Dodaj do ulubionych

Toyota Prius nie polecam

12.06.14, 20:24
Toyota uważa swoich potencjalnych klientów za idiotów, po chamsku reklamuje auto naruszając regulamin forum
Na 100% tak samo będzie po zakupie traktować użytkowników samochodów.
Nie polecam zakupu Toyoty Prius i żadnego innego modelu tej schodzącej na psy marki

jeep
Obserwuj wątek
    • galtomone Podpisuje sie!!!! 12.06.14, 21:07
      Mam ko0ntakt z modelami toyoty (nie polecam!!!) od wielu lat. W rodzinie: corolla, carmy, 2 x previa, 3 x AVENSIS i RX300 czyli Camry/Highlander. Z przykroscia stwierdzam, ze im nowsza Toyota tym większy chłam. A Toyota Poland (dealerzy toyoty oszukują! kpis sobie z ludzi mających zastrzeżenia do ASO w zywe oczy!

Lepiej kupcie cokolwiek innego niż ten chłam. Chcesz prawdziwego japonczyka - kup Honde!!!
      • vogon.jeltz Re: Podpisuje sie!!!! 12.06.14, 21:58
        Ej no, panowie, ja wiem, że akcja antyspamerska i wewog'le, ale Prius to podobno bardzo zacne auto. Nawet przyszło mi do głowy, że jak będę kupował następną brykę, to rozważę takiego Priusa, bo lubię niepospolite auta z ciekawymi rozwiązaniami, a hybrydowy napęd niewątpliwie takowym jest. Wiem, że nie powinienem, ze względu na ten ohydny spam, ale spytam: czy ktoś jeździł i ma doświadczenia? Czy to naprawdę jest takie niezawodne, jak wynika ze statystyk?
        • maboo Re: Podpisuje sie!!!! 13.06.14, 07:50
          Może i zacny jest Prius, ale niewspółmiernie drogi do tego co oferuje. Praktycznie wszystkie parametry Priusa są przeciętne, nawet spalanie, bo znajdziemy kilka innych samochodów z takim spalaniem, nie będących hybrydami za 1/2 lub nawet 1/3 ceny Priusa.
          Reasumując Prius jest gadżetem, manifestem "zobaczcie jaki jestem ekologiczny", takim wygaszaczem sumienia, że ja niby nie truje, generalnie dużo marketingu wokół niczego specjalnego.

Z jednej strony kto bogatemu zabroni, a z drugiej marketing jaki zrobili wokół tego modelu wyprał mózgi amerykanom, a u nas niestety tak łatwo nie będzie, bo generalanie jako naród jesteśmy biedniejsi i zanim wydamy złotówkę to ja obejrzymy z obu stron i staramy się to zrobić sensownie.

• vogon.jeltz Re: Podpisuje sie!!!! 13.06.14, 08:13
            Ale ja mówię o używanym (no tak, nie zaznaczyłem, my bad...). Używane Priusy nie są chyba takie drogie, a podobno z perspektywy czasu okazały się bardzo niezawodne. Łącznie z baterią, choć na początku obawiano się, że szybko zdechnie.
        • nazimno ...znowu pisze wypracowania... 13.06.14, 10:03
      • konrad022 Re: Podpisuje sie!!!! 13.06.14, 08:16
        tymi linkami to co najwyżej im trust flow poprawisz a nie wypozycjonujesz na frazy negatywne
        • galtomone Re: Podpisuje sie!!!! 13.06.14, 09:52
          konrad022 napisał:

> tymi linkami to co najwyżej im trust flow poprawisz a nie wypozycjonujesz na fr
          > azy negatywne

Ale czemu wypowiedz przerwales w pol zdania... podziel sie znami lepszym pomyslem - na pewno skorzystamy!!!
    • dziala_nawalony Re: Toyota Prius nie polecam 13.06.14, 12:18
      no dobra, upały zamuliły mi chec do goglarki, możesz podać te za 1/3 ceny tojki z podobnym spalaniem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka