Gość: ruda IP: 212.244.24.* 26.07.04, 15:15 Nie uwieżycie ale w trzy letnim autcie podczas wakacyjnego wyjazdu rozpadła się skrzynia biegów. Zawiodłam się na szwedzckiej ponoć solidnej firmie. Nie polecam. Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: mak Re: volvo xc70 2001r IP: *.proxy.aol.com 26.07.04, 17:32 taki przypadek moze sie kazdemu zdarzyc,z raportow konsumenckich wynika,ze sytuacje takie maja miejsce ,ale bardzo rzadko,glownie chodzi o slizganie sie 2 biegu w automatycznej skrzyni. Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: volvo xc70 2001r IP: *.speed.planet.nl 26.07.04, 21:29 Tylko Skody sie nie psuja... Link Zgłoś
greenblack Re: volvo xc70 2001r 27.07.04, 10:25 Leży Jerzy na wieży i nie wierzy, że leży. Volvo to syf, zwłaszcza to spoza Szwecji, czyli większość produkowanych. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: volvo xc70 2001r IP: *.fornfyndet.se 27.07.04, 11:19 Raczej sklonny jestem przypuszczac ,ze servis tak wierzyl w firme i olewal zmiane oleju tylko inkasowal za nia. Ruda na Twoim miejscu dalbym znak odrazu do fabryki wyslij email do nich i opisz swoj problem. Przez taki sam problem Mercedes odebral jedenj stacji tutaj w Lundzie zajmowanie sie servisami i sprzedaza czesci zamiennych.dzisiaj te dzialy bezposrednio sa nadzorowane przez Mercedesa.Odrazu skonczyly sie problemy z skrzyniami biegow.Przedtem wysiadaly ciagle po 100kkm.Dowiedli ze bylo oszustwo z zmaiana oleju.Inkasowano za te usluge a nie zmieniano. Nie ogladaj sie na zadne instancje po drodze tylko do producenta.Za nieuczcziwosc ludzie musza placic glowa.Byc moze dostaniesz nowa skrztynie biegow i naucz meza zmieniac olej i starczy ona Wam do poznej starosci. Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: ruda Re: volvo xc70 2001r IP: 212.244.24.* 27.07.04, 12:28 a wiecie ze samochod byl w naprawie w serwisie francuskim i wyszlo taniej niz w Polsce. Na dodatek po odebraniu go z tamtejszego serwisu komputer pokazal taki sam komunikat jak przed naprawa. Wszystkie serwisy chyba oszukuja nie tylko polskie. Olej umiem zmieniac sama. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: mak Re: volvo xc70 2001r IP: *.proxy.aol.com 27.07.04, 16:10 jak ty zmieniasz sama olej w skrzyni automatycznej w Volvo xc70,to jestes chyba pierwsza kobieta na swiecie ktora to robi,nie liczac tych ktore pracuja w serwisie volvo. Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: volvo xc70 2001r IP: *.speed.planet.nl 27.07.04, 21:47 Tolerowalem cie dosc dlugo, ale teraz przychodzi mi sie tylko zgodzic z poprzednimi glosami na tym forum, ze po prostu arogancki popierdol niestety jestes, ktory gowno wie, a na kazdy temat sie madrzy. Nic mniej i nie wiecej. Od tego momentu postanowlem tez nie polemizowac juz nigdy wiecej z twoimi tak czesto chorymi pogladami, wiec juz nigdy nie bede reagowal na twoje wypociny, zegnaj zakuta palo, mam nadzieje ze inni czytelnicy forum beda mieli do ciebie wiecej cierpliwosci, a jesli nie to zniknij na zawsze. Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: volvo xc70 2001r IP: *.speed.planet.nl 27.07.04, 21:56 to bylo skierowane do Greenblack'a, przepraszam jesli ktos zle to zrozumial Link Zgłoś
Gość: Al Re: volvo xc70 2001r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 16:46 Jak tak możesz? Do dyrektora banku?? W Audi A jakimś tam....... ;-))) Link Zgłoś
01boryna Re: volvo xc70 2001r 28.07.04, 16:51 Gość portalu: Gienio napisał(a): > Tolerowalem cie dosc dlugo, ale teraz przychodzi mi sie tylko zgodzic z > poprzednimi glosami na tym forum, ze po prostu arogancki popierdol niestety > jestes, ktory gowno wie, a na kazdy temat sie madrzy. Nic mniej i nie wiecej. > Od tego momentu postanowlem tez nie polemizowac juz nigdy wiecej z twoimi tak > czesto chorymi pogladami, wiec juz nigdy nie bede reagowal na twoje wypociny, > zegnaj zakuta palo, mam nadzieje ze inni czytelnicy forum beda mieli do ciebie wiecej cierpliwosci, a jesli nie to zniknij na zawsze. Geniu nie zadzieraj z gb bo jak go rozzloscisz to nasle na ciebie sto swoich roznych nickow i beda cie meczyc ;) Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: volvo xc70 2001r IP: *.speed.planet.nl 28.07.04, 18:43 Niech sie buja luzer jeden. Link Zgłoś