, 16:07 octavian-33 napisał: > Dziękuję za pomoc. Nie musisz mi dziękować...nie ma za co....i pamiętaj ! Jak auto ma 53 tys.km przebiegu rocznie to jest jakie? Tak ! ZAJEŻDŻONE ! Prawidłowy przebieg to 15-20 tys.km rocznie :) Ucz się od znawców ucz :) Hehe Link Zgłoś
rimowal123 Re: Czy auto-świat to dobra gazeta? 31.10.12, 15:55 Gazeta trochę zbyt tendencyjna - wkurza mnie to promowanie skody. Najpierw wszystko wygrywał superb, teraz pewnie będzie rapid; ale innej sensownej nie widzę w zasięgu. Jak wiadomo, mają swoje interesy i się nimi kierują. Co do zakupu omawianego samochodu; jeśli pewne jest pochodzenie i stan techniczny to można kupować. Wybrzydzać można w salonie, jak się bierze nowy. Link Zgłoś
fuiio Nie tam przyjacielu...nie tam.. 31.10.12, 08:39 ..prawdziwych znafcow i medrcow znajdziesz tutaj na forum..gdzie zapoznasz sie nie tylko z jedna lecz calymi stekami opinii -jakze slusznych..a jesli nie umiesz rozroznic opinii od faktu..to takze cholernie przydatnych..jednak zbieznosc tych opinii z faktami niestety jest czysto przypadkowa.. Link Zgłoś
daniel.jed Re: Czy auto-świat to dobra gazeta? 31.10.12, 12:38 Tak dobra, że co byś nie porównywał to i tak zawsze wygra coś z VW. Chyba mają w niej duże udziały. Ostatnio Golf wygrał z Mercem, BMW i Audi. Link Zgłoś
swasix Re: Czy auto-świat to dobra gazeta? 01.11.12, 13:19 Auto Świat to narzędzie promocji koncernu VW. Według tej gazety wszystko jest OK pod warunkiem że pochodzi z VW. Oczywiście dla uwiarygodnienia czasem pojadą jakiś negatywny tekst na temat tego producenta np. test Tourana ale to jedynie posunięcie taktyczne. Ogólnie można poczytać, ale co ważne nie sugerować "sponsorowanymi testami". Link Zgłoś
wielki_czarownik Ja tam niezbyt wierzę w to, co piszą w AŚ 02.11.12, 18:06 W świetle tego, co wyczytałem o moim aucie (które mam już kilka lat) to rdzewieje ono i sypie się tylne zawieszenie. W moim nie ma ani grama rdzy a tylne zawieszenie nie wie, co to warsztat. Sąsiad takim samym autem też jeździł i znów rdzy doszukać się nie mógł a i zawieszenie problemów nigdy nie sprawiało. Link Zgłoś