Dodaj do ulubionych

volvo xc70 2001r

IP: 212.244.24.* 26.07.04, 15:15
Nie uwieżycie ale w trzy letnim autcie podczas wakacyjnego wyjazdu rozpadła
się skrzynia biegów. Zawiodłam się na szwedzckiej ponoć solidnej firmie. Nie
polecam. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mak Re: volvo xc70 2001r IP: *.proxy.aol.com 26.07.04, 17:32
      taki przypadek moze sie kazdemu zdarzyc,z raportow konsumenckich wynika,ze
      sytuacje takie maja miejsce ,ale bardzo rzadko,glownie chodzi o slizganie sie
      2 biegu w automatycznej skrzyni.
    • Gość: Gienio Re: volvo xc70 2001r IP: *.speed.planet.nl 26.07.04, 21:29
      Tylko Skody sie nie psuja...
    • greenblack Re: volvo xc70 2001r 27.07.04, 10:25
      Leży Jerzy na wieży i nie wierzy, że leży.

Volvo to syf, zwłaszcza to spoza Szwecji, czyli większość produkowanych.
      • Gość: Michal Re: volvo xc70 2001r IP: *.fornfyndet.se 27.07.04, 11:19
        Raczej sklonny jestem przypuszczac ,ze servis tak wierzyl w firme i olewal
        zmiane oleju tylko inkasowal za nia.
        Ruda na Twoim miejscu dalbym znak odrazu do fabryki wyslij email do nich i
        opisz swoj problem.
        Przez taki sam problem Mercedes odebral jedenj stacji tutaj w Lundzie
        zajmowanie sie servisami i sprzedaza czesci zamiennych.dzisiaj te dzialy
        bezposrednio sa nadzorowane przez Mercedesa.Odrazu skonczyly sie problemy z
        skrzyniami biegow.Przedtem wysiadaly ciagle po 100kkm.Dowiedli ze bylo oszustwo
        z zmaiana oleju.Inkasowano za te usluge a nie zmieniano.
        Nie ogladaj sie na zadne instancje po drodze tylko do producenta.Za
        nieuczcziwosc ludzie musza placic glowa.Byc moze dostaniesz nowa skrztynie
        biegow i naucz meza zmieniac olej i starczy ona Wam do poznej starosci.
        Pzdr.Michal
        • Gość: ruda Re: volvo xc70 2001r IP: 212.244.24.* 27.07.04, 12:28
          a wiecie ze samochod byl w naprawie w serwisie francuskim i wyszlo taniej niz w
          Polsce. Na dodatek po odebraniu go z tamtejszego serwisu komputer pokazal taki
          sam komunikat jak przed naprawa. Wszystkie serwisy chyba oszukuja nie tylko
          polskie. Olej umiem zmieniac sama. Pozdrawiam
          • Gość: mak Re: volvo xc70 2001r IP: *.proxy.aol.com 27.07.04, 16:10
            jak ty zmieniasz sama olej w skrzyni automatycznej w Volvo xc70,to jestes chyba
            pierwsza kobieta na swiecie ktora to robi,nie liczac tych ktore pracuja w
            serwisie volvo.
      • Gość: Gienio Re: volvo xc70 2001r IP: *.speed.planet.nl 27.07.04, 21:47
        Tolerowalem cie dosc dlugo, ale teraz przychodzi mi sie tylko zgodzic z
        poprzednimi glosami na tym forum, ze po prostu arogancki popierdol niestety
        jestes, ktory gowno wie, a na kazdy temat sie madrzy. Nic mniej i nie wiecej.
        Od tego momentu postanowlem tez nie polemizowac juz nigdy wiecej z twoimi tak
        czesto chorymi pogladami, wiec juz nigdy nie bede reagowal na twoje wypociny,
        zegnaj zakuta palo, mam nadzieje ze inni czytelnicy forum beda mieli do ciebie
        wiecej cierpliwosci, a jesli nie to zniknij na zawsze.
        • Gość: Gienio Re: volvo xc70 2001r IP: *.speed.planet.nl 27.07.04, 21:56
          to bylo skierowane do Greenblack'a, przepraszam jesli ktos zle to zrozumial
          • Gość: Al Re: volvo xc70 2001r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 16:46
            Jak tak możesz?
            Do dyrektora banku??
            W Audi A jakimś tam.......

;-)))
        • greenblack Re: volvo xc70 2001r 28.07.04, 16:48
          Rozpłakałem się, hehe.
        • 01boryna Re: volvo xc70 2001r 28.07.04, 16:51
          Gość portalu: Gienio napisał(a):

> Tolerowalem cie dosc dlugo, ale teraz przychodzi mi sie tylko zgodzic z
          > poprzednimi glosami na tym forum, ze po prostu arogancki popierdol niestety
          > jestes, ktory gowno wie, a na kazdy temat sie madrzy. Nic mniej i nie wiecej.
          > Od tego momentu postanowlem tez nie polemizowac juz nigdy wiecej z twoimi tak
          > czesto chorymi pogladami, wiec juz nigdy nie bede reagowal na twoje wypociny,
          > zegnaj zakuta palo, mam nadzieje ze inni czytelnicy forum beda mieli do
          ciebie wiecej cierpliwosci, a jesli nie to zniknij na zawsze.

Geniu nie zadzieraj z gb bo jak go rozzloscisz to nasle na ciebie sto swoich
          roznych nickow i beda cie meczyc ;)
          • Gość: Gienio Re: volvo xc70 2001r IP: *.speed.planet.nl 28.07.04, 18:43
            Niech sie buja luzer jeden.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka