Dodaj do ulubionych

F1 na BBC za darmo!

27.03.14, 13:33
Jesli ktos z Was oglada wyscigi F1, to ten weekend bedzie pokazany na zywo na BBC (BBC moe pokazac 9 wyscigow w sezonie - reszta na Sky).
Jest mozliwosc przy okazji tejestracji darmowego Smartdns na 7 dni - mozna zobaczyc jak GP na BBC Sport a przy okajzi potestowac Hulu, Crackle, itd...

Tu link do wiekszej ilosci szczegolow (hideipvpn.pl/gp-malezji-bbc-f1-unblock/).

Sam korzystam z ich uslug od kilku lat i bardzo mi odpowiadaja.
Obserwuj wątek
    • samspade Re: F1 na BBC za darmo! 27.03.14, 13:42
      Na ktorym kanale?
      • galtomone Re: F1 na BBC za darmo! 27.03.14, 13:52
        Kwalifikacje - BBC One (jest live streaming) - od 7:00 - 9:30 (UK Time)
        Wyscig - BBC One 8:00 - 11:15 (UK Time)

+ tu masz info o treningach (chyba beda na BBC Two): www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/

Transmisja z kwalifikacji i wyscigu zaczyna sie na BBC duzo wczesniej bo jest caly tzw. warm-up, czyli wywiady, informacje techniczne, troche nowinek, itd... Sporo sie mozna dowiedziec, tym bardziej, ze komentuje miedzy innymi Coulthard i Jordan...

Polsat to kpina z widza w porownaniu do BBC i Sky (na Sky jest teraz Brundle, Herbert i Hill w ekpipie komentujacej... wiec chlopaki naprade mowia o ciekawy rzeczach bo znaja sport od podszewki).
        • samspade Re: F1 na BBC za darmo! 27.03.14, 15:30
          Pozostane przy telewizji. Z problemami natury i sympatycznymi mlodymi damami.
          I wiem jak wyglada relacja z bbc czy sky. Czasami zdarzalo mi sie sciagac wyscig kiedy nie moglem obejrzec go na zywo.
          • galtomone Re: F1 na BBC za darmo! 27.03.14, 17:01
            To pamietaj o dns.
            Jak nastepnym razem wyscig ci umknie, to zalozysz konto na 7 dni, I za darmo zobaczysz na bbc iPlayer... Nie trzeba sciagac.
    • jureek Re: F1 na BBC za darmo! 27.03.14, 15:19
      Też mi rewelacja. Przecież RTL pokazuje wszystkie wyścigi i kwalifikacje też za darmo.
      Jura
      • galtomone Re: F1 na BBC za darmo! 27.03.14, 17:02
        ZObacz raz relacje z Polsatu I porownaj z RTL.. bedziesz wiedziec dlaczego mowie, ze da sie teraz zobaczyc na BBC, ktory ma swietne relacje.

RTL streamuje cos na zywo w sieci albo ma serwis vod?
        • jureek Re: F1 na BBC za darmo! 27.03.14, 17:24
          galtomone napisał:

> ZObacz raz relacje z Polsatu I porownaj z RTL.. bedziesz wiedziec dlaczego mowi
          > e, ze da sie teraz zobaczyc na BBC, ktory ma swietne relacje.

Nie odbieram Polsatu, więc nie będę mógł porównać. Na RTL komentuje Niki Lauda i jest OK.

> RTL streamuje cos na zywo w sieci albo ma serwis vod?

Nie wiem. Wystarczy mi niekodowany satelita, nie muszę obciążać sieci.
          Jura
          • galtomone Re: F1 na BBC za darmo! 27.03.14, 20:33
            A mozesz sprawdzic streaming lub VOD z RTL?
            Moj niemiecki srednio mi na to pozwala, natomiast infoprmacja bylaby przydatna :-)
            • jureek Re: F1 na BBC za darmo! 27.03.14, 22:40
              galtomone napisał:

> A mozesz sprawdzic streaming lub VOD z RTL?

Musiałbym w weekend popytać syna, bo sam się na tym w ogóle nie znam (musiałem w google wklepywać, co to jest VOD). Jak nie mogę czegoś oglądać, a chciałbym obejrzeć później, to programuję nagrywarkę, ale wszystko nagrywam z satelity, a nie przez sieć.
              Jura
              • galtomone Re: F1 na BBC za darmo! 28.03.14, 07:12
                To bardzo prosze popytaj syna o oficjalne seriwsy vod I streamingowe kanalow TV w DE - bede wdzieczny za pomoc.
            • jachay Re: F1 na BBC za darmo! 28.03.14, 07:29
              Niestety w Polsce niemożliwe jest oglądanie F1 przez internet ze strony RTL. "Aus rechtlichen Gruenden".
              • galtomone Re: F1 na BBC za darmo! 28.03.14, 10:20
                A streamuja na żywo do internetu?
                • jachay Re: F1 na BBC za darmo! 28.03.14, 12:27
                  Tak.
                  • galtomone Re: F1 na BBC za darmo! 28.03.14, 12:52
                    Mozesz podac link?
                    RTL ma tez swoje VOD?
                    Wymagaja subskrypcji czy jest darmowe dla wszystkich internautow z niemieckim IP?

ZNasz inne bezpletne seriwsy tego typu w niemczech, ewentaulnie inne kanaly, ktore pozwalaja na goladanie tv na zywo?
                    • jachay Re: F1 na BBC za darmo! 28.03.14, 12:58
                      www.rtl.de/inside/formel1.html
    • galtomone Grand Prix: The Killer Years 28.03.14, 10:20
      A jak juz zarejestrujecie darmowy SmartDNS to obecnie na BBC iPlayer mozna ogladac fajny dokument:
      Grand Prix: The Killer Years
    • galtomone 1wszy trening 28.03.14, 10:31
      www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b03z375x/formula-1-2014-the-malaysian-grand-prix-practice-1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka