Dodaj do ulubionych

Do Admina Forum Auto-Moto

12.08.04, 18:10
Prosze o zdjecie z forum Auto-Moto wszystkich moich wpisów i tematów
przezemnie zalozonych.
Przypuszczam ze jest Pan/Pani osoba konsekwentna ,po zdjeciu wpisu do mnie
adresowanego (from Wladek) i równiez mojego wpisu bedzie lepiej jezeli
przestane odwiedzac te forum,pragne zniknac z historyki Auto-Moto .
Ze smutkiem lecz równiez z powazaniem
Walter Gottlieb Wolf
Skåne
    • kropka Re: Do Admina Forum Auto-Moto 12.08.04, 23:39
      Przepraszamy, ale jest awaria tzw. spamkillera, czyli automatycznego kasowacza
      spamów. Dziś na wielu forach zostały bez sensu skasowane wątki, najczęściej te
      z 1 postem. Przywróciłam.
      Nie wiemy, kiedy uszkodzenie zostanie naprawione. Pozostaje mi jedynie prosić o
      cierpliwość.
      pozdrawiam
      • Gość: Michal Re: Do Waltera-Lupusa IP: *.fornfyndet.se 13.08.04, 13:25
        Witaj Lupusie2
        To jednak jestes Ty,zgadza sie Twoje nazwisko 89i imie.Wyobraz sobie , ze poza
        Toba nigdy nie spotkalem imienia Walter dlatego zapamietalem.Nie uciekaj z
        forum,czasami jest tutaj ciekawie,przynajmniej kiedys bylo.Masz problemy to
        pisz.Osobisie skonczylem juz z autami,jestem penszjonerem na pol etatu i jakos
        leci.Czasami sasiedzi jeszcze pytaja,do firmy wpadne pogadam,pomoge diagnoze
        ustale ot i tak obecnie to plaza ale dzisiaj sie ochlodzilo i wiatr sie zmienia
        na poludniowy i przechodzi na zachodni bedzoie totalna zmiana pogody i ochladza
        sie z godziny na go´dzine.U Was w Malmö zaczyna sie dzisiaj Festiwal uwazaj na
        kieszenie,w gazecie "stalo" ze najechaly sie gangi dzieci rumunskich
        wyspecjalizowane w kradziezach kieszonkowych.Ponoc to sa wychowankowie domow
        dziecka.
        Pzdr.Michal
        P.S Jak chcesz to ladnie po polsku piszesz.
        • x-darekk-x Re: Do Waltera-Lupusa 13.08.04, 13:29
          ha, czyli zaczales spieniezac szwedzki socjal, tak? i jak tam zycie na
          emeryturze? jezeli masz problem z nadmiarem czasu, to proponuje renowacje
          jakiegos amazona w garazu. wierze, ze spod twojej reki wyjdzie prawdziwe cacko!
          • lupus2 Re: Do Waltera-Lupusa 13.08.04, 14:45
            x-darekk-x napisał:

> ha, czyli zaczales spieniezac szwedzki socjal, tak? i jak tam zycie na
            > emeryturze? jezeli masz problem z nadmiarem czasu, to proponuje renowacje
            > jakiegos amazona w garazu. wierze, ze spod twojej reki wyjdzie prawdziwe
            cacko!
            ________________________________________________________________________________

Wybacz mi moja bezposredniosc x-darekk-x ,nie wiesz co piszesz,-nie Twoja to
            jednak wina - podciagasz prawa i przepisy innych krajow pod to co znasz.

Zasilki socjalne w Szwecji i doplaty do czynszow wyplaca "kommun" tzn. "gmina" -
            bierze na to pieniadze z podatkow gminnych .

Renty i Emerytury ; wyplaca tow.emerytalne APF & PPM - skladki oplaca przyszly
            emeryt/rencista , podobnie jest z emeryturami przedwczesnymi z powodu choroby
            lub wypadku.
            Wiek emerytalny jest ten sam dla Kobiet i Mezczyzn tzn. 65 lat , mozna jednak
            podjac emeryture po skonczeniu 61-go roku zycia - bedzie nieco nizsza,lub
            pracowac do 70-go roku zycia_emerytura bedzie wyzsza niz gdyby sie te podjelo
            przy 65-m roku zycia.
            Wiekszosc obywateli posiada prywatne ubezpieczenia emerytalne,mozna je podjac
            po ukonczeniu 55-go roku zycia lub po conajmniej 20-to letnim oszczedzaniu/lub
            depozycie.
            Ja nie umiem aut renowowac,to byla domena "hdp" a obecnie chyba tylko "Siwy"
            tym sie zajmuje (z forumowiczow). Pzdr.
            ________________________________________________________________________________
            • x-darekk-x Re: Do Waltera-Lupusa 13.08.04, 15:04
              to byla odpowiedz do michala. nie do ciebie.
        • lupus2 Re: Od Waltera-Lupusa do Michala 13.08.04, 15:01
          Gość portalu: Michal napisał(a):

> Witaj Lupusie2
          > To jednak jestes Ty,zgadza sie Twoje nazwisko 89i imie.Wyobraz sobie , ze
          poza
          > Toba nigdy nie spotkalem imienia Walter dlatego zapamietalem.Nie uciekaj z
          > forum,czasami jest tutaj ciekawie,przynajmniej kiedys bylo.Masz problemy to
          > pisz.Osobisie skonczylem juz z autami,jestem penszjonerem na pol etatu i
          jakos
          > leci.Czasami sasiedzi jeszcze pytaja,do firmy wpadne pogadam,pomoge diagnoze
          > ustale ot i tak obecnie to plaza ale dzisiaj sie ochlodzilo i wiatr sie
          zmienia
          >
          > na poludniowy i przechodzi na zachodni bedzoie totalna zmiana pogody i
          ochladza
          >
          > sie z godziny na go´dzine.U Was w Malmö zaczyna sie dzisiaj Festiwal uwazaj
          na
          > kieszenie,w gazecie "stalo" ze najechaly sie gangi dzieci rumunskich
          > wyspecjalizowane w kradziezach kieszonkowych.Ponoc to sa wychowankowie domow
          > dziecka.
          > Pzdr.Michal
          > P.S Jak chcesz to ladnie po polsku piszesz.

Witaj Michale , ladnie jak "chce" pisze-slowniczek zawsze pod reka-od dni paru.

Zaskoczyles mnie,nie mam telefonkatalog Malmö ale sprawdze ilu "wilkow" jest w
          Malmö - mnie w dalszym ciagu uwazaja za "nyinflyttad" ,moze dlatego ze do
          mieszkania przyjezdzam by wielkie pranie zrobic-wchodzi w czynsz. Ö.om E-22 na
          wysokosci Norje mam sommarstuga - jestem tam wiekszosc roku.
          VW Buss i innych niemieckich gazowni nigdy nie mialem,zawsze dotyczylo :
          "en bil = en Volvo" reszta szkoda gadac ,obecne ceny paliwa zmusily mnie na
          trzy garnki - przyzwyczaje sie. Zajrzyj na www.poloniainfo.se i wybierz
          "forum" jeszcze nic o motoryzacji nie ma,-admin zadecyduje. Pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka