ja.rek 20.03.02, 08:10 Witam Czy kupując samochód z hakiem można się obawiać większego zużycia niektórych podzespołów samochodu (Uno 1.4), np. sprzęgła, tylnego zawieszenia, silnika, itp. Pozdrawiam Jarek Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ktos Re: Kupno samochodu z hakiem IP: *.csc.com.pl 20.03.02, 08:37 ja.rek napisał(a): > Witam > > Czy kupując samochód z hakiem można się obawiać większego zużycia niektórych > podzespołów samochodu (Uno 1.4), np. sprzęgła, tylnego zawieszenia, silnika, > itp. > > Pozdrawiam > Jarek Ja zakładam zawsze hak do nowego samochodu. Pryczepę ciągnę jednak góra 1 raz w roku i to jeszcze z 6metrowymi profilami aluminiowymi, które może udźwignąć jedna niezbyt silna osoba.Wątpie,żeby coś się wtedy szybcej złużywało. NIestety hak jest mi potrzebny. Przy kupnie używanego autka, zdejmij kopułkę na gałce , zetrzyj smar i zobacz czy występują na niej tłochenia (o ile w ogóle takie były na haku). Jeśli są to przyczepa była żadko ciągana. Jeśli ktoś częto jeździł z przyczepą to gałka może być bardzo wyślizgana.. Link Zgłoś