Dodaj do ulubionych

Skody to dobr samochody.

11.08.04, 08:35
Zastanawiam się czemu na tym forum kilku palantów tak nie lubi Skody.
Przecież to dobre i niezawodne samochody, przy tym ich ceny są w miarę
dostępne dla Polaków. Bardzo dużo jeździ ich w Skandynawii i UK. Myślę, że
tych kilku maniaków co tak szkaluje Skode to po prostu zagrożeni zwolnieniem
pracownicy FSO, pienią się, że ich produkty nie schodzą.
Obserwuj wątek
    • grogreg Re: Skody to dobr samochody. 11.08.04, 09:09
      A ja mysle, ze jestes z tej samej gliny ulepiony co antagonisci Skody.
      Tyle ze twoj typ to FSO.
      • hard_headed Re: Skody to dobre samochody. 11.08.04, 09:59
        Co ty bredzisz, sam mam Octavie kombiaczka TDI i i jestem bardzo zadowolony, a
        tych idiotów jak np: Boryna to w ogóle nie rozumiem, to jakaś fobia. Drudzy
        debile to ci którzy krytykują diesle, przecież wiadomo, że samochodów z tymi
        silnikami nie kupuje się dla własnego widzimisię, tylko po to aby taniej
        jeździć. Wytłumaczenie jest jedno: po prostu oni nie mają kasy aby kupić nowego
        Diesla.
    • Gość: pfan Re: Skody to dobr samochody. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 10:03
      jezdzilem :
      favoritka
      fabia
      octavia
      felicija

i ... zadne z tych aut nie sprawialo mi przyjemnosci. lepiej mi sie jezdzilo polonezem. moze dlatego ze jak to robili w "top gear" te auta pprostu nie sa cool :) nie mowie ze to jest zly samochod, ale nie mowie ze to jest dobry. napewno jest lepszy od dełu! napewno ma swoje zalety, ale kazdy jest wolnym czlowiekiem i ma prawo do wlasnej opini :)

pozdrawiam
      • xeonon Re: Skody to dobr samochody. 11.08.04, 13:09
        lepiej jeździ sie poldkiem niż fabia lub oktavią? ciekawe...
    • Gość: handlowiec Re: Skody to dobr samochody. IP: 64.203.129.* 11.08.04, 11:01
      A co jest lepsze? Skoda czy Daewoo?
      • Gość: at Re: Skody to dobr samochody. IP: *.net-serwis.pl 15.08.04, 21:06
        juz teraz chevrolet!!!
        • Gość: Azu Re: Skody to dobr samochody. IP: *.ecwybrzeze.pl / *.crowley.pl 16.08.04, 00:28
          Odpierdolcie sie od Daewoo ,od szesciu lat ma Lanosa i nie zamienil bym go
          nigdy nawet na dwie obsrane ,muliste Fabie 1,2 HTP .Lanek zrobil bezawaryjnie
          145000 km i jego 106 KM w pelni mnie satysfakcjonuje.I to prawdziwy skodziarz
          sam ma badziewie a mysli ze to inni je maja.
          • Gość: fabian Re: Skody to dobr samochody. IP: 217.98.119.* 16.08.04, 09:51
            Gość portalu: Azu napisał(a):

> Odpierdolcie sie od Daewoo ,od szesciu lat ma Lanosa i nie zamienil bym go
            > nigdy nawet na dwie obsrane ,muliste Fabie 1,2 HTP .Lanek zrobil bezawaryjnie
            > 145000 km i jego 106 KM w pelni mnie satysfakcjonuje.I to prawdziwy skodziarz
            > sam ma badziewie a mysli ze to inni je maja.

zgodzę się z tobą !!!
            jeździłem takim Lanosem 1,6 SX 106km i wiem ,że jest to dobre autko.
            teraz mam Fabię 1,2 12V HTP i też jest to dobre autko.
            oba autka wyposażone są w ABS,2PP,klimę ...

parę różnic:
            Lanos w mieście pali 9-12l a Fabia 6-8,5l zależy od nogi
            w trasie Lani 6,8-10l a Fabka 4,8-7,5l
            do 100km/h -Lanos -11s a Fabia 15s .
            a Vmax. DU 185-205km/h a Skoda 170-180km/h (prosta/z górki)

prowadzenie porównywalne do siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka