motodawca1 Re: Kupiłem malucha .... 16.09.04, 09:40 kłamiesz do malucha nie można założyć gazu Link Zgłoś
b00raq Re: Kupiłem malucha .... 16.09.04, 11:15 A niby dlaczego nie można? Co Ty za bzdury pleciesz? Mam ogromniasty zbiornik zamiast tylnego siedzenia. Fakt, że mój "mercedes" jest teraz dwumiejscowy, ale za to jaki ma zasięg. Zazdrościsz? Link Zgłoś
motodawca1 Re: Kupiłem malucha .... 16.09.04, 11:21 czego mam zazdrościć? poruszam sie samochodem i motocyklem i każdy z tych pojazdów ma swoje wady i zalety a że nie można założyć gazu do malucha słyszałem kiedyś od osoby zajmującej sie tego typu instalacjami - o ile pamietam chodzilo o to że w maluchu nie ma chlodnicy oczywiście moge się mylić, ale wierzę, ze znajdą sie osoby na 4um które będą mogły sprawę założenia gazu do malucha lub braku takiej możliwości wytłumaczyc lepiej PS instalacja gazowa to nie tylko butla wierze, ze gdyby była możliwość instalacji gazu w maluchu to widywałbym takie monstra na drogach, a... nie widuję Link Zgłoś
Gość: vonNogaj Re: Kupiłem malucha .... IP: 195.94.201.* 17.09.04, 09:32 Zapominasz, że jesteś w Polsce. Polak potrafi. Jak miałem kaszlaka, to rozważałem przerobienie go na gaz, ale zanim się zdecydowałem to kupiłem inne auto. Butla wchodzi zamiast tylnych siedzeń. Parownik jest montowany na, albo w okolicach, kolektora wydechowego (który nagrzewa się bardzo szybko), więc można obejść brak chłodnicy. I jechane... vN Nie takie rzeczy żeśmy ze szwagrem po pijanemu:-) Link Zgłoś
wyszuki_warek Re: Kupiłem malucha .... 16.09.04, 13:26 > za to jaki ma zasięg. Zazdrościsz? Z całą pewnością nieporównywalnie większy niż zasięg usług najnowszej generacji w Plus GSM. Ja nie za bardzo nadaję się, żeby czegoś zazdrościć, po prostu nie mam w tym wprawy, a już zwłaszcza nie bardzo mogę poczuć, że mógłbym zazdrościc komuś auta, tym bardziej że być może tylko się przechwalasz, a w rzeczywistości masz zupełnie inny samochod lub nie masz wcale. Zresztą preferuję benzynowe. No dobra, ale tak teoretycznie, to znacznie prędzej zazdrościłbym tobie nietypowego auta niż obecnym (bardzo niewielu ponoć) klientom usług UMTS we wspomnianej przeze mnie sieci ich atrakcji. Link Zgłoś
Gość: Reader Ja zalozylem IP: *.sys.teleca.se 16.09.04, 09:47 do mojej motorynki. Pali troche wiecej, ale za to ile oszczednosci. Moze troche butla w dupsko uwiera ale co mi tam, teraz z pyrkotem podjezdzam pod LPG... Link Zgłoś
ob.wies Re: Ja zalozylem 16.09.04, 14:26 A ja sobie zapodalem gaz do mojego gorala marki "Merida" - pojemnik 46 litrow, no ale teraz przynajmniej lancuch mi sie nie zuzywa! Link Zgłoś
Gość: tutu DAMY RADE IP: *.warszawa.tktelekom.pl 16.09.04, 20:37 slave.e-edukacja.pl/~porthos/_artykuly/maluch_na_gaz_2/ A TU COS SUPER: www.autogaz.pl/historia.htm www.autogaz.pl/pdf/dokumentAG_08.pdf www.autogaz.pl/hist04.htm dla mnie bomba ;-) Link Zgłoś